Δημήτρης Λάλος: Δείτε τι απάντησε στην ερώτηση για το αν θα συνεχιστεί ο Σασμός και δεύτερη σεζόν!
Media

Δημήτρης Λάλος: Δείτε τι απάντησε στην ερώτηση για το αν θα συνεχιστεί ο Σασμός και δεύτερη σεζόν!

Ο Δημήτρης Λάλος έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό Plan Be και μίλησε για τον ρόλο τους ως Μαθιός στην αγαπημένη σειρά Σασμός ενώ απάντησε και στην πιθανότητα να γίνει δεύτερος κύκλος για το σίριαλ. 

Ο γνωστός ηθοποιός ο οποίος γνωρίζει την απόλυτη επιτυχία και μιλάει στις καρδιές των τηλεθεατών, είχε πολλά να πει για τον ιδιαίτερο πρωταγωνιστικό του ρόλο στη σειρά, κυρίως για τα κοινά χαρακτηριστικά που έχει ο ίδιος με τον χαρακτήρα που ενσαρκώνει. Δείτε τι είπε παρακάτω...

Δεν θα σε ρωτήσω αν έχεις κοινά με τον Μαθιό, θα πάω ανάποδα: Τι δεν έχεις καθόλου κοινό;

Δεν είμαι δολοφόνος! (γέλια)

Εντάξει, πέρα από το προφανές… (γέλια)

Είναι πάρα πολλά αυτά που δεν έχω κοινά με τον Μαθιό στην προσωπική μου ζωή. Νομίζω ότι ο Μαθιός είναι ένας σκληρός άνθρωπος που έχει ευαισθησίες, ενώ εγώ είμαι ένας ευαίσθητος άνθρωπος που είναι σκληρός. Άρα, θα έλεγα ότι είμαστε εκ διαμέτρου αντίθετοι σε κάποια θέματα.

Θα μπορούσες, ας πούμε, να βάλεις όλη τη ζωή σου στο “περίμενε” για μια γυναίκα;

Δυνάμει, ναι. Αλλά νομίζω ότι όλος ο κόσμος θα μπορούσε να το κάνει αυτό.

Εμένα, πάντως, μου φαίνεται εξωπραγματικό αυτό που κάνει ο Μαθιός…

Γι’ αυτό και είναι “ήρωας μυθοπλασίας”.

Και είναι παράξενο το ότι, ενώ όντως είναι δολοφόνος, ο τηλεθεατής αυτό κάπως το παρακάμπτει. Τον συμπαθείς.

Τον συμπαθείς, γιατί ξέρεις ότι αυτό που έκανε, το έκανε για έναν άλλο, υπέρτατο σκοπό. Το έκανε για την αγάπη, τι να πούμε τώρα… Θα μου πεις, στον βωμό της αγάπης, μπορεί κάποιος να σκοτώσει; Βεβαίως και όχι. Όμως η μυθοπλασία είναι αυτή που μας βοηθά να μάθουμε τον εαυτό μας. Η Ανθρωπότητα, πριν ακόμα φτάσει στο Ίντερνετ, είχε πρόσβαση στην πληροφορία και, κατ’ επέκταση, στη γνώση, μέσα από τους μύθους. Ο πιο ανώδυνος και ψυχοθεραπευτικός τρόπος να δεις τι είναι σωστό και τι λάθος, είναι μέσα από τις Τέχνες. Γι’ αυτό και το έχω ξαναπεί: Νομίζω ότι η μυθοπλασία είναι ό,τι ανώτερο έχει να επιδείξει η Ανθρωπότητα, μέχρι στιγμής. Είναι οι ιστορίες που ακούς από τη γιαγιά σου, από τους γονείς σου, οι ιστορίες που λέγαμε γύρω από τις φωτιές… Επομένως, στην Τέχνη βλέπεις κάποιον να κάνει μια πράξη, για να “ζυγίσεις” κι εσύ τον εαυτό σου, και να πεις “Εγώ θα το έκανα; Εγώ θα το ρίσκαρα;”.…Κι επειδή με ρώτησες: Δεν ξέρω αν θα το έκανα εγώ. Πάντως ο Μαθιός το κάνει.

Ξέρεις αν υπάρχει πρόθεση να συνεχίσει ο “Σασμός” και δεύτερη σεζόν;

Δεν υπάρχει τίποτα επίσημο ακόμα. Όμως, πολλές φορές, μπορείς να βγάλεις κάποια συμπεράσματα. Υπάρχουν σειρές που πήγαιναν πολύ χειρότερα από τον “Σασμό” και πήγαν δεύτερη χρονιά. Δεν ξέρω…

Διαβάστε επίσης:

Δημήτρης Λάλος: «Νιώθω αρκετά επιτυχημένος, αλλά όχι λόγω του “Σασμού”»

Σασμός: Ο Μαθιός δίνει spoiler και αν είσαι φανατικός τηλεθεατής θα ξετρελαθείς!

Γεωργαλάς: Είναι πολύ όμορφο το συναίσθημα να σου μιλούν με χαμόγελο άνθρωποι που δεν γνωρίζεις

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved