Ιωάννα Παλιοσπύρου: Αυτοί είναι οι λόγοι που στενοχωρήθηκε στο Παρίσι – Η γιατρός της εξηγεί
Media

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Αυτοί είναι οι λόγοι που στενοχωρήθηκε στο Παρίσι – Η γιατρός της εξηγεί

Στην εκπομπή Ποιος είναι πρωινιάτικα, μίλησε το πρωί της Δευτέρας (13-12) η γιατρός της Ιωάννας Παλιοσπύρου, Μαρία Καλοφώνου. Μεταξύ άλλων η πλαστική χειρουργός, αποκάλυψε τους λόγους για τους οποίους η Ιωάννα Παλιοσπύρου, πέρασε δύσκολες στιγμές στο Παρίσι, στιγμές που την στενοχώρησαν ιδιαίτερα.

Θυμίζουμε πως η Ιωάννα βρέθηκε στο Παρίσι για έναν νέο κύκλο θεραπειών με την Αννίτα Ναθαναήλ, η οποία ήταν μαζί της να αποκαλύπτει:

«Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να ολοκληρώσουμε το βίντεο για να σας ενημερώσουμε σχετικά… Η αξιολόγηση ήταν πολύ σκληρή για την Ιωάννα και επακολούθησαν δύσκολες στιγμές για εκείνη…».

Την εξήγηση για το τι συνέβη έδωσε η γιατρός της μιλώντας στην εκπομπή.

«Ο κόσμος ανησύχησε κι επειδή αγαπάει πολύ την Ιωάννα με ρωτούσε συνεχώς. Δεν συμβαίνει κάτι ξαφνικό. Η Ιωάννα πήγε για δεύτερη φορά στη Γαλλία γιατί είναι σημαντικό να υπάρχουν κι άλλες γνώμες κυρίως για να αισθάνεται ο ασθενής ότι δεν έχει παραλείψει κάτι.

Αυτό που την μάγκωσε και την έφερε πίσω ήταν δυο πράγματα. Το ένα η χρόνια αποκατάστασης, ο χρόνος δεν μπορεί να είναι προβλέψιμος. Και το άλλο είναι ότι κατά την εκτίμηση του γιατρού κάποια σημεία στο σώμα της δεν παίρνουν περαιτέρω βελτίωση και θα μείνουν ως έχουν, πράγμα που για την Ιωάννα δεν ήταν καλή είδηση και την στενοχώρησαν», είπε.

Δες το σχετικό απόσπασμα

Διαβάστε επίσης

Συζήτηση για την Βία διοργάνωσε ο Σύλλογος Αποφοίτων LSE (HAALSE) με την Ιωάννα Παλιοσπύρου

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Δύσκολες ώρες ενάμιση χρόνο μετά την επίθεση με βιτριόλι (Photos)

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Στο Παρίσι για νέες θεραπείες μαζί με τη Ναθαναήλ! Οι πρώτες φωτό!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved