The Bachelor: Η συνάντηση του Αλέξη με τις οικογένειες των κοριτσιών και η έκπληξη στην αποχώρηση!
Media

The Bachelor: Η συνάντηση του Αλέξη με τις οικογένειες των κοριτσιών και η έκπληξη στην αποχώρηση!

The Bachelor: Απόψε είδαμε τον Αλέξη Παππά να βάζει τα τελευταία κομμάτια στο... παζλ για να ολοκληρώσει την εικόνα του για τα 4 κορίτσια των ημιτελικών, τα οποία οδεύουν προς τον τελικό

Ο Αλέξης συνάντησε αρχικά τον αδελφό της Ιζαμπέλας η οποία ομολογουμένως ήταν λίγο... αγριεμένος μαζί του, όμως στο τέλος ο φετινός Bachelor τον κέρδισε!

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Στη συνέχεια, ο Αλέξης συναντήθηκε με τους γονείς της Γιώτας οι οποίοι δεν έκρυψαν την ανάγκη τους να μάθουν περισσότερα για εκείνον αλλά και για τις προθέσεις τους σε ό,τι έχει να κάνει με το μέλλον για την κόρη τους. Δείτε τα παρακάτω βίντεο:

Η μητέρα της Άννας ήρθε κατευθείαν από την Κύπρο για να συναντήσει τον Αλέξη αλλά και να δει την κόρη της μετά από καιρό και φυσικά τα δάκρια μαμάς και κόρης έδωσαν και πήραν. Μόνο που η μαμά της Άννας έδειξε να έχει επιφυλάξεις για τον Αλέξη. Δείτε τα βίντεο παρακάτω:

Τελευταία... τυχερή ήταν η Αθηνά New York η οποία συνάντησε μετά από καιρό την κολλητή της φίλη η οποία ταξίδεψε από την Αμερική για χάρη της. Οι δύο κοπέλες χάρηκαν πολύ που συναντιούνταν μετά από καιρό, όμως η κολλητή φίλη της Αθηνάς στρίμωξε και εκείνη τον Αλέξη ζητώντας να μάθει πώς σκοπεύει να συνεχίσει με την ξανθιά Ελληνοαμερικανίδα.

Τα άσχημα νέα ήρθαν λίγο αργότερα, όταν ο Αλέξης λίγο πριν το τέλος του ραντεβού είπε στην Αθηνά να πει στα κορίτσια πως το ίδιο βράδυ θα γινόταν koctail party από το οποίο και θα αποχωρούσε μία από τις 4 φιναλίστ.

Ποιο κορίτσι λοιπόν δεν φτάνει καν στον τελικό;

Δείτε το παρακάτω βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

The Bachelor: "Αγριεμένος" ο αδελφός της Ιζαμπέλας όταν ήρθε τετ α τετ με τον Αλέξη! Τι του είπε;

The Bachelor: Αυτές είναι οι 4 φιναλίστ, που θα διεκδικήσουν την καρδιά του Αλέξη Παππά στον τελικό!

The Bachelor: Ο Αλέξης Παππάς ντύθηκε γαμπρός και έγινε χαμός από νύφες!

The Bachelor: Ιζαμπέλα και Γιώτα "δίνουν τα χέρια" για να φτάσουν... τελικό!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved