The Voice: Ο Κρητικός έσπασε ρεκόρ στο τηλεοπτικό κοινό: Πέρασε με 85% στον ημιτελικό!
Media

The Voice: Ο Κρητικός έσπασε ρεκόρ στο τηλεοπτικό κοινό: Πέρασε με 85% στον ημιτελικό!

Το The Voice (11-12) είναι πλέον στη φάση των Live cross Battles και το κοινό είναι εκείνο που αποφασίζει για το μέλλον των διαγωνιζόμενων στο show. 

Οι τηλεθεατές εδώ και χρόνια παρακολουθούν το μουσικό show κάθε χρόνο όλο και περισσότερο και ψηφίζουν τους αγαπημένους τους παίκτες, που θέλουν να τους πάνε απευθείας στον τελικό.

Σήμερα, (11-12) ξεκίνησε η διαδικασία των Live cross Battles και τόσο οι κριτές, όσο και οι παίκτες, έχουν δηλώσει ανοιχτά τον ενθουσιασμό τους για αυτήν την φάση του διαγωνισμού, μια ανάσα πριν από τον ημιτελικό.

Ένα δίδυμο από την ομάδα από την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου και του Κωνσταντίνου Αργυρού ήταν εκείνο που πραγματικά ανέβηκε στη σκηνή και "έβαλε φωτιά". Ο Δημήτρης Κανάκης, από την ομάδα του Κωνσταντίνου και η Μαρία Αλιφέρη, από την ομάδα της Έλενας, ρίχτηκαν στη μάχη, για να κερδίσουν το χρυσό εισητήριο για τον μεγάλο ημιτελικό του διαγωνισμού.

Δείτε παρακάτω το βίντεο με την εμφάνιση του Δημήτρη Κανάκη:

Δείτε την εμφάνιση της Μαρίας Αλιφέρη παρακάτω:

Όταν έφτασε η στιγμή της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων, τόσο ο Δημήτρης όσο και η Μαρία, περίμεναν να δουν τι θα γίνει και ποιος θα είναι ο τυχερός. Ο Δημήτρης ήταν εκείνος που έμεινε έκπληκτος επί σκηνής, με το κοινό πραγματικά να δείχνει ότι τον στήριξε και με το παραπάνω. Ο διαγωνιζόμενος κατάφερε να συγκεντρώσει το 85 τοις εκατό του κοινού και είναι και εκείνος που πέρασε στην επόμενη φάση και στον ημιτελικό του The Voice.

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο με την ανακοίνωση του αποτελέσματος:

Διαβάστε επίσης:

The Voice: Η λαμπερή εμφάνιση στο stage του σόου!- Παρουσίασε τα νέα του τραγούδια!

The Voice: Το πρώτο Cross Battle εξελίχθηκε σε "ντέρμπι"- Ο Γιώργος Λιανός μπέρδεψε τις παίκτριες!

The Voice: Το πρώτο επεισόδιο των Live cross battles είναι γεγονός- Η φαντασμαγορική έναρξη του σόου

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved