Η εξομολόγηση του Δημήτρη Σκαρμούτσου: «Έχω σχεδόν πεθάνει τρεις φορές» (Video)
Media

Η εξομολόγηση του Δημήτρη Σκαρμούτσου: «Έχω σχεδόν πεθάνει τρεις φορές» (Video)

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος μίλησε στην εκπομπή, Αυτοψία που παρουσιάζει ο Αντώνης Σρόιτερ για τα ναρκωτικά και αποκάλυψε ότι έφτασε τρεις φορές μέχρι τον θάνατο.

Συγκεκριμένα, ο σεφ τόνισε: «ότι είχε βγει μέχρι την δεκαετία του ’90 το έχω κάνει! Νομίζω ότι έχασα τα πιο σύγχρονα. Η ιστορία με τα ναρκωτικά ξεκινάει πάντα με χαρά και γέλιο. Δηλαδή τις πρώτες φορές περνάς πάρα πολύ καλά ανάλογα και τι ναρκωτικά θα κάνεις και καταλήγει πάντα με κλάμα τόσο από σένα όσο και από τους γύρω σου. Ξεκίνησα με αφεταμίνη, δεν ήμουν δηλαδή παραδοσιακός τύπος που θα ξεκινούσα με χασίς ή μαριχουάνα στην Αμερική. Με βοηθούσε πάρα πολύ να κάνω δουλειές, να διαβάζω, να μένω ξύπνιος περισσότερες ώρες και σιγά σιγά δοκίμασα τα πάντα. Κάποια τα απέρριπτα γιατί δεν μου ταίριαζαν και κάποια άλλα μου κολλούσαν πάρα πολύ».

Και υπογράμμισε: «Μου κόλλησε πάρα πολύ η ηρωίνη. Ήταν ένα ναρκωτικό το οποίο ήταν φοβερά δημιουργικό. Όντας παιδί του ’70 και του ’80 είχα την παρακαταθήκη, δηλαδή είχα ανθρώπους δίπλα μου να μου μιλούν για αυτό το ναρκωτικό και ευτυχώς τώρα αλλά δυστυχώς τότε μου κόλλησε».

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος αποκάλυψε στον Αντώνη Σρόιτερ: «Κάτω από άλλες συνθήκες αυτή την στιγμή δεν θα μιλούσαμε. Έχω σχεδόν πεθάνει τρεις φορές. Ήμουν όμως τυχερός και είμαι εδώ σήμερα και μπορώ με σιγουριά να διηγούμαι τις ιστορίες που πέρασαν»!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω!

Διαβάστε επίσης:

Δημήτρης Σκαρμούτσος: Έχασε 20 κιλά και αποκαλύπτει: «Φοβόμουν μην πάθω εγκεφαλικό» (video)

Συγκλονίζει ο Ερρίκος Πετιλόν για τη μάχη του με τα ναρκωτικά: «Συναισθηματικά ήθελα να πεθάνω»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved