Στούντιο 4: Εκνευρίστηκε on air η Αιμιλία Υψηλάντη: «Γιατί με ρωτάτε συνέχεια για τα παλιά;»
Media

Στούντιο 4: Εκνευρίστηκε on air η Αιμιλία Υψηλάντη: «Γιατί με ρωτάτε συνέχεια για τα παλιά;»

Στούντιο 4: Ένταση κατά τη διάρκεια της εκπομπής με την Αιμιλία Υψηλάντη να ενοχλείται από τις ερωτήσεις.

Η ηθοποιός φιλοξενήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (8-12) στην εκπομπή της ΕΡΤ και μίλησε για όλα, ωστόσο έδειχνε να ενοχλείται όταν είδε πως οι ερωτήσεις των παρουσιαστών αφορούσαν στο παρελθόν της.

«Γιατί με ρωτάτε συνέχεια για τα παλιά;», είπε στον Θανάση Αναγνωστόπουλο με τον ίδιο να της απαντά: «Δεν έχουμε πολλές ευκαιρίες να συναντήσουμε ανθρώπους που έχουν ζήσει τη χρυσή εποχή».

«Το τι θυμάται ο άνθρωπος δεν είναι πραγματικότητα η οποία έχει αλλοιωθεί με τον χρόνο. Μου λέτε τι θυμάμαι. Είπα ένα επεισόδιο ασήμαντο ενώ μπορεί να υπήρχαν άλλα πιο σημαντικά. Δεν με αφορά το παρελθόν. Δεν βλέπω τις ταινίες μου, γιατί να τις δω; Έχω κανένα λόγο να κατεβάζω το κουτί με τις φωτογραφίες να τις βλέπω κάθε βράδυ; Αυτές είναι για την εγγόνα μου και όταν δεν θα μπορώ να κινηθώ. Γιατί να πάω στις αναμνήσεις όταν είμαι ένας ζωντανός οργανισμός που δουλεύει 12 ώρες τη μέρα; Γιατί να το κάνω αυτό στον εαυτό μου;

Είμαι ένα άλλο όν. Το μυαλό μου δεν είναι το ίδιο, η κρίση μου δεν είναι η ίδια, το σώμα μου δεν είναι το ίδιο. Είμαι μια συνέχεια ενός άλλου όντος. Σας λέω πράγματα ανεκδοτολογικού περιεχομένου και επειδή το συναντάω πολύ στους δημοσιογράφους αντί να δούμε τι κάνουμε τώρα στην κοινωνία και ποια είναι η δική μου συμβολή στο γίγνεσθαι το τωρινό. », είπε η σπουδαία ηθοποιός.

Δες το απόσπασμα

Διαβάστε επίσης

Το gossip-tv στην πρεμιέρα του Σοφιανού - Το δυνατό χειροκρότημα και οι επώνυμοι που βρέθηκαν εκεί

Αιμιλία Υψηλάντη: «Καθήκον του ανθρώπου είναι να αναζητά την ελευθερία»

Open Weekend: Χαμός στον «αέρα»! Αρπάχτηκαν Αιμιλία Υψηλάντη και Ελένη Τσολάκη για τον Άρη Σερβετάλη

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved