Άγριες μέλισσες spoiler: Το Διαφάνι γίνεται πεδίο μάχης
Media

Άγριες μέλισσες spoiler: Το Διαφάνι γίνεται πεδίο μάχης

Η Ελένη Καρακάση είναι μια καλλιτέχνιδα υψηλών προδιαγραφών. Και τη φετινή σεζόν πρωταγωνιστεί στις Αγριες μέλισσες γιατί Διαφάνι χωρίς Ρίζω δεν γίνεται.

Τελικά οι συγγραφείς των «Αγριων μελισσών δεν σταματούν να μας εκπλήσσουν.

«Πράγματι και όταν έρχονται τα κείμενα τα διαβάζω σαν να είναι μυθιστόρημα. Κι αν αυτό συμβαίνει σε μας που είμαστε μέσα στο πλαίσιο αυτής της δουλειάς, φαντάζομαι πως θα είναι ακόμη πιο έντονη αυτή η αίσθηση στους τηλεθεατές».

Η σειρά διαπραγματεύεται μια δύσκολη ιστορικά περίοδο.

«Η Μελίνα Τσαμπάνη και ο Πέτρος Καλκόβαλης δεν στηρίχθηκαν μόνο στις δικές του γνώσεις. Υπάρχει ένας ιστορικός που τους καθοδηγεί, γιατί τα γεγονότα στα οποία αναφέρονται ιστορικά πρόσωπα είναι αληθινά και πρέπει να είναι ακριβείς. Ολα αυτά είναι μια απάντηση σε αυτούς που έλεγαν στους δύο προηγούμενους κύκλους πως οι “Αγριες μέλισσες" είναι σαπουνόπερα. Προσωπικά δεν με ενοχλούσε καθόλου γιατί και αυτό το είδος μυθοπλασίας είναι δύσκολο και επίσης απαιτεί πολλή δουλειά. Αλλά φέτος δεν μπορεί κανείς να πει κάτι τέτοιο καθώς οι σεναριογράφοι και το κανάλι είχαν την τόλμη για πρώτη φορά να ασχοληθούν μ' ένα ιστορικό γεγονός μέσω της δραματουργίας. Είχαμε δει τη “Λούφα και παραλλαγή” και “Τα καλύτερό μας χρόνια" της ΕΡΤ, που είναι εξαιρετικές παραγωγές, να έχουν αγγίξει αυτή την περίοδο αλλά έχουν πιο κωμική χροιά».

Πάντως τι συνασπισμός είναι αυτός των γυναικών στο Διαφάνι! Και η Ρίζω μέσα σε όλα!

«Το χωριό αυτό -το έχουμε ξαναπεί- είναι φιλελεύθερο. Αυτές είναι σουφραζέτες και πού είσαι ακόμα. Το γοητευτικό στοιχείο στον ρόλο μου είναι ότι η Ρίζω είναι πανταχού παρούσα με έναν τρόπο».

Φέτος όμως είναι πολύ συνεσταλμένη.

«Ολοι οι ήρωες και είναι λογικό, γιατί είναι μια περίοδος πολύ σκοτεινή για όλους. Ούτως οι άλλως οι συγχωριανοί έχουν αποφασίσει να υποκρίνονται I πως πηγαίνουν με τα νερά του καθεστώτος για να μην έρθουν τα χειρότερα και ουσιαστικό αυτός είναι ο τρόπος που κάνουν την επανάστασή τους. Ωστόσο η Ρίζω πάντα έχει τον τρόπο να πετάξει αυτό που θέλει να πει».

Και όλες οι Διαφανιώτισσες είναι ενάντια στην Αιμιλία.

«Συμπαθώ πολύ τη Μαρία Καλλιμάνη και είναι τόσο καλή ηθοποιός. Η πρώτη της μέρα στο γύρισμα ήταν στο ραφτάδικο της Ουρανίας και την “αγκαλιάσαμε” όπως της έπρεπε. Την “κράξαμε" τη γυναίκα».

Τώρα που ο Προύσαλης βρήκε τα πτώματα των δολοφονημένων κομμουνιστών, θα κινδυνεύσει;

«Ολοι θα κινδυνεύσουν στο χωριό. Γίνεται μια ειρηνική διαμαρτυρία συμπαράστασης υπέρ του Λάμπρου που δικάζεται αλλά ο Ντούνιας και ο Ακύλας είναι αποφασισμένοι να τη διαλύσουν και το χωριό μετατρέπεται σε πεδίο μάχης».

Αναρωτιέμαι τι τέλος θα μπορούσε να έχει Ακύλας μετά τα όσα έχει κάνει.

«Είμαι κι εγώ πολύ περίεργη γι’ αυτό. Ο Βόσκαρης ήταν αυτό που ήταν και δεν είχε δεύτερη σκέψη, ούτε πίσω κείμενο. Εδώ τώρα μιλάμε για έναν χαρακτήρα που καλύπτεται πίσω από τη γοητεία της προσωπικότητάς του, έχει παιδεία, είναι λαοπλάνο! και κινεί τα νήματα υποχθόνια. Είναι ένας πολύ ενδιαφέρων ρόλος. Στη συνέχεια θα δούμε σκηνή από το παρελθόν του που θα μας βοηθήσουν να καταλάβουμε πώς έγινε αυτό που είναι σήμερα».

Εχουμε να περιμένουμε να γίνει κάτι χαρούμενα. Μια εγκυμοσύνη της Ελένης;

«Αναρωτιόμουν κι εγώ αλλά μέχρι τώρα, εκτός από τα γεννητούρια της Σοφούλας, δεν έχουμε κάτι νεότερο».

Πάντως ο συνδυασμός Ρίζως και Δέσπως είναι απόλαυση.

«Αυτές οι δύο θα μπορούσαν να είναι από μόνες τους σίριαλ. Η μια “τσιγκλάει" την άλλη για να ανάβουν τα αίματα και να διασκεδάζουν. Είναι πολύ μεγάλη η χαρά μου που δουλεύω με την Αλίκη Αλεξανδράκη που τη θαύμαζα πάντοτε στο θέατρο αλλά και στις τηλεοπτικές της συνεργασίες. Εχει μια απίστευτη αμεσότητα όταν παίζει και αυτό είναι το ζητούμενο για κάθε ηθοποιό. Οταν έμαθα ότι θα υποδυθεί τη Δέσπω ενθουσιάστηκα και οι σκηνές μαζί της είναι και για μένα απόλαυση, όπως και με τον Γιώργο Σουξέ».

Η Δέσπω θα φτάσει μέχρι το φινάλε της σειράς ή θα τη χάσουμε;

«Δεν ξέρω αλλά δεν θα ήθελα να πεθάνει ποτέ», είπε ο TV24.

Διαβάστε επίσης:

Ελένη Καρακάση: Συγκλονίζει με την εξομολόγησή της: Από τα 100 κιλά… στα όρια νευρικής ανορεξίας!

Η Ελένη Καρακάση στο showbiz o'clock

Λεωνίδας Κακούρης: «Έχω ακούσει για τον Δούκα μέχρι επαίνους κι ας εξηγώ πως έχει σκοτώσει»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved