Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Πώς θα αντιδράσει η Φένια όταν ο Κανέλλος συλλάβει τον Ρένο
Media

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Πώς θα αντιδράσει η Φένια όταν ο Κανέλλος συλλάβει τον Ρένο

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Οι υποψίες της Κατερίνας και του Παναγή πως οι Αργυροί δεν είναι αυτό που λένε ολοένα και φουντώνουν.

Η Αλίκη είναι πανευτυχής που παντρεύτηκε τον αστυνόμο της καρδιάς της, ο Χαραλάμπης, από την άλλη, θέλει να πέσει να πεθάνει που έχασε τον γάμο του γιου του. Η Κατερίνα σχεδιάζει να μπει κρυφά στο σπίτι των Αργυρών για να μάθει αν είναι απεσταλμένοι της Μαφίας. Η Καρμέλα καταφτάνει στον Πλάτανο με άγριες διαθέσεις, την ώρα που ο Σάββας και η Βαλέρια προσπαθούν να βρουν τρόπο να κουκουλώσουν τον γάμο της Αλίκης.

Ο Παναγής με την Κατερίνα ψάχνουν να βρουν τη Φένια, αλλά μοιάζει λες και άνοιξε η γη και την κατάπιε. Ο Σάββας πνέει μένεα και ζητάει διαζύγιο από τη Βαλέρια, που το φυσάει και δεν κρυώνει.

Η Αλίκη είναι πανευτυχής που παντρεύτηκε τον αστυνόμο της καρδιάς της, ο Χαραλάμπης, από την άλλη, θέλει να πέσει να πεθάνει που έχασε τον γάμο του γιου του. Η Χρύσα αρχίζει να ονειρεύεται μωρά και γεννητούρια και ο Τζώρτζης χάνει τη γη κάτω απ’ τα πόδια του…

Η Φένια έχει πέσει θύμα απαγωγής, ενώ ο απαγωγέας έχει πέσει θύμα της γοητείας της. Πώς θα αντιδράσει η Φένια όταν ο Κανέλλος συλλάβει τον Ρένο, που μόλις της έχει κάνει ερωτική εξομολόγηση;

Διαβάστε επίσης

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Τι θα κάνει ο Σάββας, όταν πιάσει στα πράσα τη γυναίκα του;

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Ο Κανέλλος και η Αλίκη υποψιάζονται πως αντί για γάμο θα ζήσουν έναν εφιάλτη

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Η κόντρα του Ηλία με τον Παναγή καλά κρατεί

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved