Σκοτεινή θάλασσα: Δείτε τι ενώνει την Ταμίλα Κουλίεβα με τον σκηνοθέτη της σειράς
Media

Σκοτεινή θάλασσα: Δείτε τι ενώνει την Ταμίλα Κουλίεβα με τον σκηνοθέτη της σειράς

Η Ταμίλα Κουλίεβα είναι έτοιμη να βουτήξει στη Σκοτεινή Θάλασσα.

H ηθοποιός σε συνέντευξή της μίλησε για τη νέα σειρά του MΕGA, για την ηρωίδα της και για όσα την ενώνουν με τον σκηνοθέτη της σειράς.

Eίσαι έτοιμη να βουτήξεις σε μια Σκοτεινή Θάλασσα»;

Παρότι αυτός είναι ο τίτλος του νέου σήριαλ του Mega, βουτώ σε αυτήν τη δουλειά με φως, χαρά, αισιοδοξία και την ελπίδα πως θα αγαπηθεί. Έχει πολύ καλές προδιαγραφές, μια ποιότητα που διακρίνει όλους τους συνεργάτες και την παραγωγή. To cast είναι εξαιρετικό, πρέπει να πω.

Στο τρέιλερ υπάρχει μια σκηνή σου με ένα πολύ δυνατό ξέσπασμα; Είναι έντονη η ηρωίδα σου;

Είναι πολύ έντονος χαρακτήρας, αυτά που αισθάνεται τα εκφράζει άμεσα. Μου αρέσει πολύ που έχει εκρηκτικές στιγμές, αν και εγώ ως άνθρωπος θα πάρω το χρόνο μου, δεν εκδηλώνομαι εύκολα, συνήθως τα κρατώ μέσα μου. Υποδύομαι λοιπόν μια εκρηκτική γυναίκα, με ψυχοσύνθεση πολύ διαφορετική από τη δική μου. Είναι μαχήτρια, είναι μια μητέρα έτοιμη να δώσει τα πάντα για τα παιδιά της, τα οποία έχουν τα δικά τους θέματα να αντιμετωπίσουν.

Κόντρα-ρόλος;

Ναι, θα έλεγα. Είναι πολύ διαφορετική και από μένα, αλλά και από τους ρόλους που έχω ενσαρκώσει μέχρι τώρα. Το ενδιαφέρον είναι ότι, αν και τόσο διαφορετική, η ηρωίδα είναι επίσης ρωσικής καταγωγής. Η σειρά έχει ένα πολυεθνικό στοιχείο, όπως είναι η Ελλάδα σήμερα, αντανακλά μια πραγματικότητα.

Πώς είναι η συνεργασία με τον πρώην σύζυγό σας, Γρηγόρη Καραντινάκη, ο οποίος σκηνοθετεί τη σειρά;

Τον εκτιμώ απεριόριστα και του έχω τεράστια εμπιστοσύνη. Ακριβώς επειδή τον γνωρίζω πολλά χρόνια, μπορώ να μιλώ έτσι, είναι πραγματικό αυτό που λέω.

Προκάλεσε αρκετά μεγάλη έκπληξη η δημοσιοποίηση του χωρισμού σας πριν από δύο χρόνια περίπου. Όσο ήσαστε παντρεμένοι, συνεργαζόσασταν συχνά;

Η αλήθεια είναι ότι τώρα προέκυψαν αρχικά η ταινία «Σμύρνη μου αγαπημένη» και στη συνέχεια το σίριαλ. Γενικότερα, όσο ήμαστε παντρεμένοι, δουλέψαμε μαζί ελάχιστα, τώρα που χωρίσαμε υπάρχει αυτή η συχνότητα. Ήρθαν έτσι τα πράγματα. Ο Γρηγόρης είναι αυστηρός με το cast - αν δεν κάνεις για το ρόλο, δεν θα τον πάρεις, όποιος κι αν είσαι. Το σωστό casting είναι θεμελιώδες για τη σκηνοθεσία. Το μοντέλο «σύζυγοι μαζί και στη δουλειά» δεν άρεσε και στους δυο μας, ο καθένας ακολούθησε τη δική του πορεία και νομίζω πως μας βγήκε σε καλό. Όποτε συνεργαζόμασταν, το κάναμε βάσει καλλιτεχνικών κριτηρίων - κι αυτό είναι προς τιμήν του. Παλαιότερα, οφείλω να ομολογήσω, δεν μου άρεσε πολύ αυτό. Πλέον, όμως, έχω συνειδητοποιήσει ότι έγιναν σωστά τα πράγματα. Είναι σημαντικό να κοιτάς πίσω και να ξέρεις πως ό,τι έχεις κάνει το έχεις κάνει με τις δικές σου δυνάμεις. Επειδή είμαι αρκετά υπερήφανος άνθρωπος, θέλω να κατακτώ στόχους μόνη μου.

Τι σας ενώνει με τον Γρηγόρη Καραντινάκη;

Πρωτίστως, το παιδί μας, νομίζω πως αυτό είναι αυτονόητο. Έπειτα, είναι πολλά: η εποχή που σπουδάζαμε μαζί, τα χρόνια που συμπορευτήκαμε και μεγαλώσαμε μαζί, όλα τα όμορφα συναισθήματα που μοιραστήκαμε, η εκτίμηση, η αγάπη, ο τρόπος που βλέπουμε τα πράγματα. Τον θεωρώ δικό μου άνθρωπο.

Ποια είναι η σχέση σας στο πλατό;

Πιστεύω πως δεν υπάρχει άνθρωπος σε πλατό του Γρηγόρη Καραντινάκη που να μην έχει καλές σχέσεις. Βέβαια, με μένα είναι λίγο πιο αυστηρός. Είσαι τόσο ήρεμος και πράος άνθρωπος όσο δείχνεις; Κανονικά, θα έπρεπε άλλοι να το πουν αυτό. Δυσκολεύομαι να μιλήσω για τον εαυτό μου. Όλοι μας έχουμε διάφορες πλευρές, θετικές και αρνητικές, ανάλογα με την κατάσταση που ζούμε. Προσπαθώ όμως να βλέπω τα πράγματα από την θετική τους πλευρά.

Πηγή:Hello

Διαβάστε επίσης:

Γιώργος Παπαγεωργίου: Αυτή ήταν η πιο δύσκολη σκηνή στη Σκοτεινή θάλασσα

Ταμίλα Κουλίεβα: «Αναρωτιέμαι πώς θα ήταν να μπορούσα να παίξω στη μητρική μου γλώσσα»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved