SHOWBIZ O’CLOCK • ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 11

Η Ελένη Καρακάση στο Showbiz o’ clock

00.00/49:14

It’s showbiz time! Τα πιο γνωστά ονόματα της ελληνικής showbiz έρχονται στο στούντιο με τη Διονυσία Ζαπατίνα και αποκαλύπτονται όπως δεν τους έχετε ξανακούσει.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ PODCAST

Spotify Apple Google

SHOWBIZ O’CLOCK - ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

Showbiz

Podcast Showbiz o'clock: Η Ελένη Καρακάση σε μια συνέντευξη με εξομολογήσεις, γέλια και αναδρομές

Podcast Showbiz o'clock: Η Ελένη Καρακάση μιλά αποκλειστικά στην Διονυσία Ζαπατίνα και την Κατερίνα Ζαζάνη για όλα.

Με το γάργαρο γέλιο της και τη μελωδική φωνή της, μιας και το τραγούδι είναι η μεγάλη της αγάπη, η Ελένη Καρακάση άνοιξε την καρδιά της και κάναμε μια κουβέντα, όπως θα έκαναν τρεις φίλες.

Η Ελένη μίλησε για την καρμική σχέση της με την «δασκάλα» Κάρμεν Ρουγγέρη και πώς εκείνη της έμαθε να αγαπάει το θέατρο μέσα κι έξω, αναφέρθηκε στην απόφαση της να ασχοληθεί με την υποκριτική ενώ έκανε σπουδές στη μουσική και φυσικά «ανέλυσε» την υπέροχη Ρίζω των Άγριων Μελισσών, την Ρίζω που όλοι έχουμε λατρέψει για την αυθεντικότητα της.

Τελικά αλλάζει τα λόγια ή απλά είναι… λόγια και φήμες; Είναι η Ρίζω η ηρωίδα που φέρνει τα πάνω κάτω και πώς είδε την απόφαση των σεναριογράφων να πραγματοποιηθεί ένας ακόμη κύκλος;

Τι εννοεί όταν λέει πως «όλη μου τη ζωή τη θυμάμαι με τα έργα που έπαιζα και τα κιλά μου»;

Η ηθοποιός αποκάλυψε τις μεγάλες μάχες που έχει δώσει με τα κιλά της και ποια ήταν αυτή η ατάκα που την «ξεκλείδωσε» και αποφάσισε να αλλάξει.

«Ήμουν ένα χοντρό παιδιά, ποτέ όμως δεν ένιωθα πως είμαι κάτι διαφορετικό, αλλά αυτός ήταν ο λόγος που με έκανε την επόμενη ημέρα να ξεκινήσω δίαιτα. Μια απλή κουβέντα, η πραγματικότητα…», είπε ανάμεσα σε άλλα ενώ δε δίστασε να μιλήσει και για τις στιγμές εκείνες που έφτασε στο άλλο άκρο.

«Ήταν αυτό που λέμε χημική δίαιτα. Έπαθα μεγάλη ζημία. Έφτασα σε ένα σημείο να ζυγίζω 49 κιλά. Μου έπεφταν τα μαλλιά μου, δεν είχα δύναμη, δεν είχα κουράγιο να περπατήσω… Αυτό που λένε ότι βλέπεις τον εαυτό σου χοντρό, εγώ το έχω ζήσει», εξομολογήθηκε.

Τέλος, αναφέρθηκε στην μεγάλη επιτυχία των Άγριων Μελισσών και πόσο έχουν δέσει όλοι οι πρωταγωνιστές μεταξύ τους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved