Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Ο Κανέλλος και η Αλίκη υποψιάζονται πως αντί για γάμο θα ζήσουν έναν εφιάλτ
Media

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Ο Κανέλλος και η Αλίκη υποψιάζονται πως αντί για γάμο θα ζήσουν έναν εφιάλτ

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Ο Σάββας έχει φέρει πίσω την εικόνα της Παναγιάς στο χωριό και ξεκινάει την προεκλογική του καμπάνια για να κερδίσει την προεδρία του Πλατάνου. Ο Ηλίας τρέμει πως θα χάσει την καρέκλα του.

Ο Κανέλλος ετοιμάζεται να παντρευτεί την Αλίκη κρυφά απ’ όλους με κουμπάρο τον… Τζώρτζη! Οι υποψίες της Κατερίνας και του Παναγή πως οι Αργυροί δεν είναι αυτό που λένε ολοένα και φουντώνουν.

Η Αλίκη είναι πανευτυχής που παντρεύτηκε τον αστυνόμο της καρδιάς της, ο Χαραλάμπης, από την άλλη, θέλει να πέσει να πεθάνει που έχασε τον γάμο του γιου του. Η Κατερίνα σχεδιάζει να μπει κρυφά στο σπίτι των Αργυρών για να μάθει αν είναι απεσταλμένοι της Μαφίας. Η Καρμέλα καταφτάνει στον Πλάτανο με άγριες διαθέσεις, την ώρα που ο Σάββας και η Βαλέρια προσπαθούν να βρουν τρόπο να κουκουλώσουν τον γάμο της Αλίκης.

O Τζίμης, έχοντας καταλάβει πως οι Ιταλοί είναι… Ιταλοί, τους εκβιάζει και παίρνει πίσω τα λεφτά της απαγωγής κι ένα ποσοστό στην επιχείρηση τρούφας του Βαγγέλα. Η Κατερίνα και ο Παναγής ετοιμάζονται να πάνε στην Ιταλία για να μάθουν περισσότερα για τους Αργυρούς και τον Βαλεντίνο.

Ο Σάββας έχει φέρει πίσω την εικόνα της Παναγιάς στο χωριό και ξεκινάει την προεκλογική του καμπάνια για να κερδίσει την προεδρία του Πλατάνου. Ο Ηλίας τρέμει πως θα χάσει την καρέκλα του, ενώ ο Μένιος είναι έτοιμος να ψηφίσει… Καλλιόπη δαγκωτό! Ο Κανέλλος και η Αλίκη υποψιάζονται πως αντί για γάμο θα ζήσουν έναν εφιάλτη και αποφασίζουν να κλεφτούνε. Θα τα καταφέρουν να παντρευτούν χωρίς να τους πάρει χαμπάρι κανείς;

Διαβάστε επίσης

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Η κόντρα του Ηλία με τον Παναγή καλά κρατεί

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Η Αλίκη τα παίζει όλα για όλα και κάνει ερωτική εξομολόγηση στον Κανέλλο

Χαιρετά μου τον πλάτανο: Ο Σάββας κάνει στον παπά μια πρόταση που θα φέρει τα πάνω-κάτω στο χωριό

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved