Μόλις Χθες: Η Νόρα υποψιάζεται έντονα τον Αντώνη για τη δολοφονία του άντρα της
Media

Μόλις Χθες: Η Νόρα υποψιάζεται έντονα τον Αντώνη για τη δολοφονία του άντρα της

Μόλις Χθες: Στο σημερινό επεισόδιο (9/12), τα αποτελέσματα της νεκροψίας έχουν αναστατώσει τις οικογένειες Κεχαγιά και Λάμπρου ενώ η οικογένεια Γαζή, χαρούμενη, κάνει τραπέζι για να αποχαιρετίσει τον Ρένο.

Η Νόρα υποψιάζεται έντονα τον Αντώνη για τη δολοφονία του άντρα της αλλά πολύ γρήγορα θα σιγουρευτεί πώς πίσω από όλα κρύβεται κάποιος άλλος. Η Έλενα γίνεται έξαλλη που ο Μιχάλης έτρεξε στη Λουίζα για να μοιραστεί τη χαρά του ενώ συνεχίζει να τρέμει στην ιδέα ότι θα ξαναεμφανιστεί μπροστά της ο Νώντας. Θέλοντας να έχει ένα "όπλο" απέναντί του, διεκδικεί τα χρήματά της από τον Σπύρο. Εκείνος τη συναντάει και της τα δίνει αλλά δυστυχώς, η συνάντηση θα έχει μάρτυρα. Ο Σπύρος, που έχει καταλάβει ότι η Νόρα είναι έτοιμη να προβεί σε αποκαλύψεις, αποφασίζει να μην της δώσει την επιλογή.

Στο προηγούμενο επεισόδιο της σειράς Μόλις Χθες είδαμε...

Η Κατερίνα αποφασίζει να πάει στον γάμο, γεγονός που αναστατώνει τον Σπύρο. Η Λουίζα αποφασίζει να επισκεφτεί τον Μιχάλη λίγο πριν τον γάμο του και διαπιστώνει ότι το πάθος που υπάρχει ανάμεσά τους, είναι ακόμη ζωντανό. Ο Νώντας καταφέρνει να ξεφύγει από την Έλενα και αυτό της δημιουργεί ανησυχία για την έκβαση του γάμου της. Μια μοιραία καθυστέρηση θα σταθεί ικανή για να βγουν αληθινοί οι φόβοι της. Η Έλενα είναι εξαφανισμένη και όλοι ανησυχούν. Τελικά, ο Μιχάλης την βρίσκει με λερωμένο νυφικό και κλαμένη. Δεν ξέρει τι έγινε αλλά εκείνη τον διαβεβαιώνει ότι όλα είναι καλά και να προχωρήσουν στον γάμο.

Διαβάστε επίσης:

Μόλις Χθες: Η Κορίνα διαλύει τη σχέση της με τον Σταύρο

Μόλις Χθες: Ο Μιχάλης και η οικογένειά του ετοιμάζονται για τον γάμο

Μόλις Χθες: Η Έλενα είναι εξαφανισμένη και όλοι ανησυχούν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved