The Voice: Η λαμπερή εμφάνιση του Μουζουράκη στο stage του σόου!- Παρουσίασε τα νέα του τραγούδια!
Media

The Voice: Η λαμπερή εμφάνιση του Μουζουράκη στο stage του σόου!- Παρουσίασε τα νέα του τραγούδια!

Το σημερινό επεισόδιο του The Voice (11-12) ήταν και εκείνο που σήμανε την έναρξη των πολυπόθητων Live shows, που θα οδηγήσουν σταδιακά στον μεγάλο νικητή του διαγωνισμού. 

Είναι η αγαπημένη μουσική συνήθεια των τηλεθεατών, αφού τους κρατά την καλύτερη συντροφιά τα τελευταία Σαββατοκύριακα, με τους διαγωνιζόμενους να βάζουν τα δυνατά τους σε κάθε στιγμή του σόου, για να κερδίσουν μια θέση στην επόμενη φάση.

Το The Voice of Greece μπήκε πλέον στη τελική ευθεία, αφού πλέον βρισκόμαστε πολύ κοντά στον μεγάλο τελικό και την ανάδειξη του πολυπόθητου νικητή. Οι εκπλήξεις φυσικά δεν σταματούν ποτέ στο Voice, κάνοντας το τηλεοπτικό κοινό να ενθουσιάζεται διαρκώς. Σήμερα (11-12) είδαμε τον Πάνο Μουζουράκη να ανεβαίνει στη σκηνή του σόου και να μας τραγουδά τα νέα του τραγούδια, που εκφράζουν την αγάπη και τον έρωτα, μέσα από όμορφες μελωδίες.

Το πρώτο του τραγούδι "Αυτή" είναι ένα δημιούργημα του ίδιου, αφού εκείνος έχει γράψει τους στίχους και φυσικά δηλώνει ενθουσιασμένος για όλο αυτό. Όπως αποκάλυψε on air, πέρα από τις εμφανίσεις του σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας, ετοιμάζει και κάτι πολύ κσινούριο με εμφανίσεις στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, για να "γιορτάσει την καλλιτεχνική του ενηλικίωση".

Μετά την ολοκλήρωση της εμφάνισής του, ο Πάνος Μουζουράκης αποκάλυψε στη σκηνή του The Voice ότι μόλις είχε τραγουδήσει το συγκεκριμένο τραγούδι στον Κωνσταντίνο Αργυρό, εκείνος του είχε δώσει μια συμβουλή, την οποία αν και δεν ακολούθησε, τη θεώρησε πολύ εύστοχη. Πιο συγκεκριμένα, του είχε πει να αλλάξει το όνομα του τραγουδιού και να το κάνει "Εσύ", γιατί θα ήταν καλύτερο κατά τη γνώμη του να απευθύνεται στον έρωτά του πιο προσωπικά.

Δείτε το παρακάτω βίντεο με την εμφάνιση του Πάνου Μουζουράκη στο stage:

Διαβάστε επίσης:

The Voice: Το πρώτο Cross Battle εξελίχθηκε σε "ντέρμπι"- Ο Γιώργος Λιανός μπέρδεψε τις παίκτριες!

The Voice: Το πρώτο επεισόδιο των Live cross battles είναι γεγονός- Η φαντασμαγορική έναρξη του σόου

Πότε ρίχνουν αυλαία τα ριάλιτι σόου

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved