Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Τι θα κάνει ο Σάββας, όταν πιάσει στα πράσα τη γυναίκα του;
Media

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Τι θα κάνει ο Σάββας, όταν πιάσει στα πράσα τη γυναίκα του;

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Ο Κανέλλος ετοιμάζεται να παντρευτεί την Αλίκη κρυφά απ’ όλους με κουμπάρο τον… Τζώρτζη! 

Οι υποψίες της Κατερίνας και του Παναγή πως οι Αργυροί δεν είναι αυτό που λένε ολοένα και φουντώνουν. Η Αλίκη είναι πανευτυχής που παντρεύτηκε τον αστυνόμο της καρδιάς της, ο Χαραλάμπης, από την άλλη, θέλει να πέσει να πεθάνει που έχασε τον γάμο του γιου του. Η Κατερίνα σχεδιάζει να μπει κρυφά στο σπίτι των Αργυρών για να μάθει αν είναι απεσταλμένοι της Μαφίας. Η Καρμέλα καταφτάνει στον Πλάτανο με άγριες διαθέσεις, την ώρα που ο Σάββας και η Βαλέρια προσπαθούν να βρουν τρόπο να κουκουλώσουν τον γάμο της Αλίκης.

Ο Θοδωρής προσπαθεί να γίνει ένας… άλλος, μήπως και πείσει την Αγγέλα να του δώσει μια δεύτερη ευκαιρία. Η Φένια ανακαλύπτει τον απαγωγέα της Κατερίνας και είναι έτοιμη να τον ξεμπροστιάσει, όμως αυτός την παίρνει χαμπάρι πριν προλάβει να ειδοποιήσει την «αστυνομική αρχή του τόπου».

Την ίδια ώρα, ο Κανέλλος ετοιμάζεται να παντρευτεί την Αλίκη κρυφά από όλους με κουμπάρο τον… Τζώρτζη! Οι υποψίες της Κατερίνας και του Παναγή πως οι Αργυροί δεν είναι αυτό που λένε ολοένα και φουντώνουν.

Θα καταφέρουν να μάθουν, όμως, την αλήθεια; Η Καλλιόπη ψάχνει τα χαμένα της στέφανα και η Βαλέρια στήνει μια παγίδα στον Ηλία για να τον χωρίσει από τη Φιλιώ… Τι θα κάνει ο Σάββας, όταν πιάσει στα πράσα τη γυναίκα του να φιλάει με πάθος τον μπακάλη μας;

Διαβάστε επίσης

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Ο Κανέλλος και η Αλίκη υποψιάζονται πως αντί για γάμο θα ζήσουν έναν εφιάλτη

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Η κόντρα του Ηλία με τον Παναγή καλά κρατεί

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Η Αλίκη τα παίζει όλα για όλα και κάνει ερωτική εξομολόγηση στον Κανέλλο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved