J2US: Οι κόντρες που μας απασχόλησαν και οι σημαντικότερες στιγμές
Media

J2US: Οι κόντρες που μας απασχόλησαν και οι σημαντικότερες στιγμές

J2US: Άλλη μία σεζόν έφτασε στο τέλος της, με τις κόντρες και τις σημαντικές στιγμές να μας έχουν απασχολήσει αρκετά, την φετινή χρονιά.

Μας κράτησε την καλύτερη συντροφιά, μας διασκέδασε και μας έκανε όλους μια μεγάλη παρέα στο πιο κεφάτο party της ελληνικής τηλεόρασης.

Ανήμερα Πρωτοχρονιάς στις 20.00 θα προβληθεί ο τελικός του J2US με τον παρουσιαστή να ανοίγει τη βραδιά. Άλλωστε στη φετινή σεζόν δεν υπήρχε live που να μην τραγουδήσει στην έναρξη του σόου αλλά και κατά την διάρκεια.

Αυτό όμως που θα μας μείνει αξέχαστο είναι οι κόντρες που δημιουργήθηκαν στο σόου αλλά και οι σημαντικότερες στιγμές παικτών και κριτών.

Πάμε να τα δούμε…

Οι κόντρες

Νίκος Κοκλώνης - Ατζούν

Λίγες ώρες πριν κάνει πρεμιέρα το σόου, ο Νίκος Κοκλώνης δέχτηκε εξώδικο από τον Ατζούν.

Πιο συγκεκριμένα ο παρουσιαστής ανέφερε πως ένας από τους συμμετέχοντες έλαβε, με αφορμή τη συμμετοχή του στο J2US, εξώδικο από την Acun Media.

Ο λόγος φυσικά για τον James Καφετζή του οποίου οι σχέσεις με τον Ατζούν Ιλιτζαλί φαίνεται πως δεν είναι και οι καλύτερες.

«Λάβαμε και ένα εξώδικο για να μη συμμετέχει ένας παίκτης σήμερα το βράδυ. Έστειλε εξώδικο η Acun Media στον James Καφετζή» είχε δηλώσει ο Νίκος Κοκλώνης χωρίς να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες.

Ο James Καφετζής, πρώην παίκτης του «Survivor» είχε μιλήσει στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, «Super Κατερίνα» για την υπόθεση, αποκαλύπτοντας ότι του ζητήθηκε μεγάλο χρηματικό ποσό.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Ισχύει, την Παρασκευή όταν ήμουν στην τελευταία πρόβα μου ήρθε το εξώδικο. Δε θέλω να το συζητήσω πολύ αυτό. Ήταν για ένα τεράστιο ποσό. Αν θέλω να συμμετέχω στο J2US ουσιαστικά αυτό είναι το πρόστιμο».

Ωστόσο ο James παρά τα όσα έγιναν εμφανίστηκε κανονικά στο σόου τραγουδιού.

Μαρία ΜπάρκουληΔέσποινα Βανδή

Ύστερα από μία εμφάνιση που είχε κάνει ο Νίκος Μπάρκουλης και τα σχόλια που ακολούθησαν από την Δέσποινα Βανδή ότι δεν ήταν στον τόνο και δεν είχε σκηνική παρουσία, έκαναν την μητέρα του νεαρού, Μαρία Μάρκουλη έξαλλη.

Η ίδια ξέσπασε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook και δημοσίευσε μια ανάρτηση, την οποία λίγα λεπτά αργότερα την διέγραψε.

Ο κόσμος όμως πρόλαβε να τη διαβάσει πριν εκείνη την κατεβάσει...

«Κυρία Βανδή, χαλαρώστε λίγο και σταματήστε να τον τραμπουκίζετε, δεν είστε στο Voice. Είναι στον τόνο, λέτε ότι δεν είχε σκηνική παρουσία όταν ξέρετε πολύ καλά ότι άλλοι επιλέγουν τι θα κάνουν πάνω στη σκηνή. Είναι καλός στη σκηνή και του λέτε ότι δεν ήταν στον τόνο. Δεν είστε με τίποτα ευχαριστημένη τελικά. Οκ, δεν τον συμπαθείτε το καταλάβαμε. Σας διαβεβαιώ ότι είναι αμοιβαία τα αισθήματα αλλά δε θέλω να ξαναδώ δάκρυα στα μάτια του παιδιού μου εξαιτίας ενός παιχνιδιού. Ας ηρεμήσουμε όλοι λοιπόν. Ήθελε να αποχωρήσει ο Νίκος οικειοθελώς εχθές και του είπα να μη σας κάνει το χατίρι. Όσο τον θέλει ο κόσμος να παραμείνει», έγραψε χαρακτηριστικά η Μαίρη Μπάρκουλη.

Όλη αυτή η κόντρα σχολιάστηκε από τα ΜΜΕ και λίγες μέρες αργότερα ήρθε η απάντηση της τραγουδίστριας.

Συγκεκριμένα στο live που προβλήθηκε μία εβδομάδα μετά, η Δέσποινα Βανδή θέλησε να δώσει τέλος στην παρεξήγηση που δημιουργήθηκε μιλώντας on air στον Νίκο Μπάρκουλη.

Η τραγουδίστρια είπε χαρακτηριστικά: «Αχ Νικόλα. Στεναχωρήθηκα, γιατί στεναχωριέσαι. Χάρηκα στο τέλος, γιατί και εσύ κατά κάποιο τρόπο είπες ότι είναι ένα παιχνίδι, έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα, δεν είναι ένα παιχνίδι που κρίνεται η φωνή. Αλλά στεναχωριέμαι που το πήρες τόσο βαριά. Καρδούλα μου, δεν υπάρχει κανένας λόγος. Σε βλέπω σαν να είσαι γιος μου. Προσπαθώ να διαχειριστώ την ψυχολογία όσο γίνεται πιο τρυφερά. Αλλά αγάπη μου γλυκιά δεν μπορώ να μη πω κάποια πράγματα τα οποία βλέπω και ακούω, όμως πάντα με σεβασμό στον κάθε διαγωνιζόμενο που είναι απέναντί μου και πολύ παραπάνω σε σένα και στο νεαρό της ηλικίας σου».

Και πρόσθεσε: «Δεν την παρεξηγώ τη μητέρα. Δεν πειράζει, είμαι μητέρα και καταλαβαίνω».

Από εκείνη τη στιγμή και μετά ήταν όλα μέλι γάλα…

Άννα Μαρία ΨυχαράκηΣταμάτης Φασουλής

Ένταση είχε επικρατήσει ανάμεσα στην Άννα Μαρία Ψυχαράκη και τον Σταμάτη Φασουλή, όταν η πρώτη δεν μπορούσε να δεχτεί την κριτική των τεσσάρων κριτών, όσο αναφορά την σχέση της με τον Χάρη Βαρθακούρη.

Όλα ξεκίνησαν, όταν η Μαρία Μπακοδήμου σχολίασε τη σχέση της με τον τραγουδιστή δηλώνοντας πώς φαίνεται ότι έχουν ψυχρανθεί μεταξύ τους και αυτό βγαίνει και στην ερμηνεία τους, κάτι που έκανε έξαλλη την Άννα Μαρία.

Η Άννα Μαρία μεταξύ άλλων δήλωσε: «Δεν μου αρέσει πραγματικά όλο αυτό που γίνεται. Θα ήθελα περισσότερο με τον Χάρη να εστιάσετε περισσότερο στο διαγωνιστικό κομμάτι και όχι στη σχέση που έχω εγώ με τον παρτενέρ μου».

Αυτά άκουσε ο Σταμάτης Φασουλής και είπε με έντονο ύφος: «Πες μας και που θα εστιάσουμε. Θα μας πεις και που θα εστιάσουμε; Θέλεις να μας υποδείξεις και που θα εστιάσουμε; Για σε παρακαλώ πολύ! Έλα, έλα».

Η κόντρα συνεχίστηκε και στα επόμενα live με τον Σταμάτη Φασουλή να βγαίνει εκτός εαυτού και να γίνονται «μαλλιά κουβάρια».

Μάρα ΜεϊμαρίδηΜαρία Μπακοδήμου

Η Μάρα Μεϊμαρίδη και ο Stan είχαν εμφανιστεί στη σκηνή του J2US τραγουδώντας το «Να τη χαίρεσαι» της Δέσποινας Βανδή.

Ο τρόπος που η Μάρα Μεϊμαρίδη ερμήνευσε το τραγούδι αλλά και η συμπεριφορά της κατά την διάρκεια των σχολίων της κριτικής επιτροπής εκνεύρισε τόσο τη Μαρία Μπακοδήμου όσο και τον Σταμάτη Φασουλή.

Μάλιστα ο τελευταίος δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του, λέγοντας στη Μάρα Μεϊμαρίδη πως δεν του αρέσει να μιλάει σε κάποια που δεν τον ακούει αλλά προτιμάει να πλέκει.

Η Μάρα Μεϊμαρίδη προσπάθησε να τα... μπαλώσει όμως όταν ήρθε η ώρα της κρίσης, ήρθε και το 0 από την πλευρά της Μαρίας Μπακοδήμου η οποία μάλιστα δεν έδωσε και καμία εξήγηση στους διαγωνιζόμενους. Λίγο πριν, η Μαρία Μπακοδήμου είχε τονίσει πως ο βαθμός που θα έδινε, θα ήταν για το προηγούμενο act της που δεν της άρεσε καθόλου.

Η Μάρα σε συνέντευξη που παραχώρησε λίγες ώρες αργότερα δήλωσε: «Ναι, η επιτροπή με μισεί, δεν θέλει να με κρατήσει. Το ξέρω εκ των έσω κι έχω μια διαίσθηση. Η Μαρία Μπακοδήμου με μισεί πιο πολύ και φοβάται τον Harry Potter γιατί πετούσε δωράκια. Μαγιολίκια τα είπε; Αγραμματοσύνη. Δεν έχω δει καμία εκπομπή που έχει παρουσιάσει. Πώς να την κρίνω;»

Η Μαρία Μπακοδήμου που είναι κριτής στο talent show έδωσε τη δική της απάντηση, λέγοντας: «Τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου... Όλα κομπλέ. Δεν έχω να πω τίποτα ρε παιδιά. Την δουλειά μας κάνουμε και την πλάκα μας.»

Δέσποινα ΒανδήJames Καφετζής

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου και ο James Καφετζής τραγούδησαν την μεγάλη επιτυχία του αξέχαστου Παντελή Παντελίδη "Μου λες δεν γίνεται" και ξεσήκωσαν όσους βρίσκονταν στο πλατό.

Μόνο που την ώρα που η Ειρήνη Παπαδοπούλου πήγε να φιλήσει την ώρα του act τον παρτενέρ της, όπως όριζε η σκηνοθεσία, εκείνος τραβήχτηκε, πάλι επειδή το πρόσταζε η σκηνοθεσία για την εμφάνισή τους.

Κάτι που δεν πέρασε απαρατήρητο από τη Δέσποινα Βανδή η οποία αφού είπε στον James ότι η εμφάνισή του ήταν καλύτερη από άλλες φορές, επεσήμανε πως αυτό που έκανε και τραβήχτηκε όταν πήγε να τον φιλήσει μία κούκλα σαν την Ειρήνη Παπαδοπούλου ήταν... απαράδεκτο.

Εκείνος ατάραχος δεν της απάντησε όμως εκείνη επέμεινε: "Αυτά αλλού James".

Φυσικά έκανε το πλατό να γελάσει πολύ αφού ουσιαστικά επρόκειτο για σκηνοθεσία και τίποτα παραπάνω αφού ο James και η Ειρήνη τα πηγαίνουν πολύ καλά.

Οι σημαντικότερες στιγμές

Την ώρα που ήταν στη σκηνή του J2US, έσπαγαν το αυτοκίνητο της Δήμητρας Χατσαφάδου για να την κλέψουν!

Ο λόγος για τη γνωστή επιχειρηματία και χημικό, ιδιοκτήτρια αλυσίδας καταστημάτων καλλυντικών που δημιουργεί μόνη της, η οποία ήταν η μεγάλη έκπληξη της πρεμιέρας του J2US καθώς εμφανίστηκε στη σκηνή του σόου.

Όπως μάλιστα αποκάλυψε ο Νίκος Κοκλώνης όταν την υποδέχτηκε, ήταν μέχρι και την τελευταία στιγμή αβέβαιο ότι θα καταφέρει να εμφανιστεί. Αφενός μεν λόγω των απαιτητικών υποχρεώσεων της επιχειρηματία, αφετέρου γιατί η ίδια ντρεπόταν και δεν ήθελε να εκτεθεί στα φώτα και τις κάμερες καθώς δεν είναι εξοικειωμένη. Τελικά, όμως, τα κατάφερε και αργά το βράδυ και ενώ είχαν ολοκληρωθεί όλες οι εμφανίσεις των ζευγαριών, έκανε την έκπληξη και μαζί με την Ελένη Δήμου εμφανίστηκε και τραγούδησε, χωρίς όμως να δεσμευτεί ότι θα τα καταφέρει και στη συνέχεια του σόου.

Πού να ήξερε ότι την ίδια ώρα, άγνωστος ή άγνωστοι έσπαγαν το πίσω παράθυρο του πολυτελούς τζιπ με το οποίο είχε καταφτάσει στις εγκαταστάσεις που φιλοξενεί την λαμπερή παραγωγή;

Ένας δυνατός θόρυβος ακούστηκε από τη μεριά του πάρκινγκ και ο φύλακας που εκείνη τη στιγμή δεν είχε οπτική επαφή με το συγκεκριμένο σημείο πετάχτηκε έξω για να δει τι συμβαίνει.

Αμέσως ειδοποίησε την αστυνομία η οποία έφτασε στον χώρο λίγα λεπτά αργότερα ενώ και ο ίδιος άρχισε να αναζητά τον δράστη ή τους δράστες που είχαν κάνει θρύψαλα το τζάμι του τζιπ. Αμέσως ειδοποιήθηκε και η Δήμητρα Κατσαφάδου η οποία έτρεξε και εκείνη στο αυτοκίνητό της για να δει τι είχε συμβεί.

Η Μπάρκα χόρευε με τον Κοκλώνη και έφυγε τρέχοντας!

Η Δανάη Μπάρκα βρισκόταν στο στούντιο κοντά στη μητέρα της για να απολαύσει χορό και μουσική από τους συντελεστές της παραγωγής και το gossip-tv είχε καταγράψει μία πολύ αστεία στιγμή της.

Η γνωστή παρουσιάστρια και ηθοποιός ήταν συνεχώς κάπου κοντά στη Βίκυ Σταυροπούλου ενώ όταν έπεφτε διάλειμμα η Δανάη έτρεχε να βρεθεί κοντά στον Νίκο Κοκλώνη με τον οποίο ως γνωστόν έχουν πολύ καλές σχέσεις.

Μην ξεχνάμε ότι η μητέρα της είναι η... γυναίκα του παρουσιαστή, όπως συχνά την αποκαλεί κατά τη διάρκεια του σόου.

Έτσι, όταν ο Νίκος Κοκλώνης πήγε σε διαφημίσεις, η Δανάη βρέθηκε κοντά του και αφέθηκε στο κέφι και το τραγούδι που άρχισε να ακούγεται από τα μεγάφωνα.

Έτσι άρχισε να χορεύει με πολλή καλή διάθεση η οποία όμως... κόπηκε ξαφνικά όταν η Δανάη Μπάρκα άκουσε τη μουσική να σταματά απότομα και το ίδιο απότομα και εκείνη, σαν να... την έπιασε πανικός, παράτησε σύξυλο τον παρουσιαστή και έφυγε προς τα παρασκήνια τρέχοντας.

Προφανώς φοβήθηκε ότι θα έβγαινε στον αέρα καθώς δεν είχε ακούσει τη φωνή από τα μεγάφωνα που έλεγε ότι επιστρέφουν από διάλειμμα σε περίπου τρία λεπτά. Έτσι, όταν διακόπηκε η μουσική, η Δανάη εξαφανίστηκε στο δευτερόλεπτο.

Ο Βασίλης Μπισμπίκης στο πλευρό της Δέσποινας Βανδή στα παρασκήνια του σόου!

Αχώριστοι είναι πλέον ο Βασίλης Μπισμπίκης και η Δέσποινα Βανδή, οι οποίοι δεν έχουν πια κανένα λόγο να κρύβουν τη σχέση τους.

Σε αρκετά live η Δέσποινα Βανδή ήταν συνεχώς με ένα κινητό στο χέρι κάνοντας video κλήση στον ηθοποιό όμως εκείνος βρέθηκε στις 11/12 στο πλατό όπου φιλοξενείται το σόου για να είναι στο πλευρό της.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε η Ελένη Βουλγαράκη η οποία ήταν παρούσα στο πλατό κατά τη διάρκεια του σόου και παρακολουθούσε όσα συνέβαιναν on και off stage, ο Βασίλης Μπισμπίκης βρέθηκε στο πλατό την ώρα που ήταν στον αέρα το live, ρώτησε συνεργάτες της τραγουδίστριας πού ήταν το καμαρίνι της και κατευθύνθηκε προς τα εκεί.

Καθ' όλη τη διάρκεια του σόου ο Βασίλης Μπισμπίκης βρισκόταν εκεί και αμέσως όταν τελείωσε περίμενε τη Δέσποινα Βανδή για να φύγουν μαζί.

Μάλιστα, ο φακός της εκπομπής Χαμογέλα και πάλι τούς απαθανάτισε την ώρα που αποχωρούσαν από το στούντιο με το ίδιο αυτοκίνητο. Κανένας από τους δύο δεν δήλωσε κάτι αλλά σιωπηλοί κατευθύνθηκαν στο αυτοκίνητο, επιβιβάστηκαν και αναχώρησαν.

Το ντουέτο Βανδή - Αδαμαντίδη και το… ατύχημα του τραγουδιστή

Ο Νίκος Κοκλώνης στο live του Σαββάτου (25/12) είχε αποκαλύψει ότι το βράδυ του ημιτελικού θα βλέπαμε on stage τη Δέσποινα Βανδή με τον Θέμη Αδαμαντίδη.

Κι έτσι κι έγινε. Λίγη ώρα μετά τις 00:30 και αφού η Δέσποινα Βανδή είχε δώσει ένα σόου, ερμηνεύοντας διάφορες επιτυχίες της, ο Θέμης Αδαμαντίδης ανέβηκε στη σκηνή και τραγούδησαν μαζί την επιτυχία «Η νύχτα μυρίζει γιασεμί».

Και δεν έμειναν εκεί καθώς συνεχίστηκαν τα ντουέτα!

Μάλιστα, κάποια στιγμή, και συγκεκριμένα την ώρα που ερμήνευαν το τραγούδι «Που να πάω», του Θέμη Αδαμαντίδη του έπεσε το μικρόφωνο από τα χέρια!

Αυτό το περιστατικό σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως από τους τηλεθεατές αλλά και τις εκπομπές.

Ο τραγουδιστής έδωσε την απάντησή του, λέγοντας:«Δεν πήγα να γλιστρήσω, απλώς προτίμησα να πέσει κάτω το μικρόφωνο. Όχι να πέσω εγώ, δεν πέφτω εύκολα».

Στο πλατό του σόου βρέθηκε ο Χρήστος Σαντικάι και αποκάλυψε αν ζηλεύει την Λάουρα Νάργες

Η Λάουρα Νάργες πήρε την θέση της Ιωάννας Τούνης, η οποία αποχώρησε οικειοθελώς από το σόου.

Στο live (20/11), ο σύντροφος της Λάουρα, Χρήστος Σαντικάι ήταν στο πλατό για να την στηρίξει και για να την απολαύσει.

«Ο Σαντικάι είναι εκεί κάτω σε κοιτάει και βγάζει βίντεο. Άγια Νύχτα. Από την Άγια Νύχτα έχω να σε ακούσω. Έλα πάνω καλέ. Φέρτε τον πάνω που κρύβεται. Δεν πιστεύω να ζηλεύει που έλεγες αυτά στο Νικηφόρο», δήλωσε ο Νίκος Κοκλώνης.

Στη συνέχεια η Λάουρα Νάργες απάντησε από την πλευρά της: «Καθόλου. Είναι κολλητοί με τον Νικηφόρο. Ήμασταν και από πριν κολλητοί. Κάναμε πολύ στενή παρέα και υπάρχει πολλή αγάπη ανάμεσα μας. Και ίσα ίσα τα παιδιά μας κοροϊδεύουν επειδή στάζει τόσο μέλι αναμεσά μας».

Ο Νίκος Κοκλώνης ρώτησε τότε τον Χρήστο Σαντικάι αν ζηλεύει με τον ίδιο να του απαντάει αρνητικά.

Διαβάστε επίσης:

Τα παπαράτσι της χρονιάς που... έβγαλαν είδηση

Οι παραμυθένιοι γάμοι του 2021 που μας έμειναν αξέχαστοι! (photos)

Το νέο αίμα της TV για το 2021! Είναι αυτοί οι νέοι σταρ της μικρής οθόνης; (photos)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved