Αυτά είναι τα νέα προγράμματα για το 2022 -  Τι μας επιφυλάσσει η νέα χρονιά τηλεοπτικά
Media

Αυτά είναι τα νέα προγράμματα για το 2022 - Τι μας επιφυλάσσει η νέα χρονιά τηλεοπτικά

Νέος χρόνος, νέα προγράμματα ετοιμάζουν όλοι οι σταθμοί προκειμένου να κερδίσουν το τηλεοπτικό κοινό…

Νέες εκπομπές και ριάλιτι θα ανοίξουν αυλαία αυτή τη νέα χρονιά στην ελληνική τηλεόραση, χαρίζοντας μια διαφορετική νότα στο 2022. «Καταιγίδα» από ριάλιτι το 2022 στην ελληνική τηλεόραση!

Το πιο πετυχημένο πρόγραμμα επιστρέφει και δεν είναι άλλο από το Masterchef! Στη θέση του GNTM θα βλέπουμε το νέο κύκλο του ριάλιτι μαγειρικής πάντα από το Star! Οι σεφ θα είναι οι Σωτήρης Κοντιζάς, Λεωνίδας Κουτσόπουλος και ο Πάνος Ιωαννίδης. Το ριάλιτι μαγειρικής θα ξεκινήσει στις αρχές 2022, με τους διαγωνιζόμενους να αγωνίζονται για το μεγάλο έπαθλο.

Για έκτη συνεχή σεζόν, άνθρωποι από όλη την Ελλάδα που αγαπούν τη μαγειρική καλούνται να συμμετέχουν στο συγκεκριμένο πρότζεκτ, διεκδικώντας τον τίτλο του επόμενου ή της επόμενης.. «MasterChef», αλλά και το χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ. Στην κουζίνα του διαγωνισμού, οι παίκτες ξεπερνούν τα όρια τους σε ατομικές και ομαδικές δοκιμασίες. Η ταχύτητα, η συνέπεια και η δημιουργικότητα τους θα κρίνουν την πορεία τους στο παιχνίδι. Οι πιο «αδύναμοι» αποχωρούν από τον διαγωνισμό μέσα από δοκιμασίες.

To «Χ Factor», το μεγαλύτερο talent show τραγουδιού παγκοσμίως, έρχεται στο MEGA. Το μακροβιότερο μουσικό format, με δισεκατομμύρια τηλεθεατές σε 185 σημεία του πλανήτη, ανοίγει τη σκηνή του στην Ελλάδα και αναζητά τον νέο superstar της χώρας. Η παραγωγή κορυφαίων προδιαγραφών, με τις θεαματικές ερμηνείες και τις συναρπαστικές guest εμφανίσεις, που ανέδειξε καλλιτέχνες με πωλήσεις 500 εκατομμυρίων και πλέον δίσκων, παγκοσμίως, καλεί όσους έχουν πάθος με το τραγούδι να δείξουν το ταλέντο τους. Στη σκηνή του «Χ Factor», νέοι ερμηνευτές θα βρεθούν μπροστά σε καταξιωμένους κριτές, έτοιμοι να αλλάξουν τη ζωή τους. Μια λαμπερή καριέρα τούς περιμένει… Ποιο θα είναι το νέο “αστέρι” του ελληνικού «Χ Factor»; Ο νικητής θα κερδίσει 150.000 € και ένα συμβόλαιο με δισκογραφική εταιρία!

The Chase: Μια συναρπαστική «καταδίωξη» γνώσεων. Ένα κυνήγι ερωτήσεων για όσους νομίζουν ότι έχουν όλες τις απαντήσεις. Το επιτυχημένο, συναρπαστικό «The Chase», που έγινε παγκόσμιο φαινόμενο, ήρθε στο MEGA λίγο πριν την εκπνοή του 2021, με παρουσιάστρια τη Μαρία Μπεκατώρου.

Οι παίκτες καλούνται να αντιμετωπίσουν τους Chasers. Για να τους νικήσουν και να διεκδικήσουν μέχρι και 10.000 ευρώ, πρέπει να επιστρατεύσουν γνώσεις, στρατηγική και ταχύτητα.

Οι Chasers μοιάζουν «φωτεινοί παντογνώστες». «Κυνηγούν» τους παίκτες με τις γνώσεις τους και προσπαθούν να τους αποκλείσουν από το παιχνίδι. Η Μαρία Μπεκατώρου, με το κέφι και την ενέργειά της δίνει τον ρυθμό σε αυτή την «καταδίωξη» και προσπαθεί να κρατήσει σε… «απόσταση» τους παίκτες από τους Chasers.

Πώς παίζεται το παιχνίδι:

Το παιχνίδι ξεκινά κάθε φορά με τέσσερις παίκτες και έναν Chaser. Στον πρώτο γύρο, κάθε παίκτης ξεχωριστά καλείται να απαντήσει μέσα σε 1 λεπτό σε όσες περισσότερες ερωτήσεις μπορεί, συγκεντρώνοντας ένα συγκεκριμένο ποσό για κάθε σωστή απάντηση. Στον δεύτερο γύρο εμφανίζεται o Chaser και αρχίζει, με τις αστείρευτες γνώσεις του, την «καταδίωξη» των παικτών πάνω σε ένα φωτεινό ταμπλό, μέσα από μία «δοκιμασία» με ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής. Με κάθε σωστή απάντηση ο παίκτης «απομακρύνεται» από τον Chaser, ενώ οι λανθασμένες απαντήσεις μειώνουν την «απόσταση» μεταξύ τους. Αν ο Chaser τον «πιάσει», τον αποκλείει από το παιχνίδι. Στον τρίτο γύρο, οι παίκτες που κατάφεραν να νικήσουν τον Chaser καλούνται να τον αντιμετωπίσουν ξανά, αυτή τη φορά ως ομάδα, σε ένα γρήγορο παιχνίδι ερωτήσεων διάρκειας 2 λεπτών. Στόχος τους είναι να «συλλέξουν» όσο το δυνατόν μεγαλύτερο αριθμό σωστών απαντήσεων και να διατηρήσουν το συνολικό ποσό που έχουν συγκεντρώσει μέχρι στιγμής. Όταν ολοκληρωθεί η προσπάθεια των παικτών έρχεται η σειρά του Chaser. Ο χρόνος ξεκινά και μέσα σε 2 λεπτά πρέπει να ξεπεράσει τον αριθμό των σωστών απαντήσεων που έδωσαν εκείνοι. Όμως, οι παίκτες έχουν ένα ακόμα πλεονέκτημα: αν ο Chaser δώσει λάθος απάντηση o χρόνος σταματά και εκείνοι έχουν την ευκαιρία να δώσουν τη σωστή απάντηση, κάνοντας την καταδίωξη πιο δύσκολη και αγωνιώδη. Ποιος θα καταφέρει να ξεφύγει από τους Chasers και να κερδίσει το έπαθλo;

Το Survivor επέστρεψε δυναμικά τη σεζόν 2021 – 2022. Μετά την πρωτιά που σημείωσε στην τηλεθέαση το προηγούμενο, η παραγωγή στοχεύει στο να βρει παίκτες που θα κρατήσουν για μία ακόμη χρονιά αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού.

Διάσημοι και μαχητές θα αγωνιστούν μέχρι τέλους, για το μεγάλο αυτό έπαθλο και τον τίτλο του απόλυτα Έλληνα Survivor!

Ελλάδα έχεις ταλέντο

Η Ελλάδα είναι μια χώρα που -ομολογουμένως- βρίθει ταλέντων κάθε τύπου οπότε δεν αποτέλεσε έκπληξη πως η εκπομπή «Ελλάδα έχεις ταλέντο» γνώρισε μεγάλη επιτυχία όταν προβλήθηκε για πρώτη φορά στον ΑΝΤ1 πριν από 14 χρόνια. Ο έβδομος κύκλος θα προβληθεί ξανά από τον ίδιο σταθμό αφού το σόου επιστρέφει στον ΑΝΤ1 ύστερα από εννέα χρόνια.

Στην κριτική επιτροπή του Νο1 επιτυχημένου ψυχαγωγικού format στον κόσμο θα είναι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο Τάκης Ζαχαράτος, η Έλενα Χριστοπούλου και η Κρυσταλλία Ρήγα. Τέσσερα ξεχωριστά πρόσωπα που, με μοναδικές ατάκες, κοφτερά σχόλια και ανατρεπτικό χιούμορ, θα δίνουν το πράσινο φως στους συμμετέχοντες. Το απολαυστικό δίδυμο, Νικόλας Ράπτης και Σταύρος Σβήγκος, θα είναι στο τιμόνι της παρουσίασης του βραβευμένου οικογενειακού σόου.

Blackout

Το τηλεπαιχνίδι "Blackout" πρόκειται να επιστρέψει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες και οι ιθύνοντες έχουν βάλει μπρος την αναζήτηση του προσώπου που θα αναλάβει το τιμόνι της παρουσίασης.

Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος

Πρόκειται για το τηλεπαιχνίδι γνώσεων το οποίο γνώρισε μεγάλη επιτυχία την προηγούμενη δεκαετία και το οποίο μεταδόθηκε στο Mega, τη ΝΕΤ και έκλεισε την πορεία του στον ALPHA όπου το παρουσίαζε ο Θοδωρής Αθερίδης. Ο μεγαλύτερος σε διάρκεια παρουσιαστής του, ήταν ο Σπύρος Παπαδόπουλος.

Ο «Εκατομμυριούχος» επιστρέφει και θα προβάλλεται στον ΑΝΤ1 με παρουσιαστή τον Γρηγόρη Αρναούτογλου!

Cash or Trash

Ένα εναλλακτικό παιχνίδι δημοπρασιών με πολλά up & downs, υπόσχεται αδρεναλίνη και διασκεδαστικές στιγμές και έρχεται στο STAR.

To Cash or Trash είναι ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα που έχει στόχο να αποκαλύψει την την πραγματική αξία αντικειμένων, τα οποία πιθανότατα ήσουν έτοιμος να πετάξεις. Έχεις αντικείμενα συλλεκτικά ή άλλα ξεχασμένα στο πατάρι. παράξενα αναμνηστικά ή κάτι που είχες παρατήσει κάπου για χρόνια; Να η ευκαιρία σου… Σε κάθε επεισόδιο οι ιδιοκτήτης μετατρέπονται σε πωλητές που αναζητούν την υψηλότερη δυνατή τιμή για τα προϊόντα τους, μέσα από μια τους υποψήφιους εμπόρους. Οι εκτιμητές τα αξιολογούν και οι αγοραστές τα διεκδικούν. Η τελική απόφαση όμως ανήκει στον παίκτη.

Εκτός από τα ριάλιτι και τις εκπομπές έρχονται και δύο σειρές στο MEGA!

Σκοτεινή Θάλασσα

Το Mega προσθέτει στο πρόγραμμα της νέας σεζόν, άλλη μία δραματική σειρά με τίτλο “Σκοτεινή Θάλασσα”. Η υπόθεση διαδραματίζεται στο Μεσολόγγι και εστιάζει στη σύγκρουση δύο οικογενειών, ύστερα από την ξαφνική εξαφάνιση μιας κοπέλας. Της κόρης της μίας οικογένειας. Ένα αστυνομικό δράμα έρχεται στο Mega! Τη διασκευή του σεναρίου έχει αναλάβει ο Ζαχαρίας Μαυροειδής, ενώ τη σκηνοθεσία ο Γρηγόρης Καραντινάκης. Πρωταγωνιστούν: Γιώργος Παπαγεωργίου, Άρης Λεμπεσόπουλος, Ταμίλα Κουλίεβα, Χαρά – Μάτα Γιαννάτου.

Ο Δάσκαλος

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης επιστρέφει στο MEGA, με νέα σειρά! Μία δραματική σειρά γεμάτη έρωτες και πάθη! Η σειρά αυτή θα αποτελείται από εννέα επεισόδια, με το κάθε επεισόδιο να προβάλλεται μία ημέρα την εβδομάδα. Πρωταγωνίστριες θα είναι η Χάρις Αλεξίου και η Μαρία Καβογιάννη ενώ μέχρι στιγμής έχουν υπογράψει οι: Κλέλια Ανδριωλάτου, Αντίνοος Αλμπάνης, Γιώργος Μπένος, Φάνης Μουρατίδης και Ορέστης Χαλκιάς. Η σειρά είναι γυρισμένη στους Παξούς αυτό το καλοκαίρι και θα μας κρατήσει συντροφιά από τη νέα σεζόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved