Τόνι Σφήνος: Η μεγάλη αλλαγή του - Πετάει την περούκα και τα γυαλιά  μετά από 12 χρόνια
Media

Τόνι Σφήνος: Η μεγάλη αλλαγή του - Πετάει την περούκα και τα γυαλιά μετά από 12 χρόνια

O Τόνι Σφήνος αποκάλυψε ότι σκέφτεται να κάνει μία μεγάλη αλλαγή, να πετάξει την περούκα και τα γυαλιά μετά από 12 χρόνια!

Ο ίδιος σε συνέντευξή ανέφερε ότι δεν αποκλείει το να αλλάξει εμφάνιση: «Μετά από 12 χρόνια σκέφτομαι να κάνω κάποια πράγματα και να αλλάξω την περσόνα του Τόνι»!

Αρχικά μίλησε στην Χριστιάνα Κοχλατζή και στην κάμερα του Happy Day για την κόντρα με τον τραγουδιστή Πασχάλη! Συγκεκριμένα δήλωσε: «Ξεσπάθωσα, τα είπα και ξαλάφρωσα, δεν υπάρχει πλέον καμία παρεξήγηση. Αν συναντηθούμε με τον Πασχάλη θα τραγουδούσαμε μαζί τον «Τρόπο που μ’ αγαπάς»! Αν μου απαγόρευε να λέω τα τραγούδια του, εγώ θα συνέχιζα, έτσι κόντρα στην κόντρα…»!

Και τέλος μίλησε για μεγάλη αλλαγή που σκέφτεται να κάνει:

«Μετά από 12 χρόνια σκέφτομαι να κάνω κάποια πράγματα και να αλλάξω την περσόνα του Τόνι. Επειδή όμως είναι δυνατό αυτό το τόλμημα και συγκρίσιμο με τον Τόνι θα πρέπει να γίνει πολύ στοχευμένα και πολύ σωστά…»!

Και τόνισε εάν έχει κάποια τηλεοπτική πρόταση: «Προτείνω ιδέες στην τηλεόραση για εκπομπή, αλλά μου λένε… καλά κάνε το «σούπερ μάρκετ» κάτι συζητάω, θα ήθελα να κάνω κάτι δικό μου»!

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω!

Διαβάστε επίσης:

Τόνι Σφήνος: Σπάνια δημόσια εμφάνιση με την κούκλα σύζυγό του – Το τέλειο σύνολο και η χρηστική ζώνη

Τόνι Σφήνος κατά Πασχάλη: «Θίχτηκα, δεν μετάνιωσα για την ανάρτησή μου» (Vid)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved