GNTM Τελικός: Θυμάσαι ποιοι παίκτες έχουν κερδίσει στο παρελθόν; Πού είναι και τι κάνουν σήμερα
Media

GNTM Τελικός: Θυμάσαι ποιοι παίκτες έχουν κερδίσει στο παρελθόν; Πού είναι και τι κάνουν σήμερα

Πώς είναι σήμερα τα μοντέλα που αναδείχθηκαν μέσα από το GNTM, επί σειρά ετών, αφού πρόκειται για έναν διαγωνισμό μόδας με μεγάλη ιστορία;

Είναι το αγαπημένο ριάλιτι μόδας, το οποίο κουβαλά μαζί του και πολύ μεγάλη ιστορία. Απόψε θα δούμε τον μεγάλο τελικό του φετινού κύκλου και είπαμε να κάνουμε ένα flashback και να θυμηθούμε όσους... σήκωσαν την κούπα!

Συνολικά έχουν πραγματοποιηθεί, μαζί και με τη φετινή, έξι σεζόν. Οι πρώτες δύο πραγματοποιήθηκαν το 2007 έως το 2009 και οι επόμενες τέσσερις από το 2018 μέχρι και σήμερα.

Οι πρώτες δυο σεζόν του ξεκίνησαν με τον τίτλο Next top Model, με την παρουσίαση να ανήκει στην fashion expert Βίκυ Καγιά και η κριτική επιτροπή απαρτιζόταν από τον σχεδιαστή μόδας Χριστόφορο Κοτέντο, τον φωτογράφο Χάρη Χριστόπουλο και την Τζένη Μπαλατσινού, της οποίας τη λαμπερή καριέρα όλοι γνωρίζουμε τόσο σε Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Από το 2018 και ύστερα, το GNTM επέστρεψε στους τηλεοπτικούς δέκτες και μέχρι και σήμερα έχει αποκτήσει φανατικό κοινό, που κάθε χρόνο ανυπομονεί για τον επόμενο νικητή, που θα κερδίσει τις καρδιές κριτών και τηλεθεατών και θα είναι έτοιμος να κατακτήσει τον χώρο της μόδας.

Από το 2018 μέχρι και το 2020, την παρουσίαση του GNTM είχε αναλάβει η Βίκυ Καγιά και στη κριτική επιτροπή ανήκαν η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, ο Δημήτρης Σκουλός και ο Άγγελος Μπράτης, με art director την Ζενεβιέβ Μαζαρί και coach την Έλενα Χριστοπούλου. Τη σεζόν 2020 -2021 ο ρόλος της Ηλιάνας στην κριτική επιτροπή αντικαταστάθηκε από την Ζενεβιέβ Μαζαρί ενώ τη φετινή χρονιά, μετά από την αποχώρηση- βόμβα της Βίκυς Καγιά, ο ρόλος της παρουσίασης πήγε στο μοντέλο διεθνούς φήμης, Ισμήνη Παπαβλασσοπούλου.

Ποια είναι όμως τα μοντέλα που αναδείχθηκαν μέσα από το GNTM;

Σεράινα Καζαμία: Η πρώτη νικήτρια του Next top Model

Από την audition της είχε προκαλέσει μεγάλη εντύπωση, με την μεσογειακή ομορφιά της και τα υπέροχα χαρακτηριστικά της. Οι κριτές την είχαν χαρακτηρίσει ως catwalk model σε πρώτο χρόνο, αφού περπατούσε στην πασαρέλα σαν να βρίσκεται στο φυσικό της περιβάλλον. Η ίδια σήμερα έχει γίνει μανούλα, αφού πριν από λίγους μόνο μήνες γέννησε το πρώτο της παιδί.

Δείτε παρακάτω περισσότερες φωτογραφίες από τη Σεράινα, που τα τελευταία χρόνια ζει στο εξωτερικό με την οικογένειά της:

Σιντορέλα Τόλη: Η 17χρονη που κέρδισε τις καρδιές των κριτών με τη φωτογένειά της!

Όταν ξεκίνησε στον διαγωνισμό ήταν ακόμα ανήλικη, γνωρίζοντας ότι το modeling είναι η μεγάλη της αγάπη και ότι αυτό θα είναι το επάγγελμα που θα ακολουθήσει στο μέλλον. Από τις πρώτες φωτογραφίσεις, είχε κερδίσει τον coach Τάσο Σοφρωνίου, αλλά και τους κριτές, οι οποίοι τής τόνιζαν πόσο φωτογενές μοντέλο είναι και πόσο μέλλον έχει στον χώρο της μόδας. Η ίδια σήμερα έχει κάνει την οικογένειά της, καθώς είναι και μια πολύ γλυκιά μανούλα για την ενός έτους κόρη της.

Δείτε παρακάτω περισσότερες φωτογραφίες από την Σιντορέλα Τόλη:

Ειρήνη Καζαριάν: Η Αρμένισσα, με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, που αγαπήθηκε όσο καμία!

Από την πρώτη audition της, είχε αγαπηθεί πολύ από τους κριτές καθώς είχε ένα πολύ όμορφο και υγιές σώμα, με τις κατάλληλες αναλογίες για τον χώρο της μόδας και ένα πρόσωπο, που χαρακτήριζε τη φυσική ομορφιά της, αφού ακόμα και χωρίς ίχνος μακιγιάζ, εκείνη είχε καταφέρει να λάμπει πάντα.

Ενώ στις πρώτες της δοκιμασίες είχε παρατηρηθεί ότι δεν αφήνεται ελεύθερη και τα σχόλια για εκείνη ήταν μέτρια, από τα μέσα του παιχνιδιού και μετά κατάφερε να το αλλάξει ριζικά αυτό, εντείνοντας την προσπάθειά της να κατακτήσει το χώρο της μόδας και να κερδίσει το GNTM, όπως και έγινε άλλωστε.

Δείτε παρακάτω περισσότερες φωτογραφίες από την Ειρήνη Καζαριάν:

Αννα Μαρία Ηλιάδου και Κάτια Ταραμπάνκο: Πρώτη φορά στα χρονικά, δύο νικήτριες!

Η σεζόν 2019-2020 του GNTM υπήρξε αρκετά ανατρεπτική, καθώς στο live του τελικού ζήσαμε κάτι, που μας άφησε όλους με το στόμα ανοιχτό. Πρώτη φορά στα χρονικά είχαμε δυο νικήτριες, μετά από ισοβαθμία κριτών και βαθμολογίας τηλεοπτικού κοινού. Η Άννα Μαρία Ηλιάδου και η Κάτια Ταραμπάνκο στέφθηκαν οι δυο βασίλισσες της βραδιάς, δυο μοντέλα εντελώς διαφορετικά μεταξύ τους, τόσο σε χαρακτήρα όσο και στον φωτογραφικό φακό.

Και οι δυο τους, μέχρι και σήμερα έχουν κάνει σημαντικά βήματα στον χώρο της μόδας, με την Κάτια να έχει προχωρήσει και τηλεοπτικά, μέσα από εκπομπές που συμμετείχε. Φέτος μάλιστα παρουσιάζει εκπομπή μόδας στο OPEN με τίτλο Glamwars.

Δείτε παρακάτω περισσότερες φωτογραφίες της Κάτιας Ταραμπάνκο και της Άννας Μαρίας Ηλιάδου:

Ηρακλής Τσουζίνοφ: Ο πρώτος άνδρας νικητής στην ιστορία του GNTM!

O Ηρακλής ήταν από τους παίκτες, που έκλεψε τις εντυπώσεις ειδικά του γυναικείου κοινού από τις πρώτες κιόλας εμφανίσεις του στο GNTM, καθώς η ομορφιά του είναι χαρακτηριστική και ιδιαίτερη. Εκείνος ήταν καθ’ όλα τυχερός, αφού παρ' όλο που είχε αποχωρήσει από τον διαγωνισμό, ο υπεύθυνος του Elite Models τον επέλεξε να μπει και πάλι στο παιχνίδι και να διεκδικήσει για ακόμα μία φορά τον τίτλο.

Από εκείνη τη στιγμή, ο Ηρακλής έκανε ένα restart και ξεκίνησε να δίνει το εκατό τοις εκατό του εαυτού του σε κάθε δοκιμασία και concept, φτάνοντας στον μεγάλο τελικό, όπου αναδείχθηκε και ο μεγάλος νικητής του διαγωνισμού.

Δείτε παρακάτω περισσότερες φωτογραφίες του Ηρακλή Τσουζίνοφ:

Διαβάστε επίσης:

GNTM 4 τελικός: Κυβέλη Χατζηευστρατίου: Πώς μπήκε και πώς φεύγει από το παιχνίδι! Η μεγάλη αλλαγή

Τελικός GNTM 4: Όλγα Ντάλλα: Πώς τη γνωρίσαμε και πώς είναι σήμερα! Η πλήρης μετάλλαξή της!

GNTM: Πρώην παίκτρια του ριάλιτι έγινε για πρώτη φορά μαμά - Η ανακοίνωση και η πρώτη φώτο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved