GNTM 4: Αυτό είναι το concept της πρώτης δοκιμασίας του τελικού – Η συγκίνηση των κριτών
Media

GNTM 4: Αυτό είναι το concept της πρώτης δοκιμασίας του τελικού – Η συγκίνηση των κριτών

GNTM 4: Ο διαγωνισμός φτάνει σιγά σιγά στο τέλος του. Απόψε παρακολουθούμε το πρώτο μέρος της δοκιμασίας του μεγάλου τελικού με τους κριτές να είναι εμφανώς συγκινημένοι μιας που όλο αυτό το «ταξίδι» θα βρει τον προορισμό του, τον μεγάλο νικητή!

Κυβέλη, Κωνσταντίνος και Όλγα, πέρασαν τις τελευταίες στιγμές στο σπίτι του GNTM 4, μέχρι που ξεκίνησε το διαγωνιστικό κομμάτι του φετινού τελικού.

Πρώτη στάση, ένα καφέ-μπαρ με γαλλικό άρωμα, το οποίο έγινε το σκηνικό για την πρώτη δοκιμασία. Πρόκειται για μια φωτογράφηση που «δανείζεται» στοιχεία από την εμβληματική σκηνή της Audrey Hepburn στην κλασική ταινία «Breakfast at Tiffany’s».

Η Zενεβιέβ Μαζαρί, ο Άγγελος Μπράτης και ο Δημήτρης Σκουλός, είναι μαζί με τους τρεις φιναλίστ για να τους καθοδηγούν και να τους εμψυχώνουν, με τον Δημήτρη Σκουλό να βρίσκεται πίσω από το φωτογραφικό φακό.

Τα μοντέλα μεταμορφώνονται σε φιγούρες άλλης εποχής και καλούνται να πάρουν το πρωινό τους σε ένα πολυτελές περιβάλλον. Με την ισορροπία ανάμεσα στη θεατρικότητα και τη φυσικότητα να είναι το σημείο-κλειδί, τα μοντέλα φαίνεται να μη δυσκολεύονται στην απόδοση των ζητουμένων και κερδίζουν εύκολα τα εύσημα στα σετ τους.

Η φωτογράφιση της Κυβέλης στην 1η δοκιμασία του τελικού

Η φωτογράφιση του Κωνσταντίνου στην 1η δοκιμασία του τελικού

Η φωτογράφιση της Όλγας στην 1η δοκιμασία του τελικού!

Διαβάστε επίσης

Αποκλειστικό: GNTM Spoiler: Οι δύο φιναλίστ και η τρίτη θέση (photos)

GNTM 4: Η σκληρή δοκιμασία, η στρατηγική και η συγκινητική αποχώρηση. Αυτοί είναι οι 3 φιναλίστ!

GNTM: Έξαλλο το Twitter με την κριτική της επιτροπής για τις πόζες των μοντέλων! Επικά σχόλια!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved