Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Η Αλίκη τα παίζει όλα για όλα και κάνει ερωτική εξομολόγηση στον Κανέλλο
Media

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Η Αλίκη τα παίζει όλα για όλα και κάνει ερωτική εξομολόγηση στον Κανέλλο

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Η Κατερίνα προσπαθεί να καταλάβει για ποιον λόγο η Καρμέλα παρουσιάζεται ως «αγία» στα αρχεία της αστυνομίας και ο Τζώρτζης μάλλον μπορεί να της φανεί χρήσιμος.

Ο Θοδωρής κυνηγάει την παπαδιά και τρώει τη μία χυλόπιτα μετά την άλλη, την ώρα που η Κατερίνα προσπαθεί απεγνωσμένα να βρει έναν τρόπο να μάθει περισσότερα για τη Μαφία της τρούφας. Ο Παναγής τη βοηθάει να κλέψει τον φάκελο του Βαλεντίνο κι εκείνη βάζει μπροστά ένα παράτολμο σχέδιο.

Ο Σάββας είναι αποφασισμένος να παντρέψει την Αλίκη ο κόσμος να… χαλάσει και ο Ηλίας, για πρώτη φορά, συμφωνεί με τον κλεφταπόγονο! Η Καλλιόπη θέλει να μιλήσει στον Κανέλλο, για να τον πείσει να κάνει -έστω- έναν λευκό γάμο για το καλό του χωριού, κι εκείνος καταλήγει πιο μπερδεμένος από ποτέ.

Ο Θοδωρής κυνηγάει την παπαδιά και τρώει τη μία χυλόπιτα μετά την άλλη, την ώρα που η Κατερίνα προσπαθεί απεγνωσμένα να βρει έναν τρόπο να μάθει περισσότερα για τη Μαφία της τρούφας.

Ο Παναγής τη βοηθάει να κλέψει τον φάκελο του Βαλεντίνο, κι εκείνη βάζει μπροστά ένα παράτολμο σχέδιο. Η Αλίκη τα παίζει όλα για όλα και κάνει ερωτική εξομολόγηση στον Κανέλλο. Θα καταφέρει να τον πείσει να πάρει τη μεγάλη απόφαση;

Διαβάστε επίσης

Χαιρετά μου τον πλάτανο: Ο Σάββας κάνει στον παπά μια πρόταση που θα φέρει τα πάνω-κάτω στο χωριό

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Η Κατερίνα ανοίγει, επιτέλους, την καρδιά της στον Παναγή

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Το γεύμα της Φιλιώς καταλήγει σε φιάσκο

Xαιρέτα μου τον πλάτανο: Η Βαλέρια σκάβει τον λάκκο του Ηλία, όμως θα καταφέρει να τον κάνει να πέσει

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved