Οριστικές αποφάσεις για το μέλλον της Γης της Ελιάς
Media

Οριστικές αποφάσεις για το μέλλον της Γης της Ελιάς

Προς ανανέωση της συνεργασίας τους για ένα έτος ακόμα οδεύουν το Mega και ο Ανδρέας Γεωργίου. Υπογραφές μέσα στον Ιανουάριο. Ολοταχώς για δεύτερη σεζόν η «Γη της Ελιάς». 

Ηταν πέρυσι μέσα στις γιορτές των Χριστουγέννων που «έσκασε» η τηλεοπτική «βόμβα» για τη συμφωνία του Μega με τον Ανδρέα Γεωργίου, ενώ θα βρισκόταν για ακόμα έξι μήνες στον ΣΚΑΙ.

Η συνεργασία ανάμεσα στις δύο πλευρές ξεκίνησε με τη «Γη της ελιάς», που
αποδείχθηκε το δυνατό χαρτί του Μega σε μια χρονιά σφοδρού ανταγωνισμού, και τώρα φτάνει η ώρα για να οριστικοποιηθεί η ανανέωση της συμφωνίας ανάμεσα στις δύο πλευρές. Το μέλλον της «Γης της ελιάς», μάλιστα, αναμένεται να αποφασιστεί τις πρώτες ημέρες του νέου έτους.

Το συμβόλαιο που υπεγράφη ανάμεσα στο Μega και τον Ανδρέα Γεωργίου έχει διάρκεια για 1 συν 1 χρόνο, ενώ σε αυτό προβλέπεται και deadline για την ανανέωση ή μη της συμφωνίας έως τα μέσα Ιανουαρίου, θα μείνει στο Μega ο Ανδρ. Γεωργίου; Το ερώτημα μπορεί να χαρακτηριστεί οριακά... ρητορικό, καθώς είναι μάλλον βέβαιο ότι το Μega επιθυμεί συνέχιση της «Γης της ελιάς» και για την επόμενη σεζόν.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Real Life, έχουν γίνει ήδη οι πρώτες συζητήσεις ανάμεσα στους ιθύνοντες του καναλιού και τους συντελεστές της σειράς, Ανδρ. Γεωργίου και Βάνα Δημητρίου, όπου εκφράστηκε η πρόθεση του σταθμού να εγκρίνει και νέο κύκλο επεισοδίων. Αντίστοιχα, και από την πλευρά των συντελεστών υπάρχει επιθυμία η «Γη της ελιάς» να συνεχιστεί και του χρόνου, ενώ έχουν πέσει ήδη στο τραπέζι οι πρώτες σκέψεις για το πώς θα κινηθεί αφηγηματικά ο δεύτερος κύκλος. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο τίτλος αλλά και τα δικαιώματα της «Γης της ελιάς» ανήκουν στους συντελεστές της, όπερ σημαίνει ότι, αν το Mega δεν επιθυμούσε συνέχιση της σειράς, θα μπορούσε να την πάρει άλλο κανάλι.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι υπήρξε διερευνητική κρούση προς τους συντελεστές της «Γης της ελιάς» από άλλο κανάλι, χωρίς να προχωρήσουν σε πρόταση καθώς, όπως όλα δείχνουν, η... μοίρα της σειράς είναι να συνεχίσει στο Μega. Οι τελικές συζητήσεις για να οριστικοποιηθεί το dela παραμονής στο Μega θα γίνουν κατά τη διάρκεια των εορτών, οπότε ο Ανδρ. Γεωργίου θα βρίσκεται για μερικές ημέρες στην Αθήνα, πριν πάει στο Παρίσι για τις ανάγκες των γυρισμάτων για τη «Γη της ελιάς».

Διαβάστε επίσης:

Η Γη της Ελιάς: Ο άντρας της Μαργαρίτας επιστρέφει στη Μάνη! Πρόσωπο – έκπληξη εισβάλλει στη σειρά!

Η Γη της Ελιάς: Μεγάλη ανατροπή! Μάνος και Μαρίνα χωρίζουν

H Γη της Ελιάς:«Κλάμα» με τα σχόλια στο twitter: «Ιουλία χαμογέλα, μην είσαι σαν κακό ψ@φο να 'χεις»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved