Η γη της Ελιάς: Η ερωτική σκηνή Γιώργη- Ιουλίας και η πρόταση γάμου "έβαλαν φωτιά" στο Twitter!
Media

Η γη της Ελιάς: Η ερωτική σκηνή Γιώργη- Ιουλίας και η πρόταση γάμου "έβαλαν φωτιά" στο Twitter!

Το σημερινό επεισόδιο από τη Γη της Ελιάς (8-12) ήταν όλο εκπλήξεις, με το Twitter να στήνει πάρτι στα σχόλια και να αντιδρά στις εξελίξεις.

Είναι μια από τις πιο αγαπημένες δραματικές σειρές και καθημερινά αποκτά όλο και μεγαλύτερο φανατικό κοινό, το οποίο ανυπομονεί για τις επερχόμενες εξελίξεις.

Στο σημερινό επεισόδιο από τη Γη της Ελιάς (8-12) οι εξελίξεις ήταν καταιγιστικές, με τη σχέση Ιουλίας και Γιώργη να προχωρά κανονικά. Πιο συγκεκριμένα, πήγαν μαζί στο εξοχικό της οικογένειας Βρεττάκου και η ατμόσφαιρα υπήρξε ηλεκτρισμένη. Είδαμε την Ιουλία να σκέφτεται τις στιγμές, που είχε περάσει εκεί με τον Στάθη, τον οποίο δεν μπορεί να ξεπεράσει. Ο αστυνόμος της αρέσει πραγματικά και τον θέλει στη ζωή της, αλλά τα συναισθήματά της δείχνουν να είναι πιο μπερδεμένα από ποτέ, μετά από την απόφαση του Στάθη να σταθεί δίπλα στην Αρετή και να μην διαλύσει την οικογένειά του.

Φυσικά όμως τίποτα δεν σταμάτησε εκεί, με τον Γιώργη να ρωτά ανοιχτά την Ιουλία για το πως προχωρά η σχέση τους και για το τι νιώθει εκείνη για αυτόν. Η Ιουλία του είπε ότι τον βλέπει σοβαρά και ότι γενικώς δεν κάνει επιπολαιότητες στη ζωή της, ενώ ο αστυνόμος της πρότεινε να παντρευτούν γιατί εκείνος την αγαπούσε από πάντα.

Το Twiiter πήρε φωτιά, με τα σχόλια να πληθαίνονται από λεπτό σε λεπτό, καθώς θέλουν Ιουλία και Στάθη ξανά μαζί. Όσα γράφτηκαν ήταν απολαυστικά, με τους χρήστες να αμφισβητούνα ανοιχτά την Ιουλία και τα συναισθήματά της απέναντι στον Γιώργη.

Δείτε φωτογραφίες από τα σχετικά Tweets παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

Άντζελα Γκερέκου: Πόζαρε αγκαλιά με τη μητέρα της και "έριξε" το Instagram - Το τρυφερό ποστ!

Ελένη: Η έντονη αδιαθεσία συνεργάτιδά της on air – «Να πας σπίτι σου» (Video)

Η Γη της Ελιάς: «Κάγκελο» η Δανάη με το spoiler – Νύχτα τρόμου για την Ιουλία πριν τον γάμο της

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved