Τα παπαράτσι της χρονιάς που... έβγαλαν είδηση
Showbiz

Τα παπαράτσι της χρονιάς που... έβγαλαν είδηση

Ανασκόπηση 2021: Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος το gossip-tv.gr μοιράζεται μαζί σας τα παπαρατσικά της χρονιάς μέσα από λαμπερές φωτογραφίες.

Το 2021 ήταν μία χρονιά με καραντίνα, γεμάτη γάμους, βαφτίσεις, γεννητούρια και χωρισμούς. Ωστόσο δεν ήταν λίγες οι φορές που ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τους Έλληνες celebrities σε εξόδους είτε με τους συντρόφους τους είτε με τα μωρά τους αλλά ακόμα και σε διακοπές τους.

Εμείς σας παρουσιάζουμε μερικές παπαρατσικές φωτογραφίες που συζητήθηκαν αρκετά από το κοινό και εντυπωσίασαν επώνυμους και μη.

Πάμε να ξεκινήσουμε λοιπόν…

Δέσποινα ΒανδήΒασίλης Μπιμπίσκης

Το συγκεκριμένο ζευγάρι από την στιγμή που μαθεύτηκε ότι είναι μαζί άρχισε να απασχολεί το κοινό και οι paparazzi δεν σταμάτησαν λεπτό να τους ακολουθούν για να πετύχουν το πολυπόθητο κοινό «κλικ».

Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπιμπίσκης, ωστόσο, αποφάσισαν πώς δεν ήθελαν να παίξουν άλλο «κρυφτό» και έκαναν την πρώτη τους κοινή εμφάνιση στην στοά του ιστορικού κτιρίου «Μέγαρο Έβδομης Στέγης» στο κέντρο της Αθήνας, όπου πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της Ανωτέρας Δραματικής Σχολής «Τεχνών Εκατό».

Οι δυο τους αποφάσισαν να φτάσουν μαζί αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα και παρ' όλο που δεν έκαναν καμία δήλωση, δεν έδειξαν να νιώθουν αμήχανα μπροστά στα φωτογραφικά φλας που έκαναν τη... νύχτα μέρα.

Η τραγουδίστρια και ο ηθοποιός πριν από λίγο καιρό ταξίδεψαν μαζί στην Ιταλία και μάλιστα είχαν απαθανατιστεί κατά την επιστροφή τους στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Λίγες μέρες πριν είχαν κυκλοφορήσει κοινές φωτογραφίες τους από εξόδους τους, χωρίς όμως οι ίδιοι να έχουν επιδιώξει κάτι.

Τώρα όμως είναι πλέον επίσημο. Η κίνησή τους να εμφανιστούν μαζί, δείχνει πολλά για το μέλλον αυτής της σχέσης που βρίσκεται ακόμα το ξεκίνημά της.

Χριστίνα ΜπόμπαΣάκης Τανιμανίδης

Πιο ευτυχισμένοι από ποτέ είναι ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα καθώς από τον Ιούνιο ζουν μοναδικές στιγμές με την έλευση των δίδυμων, που τους έχουν «κλέψει» την καρδιά.

Μπορεί να έχουν καθημερινά δύσκολο πρόγραμμα λόγω των επαγγελματικών τους υποχρεώσεων, τα Σαββατοκύριακα όμως είναι αφιερωμένα στα μωρά τους.

Το ζευγάρι στον ελεύθερο χρόνο του παίρνει τις μικρές πριγκίπισσες και πάνε όλοι μαζί οικογενειακή βόλτα.

Έτσι δεν ήταν λίγες οι φορές που είδαμε το ευτυχισμένο ζευγάρι να φοράει το μάρσιπο και να απολαμβάνει τον καλό καιρό.

«Δεν υπάρχει κανένα καλύτερο συναίσθημα στη ζωή. Δεν περιγράφεται αυτό… μόνο αν το βιώσεις και όσες εκεί έξω το βιώνετε, το ξέρετε… οπότε δεν έχω λόγια για να το περιγράψω», είχε πει μεταξύ άλλων πρόσφατα στα stories της απαντώντας σε ερωτήσεις των followers της σχετικά με την αλλαγή στο σώμα της μετά τον τοκετό η Χριστίνα Μπόμπα.

Ο δε Σάκης είχε αναφέρει:«Ίσως είναι η πιο όμορφη εικόνα που έχουν αντικρύσει ποτέ τα μάτια μου στη ζωή μου -κι έχουν δει πολλά τα μάτια μου. Είναι η στιγμή που έχουμε επιστρέψει στο δωμάτιο από το χειρουργείο και είναι η Χριστίνα με το ένα μωρό από εδώ, το άλλο μωρό από εκεί και τα θηλάζει. Δεν υπάρχει!».

Γιώργος Παπαδάκης – Φοίβος Παπαδάκης

Προς το τέλος της εβδομάδας, πάντα υπάρχει περισσότερος διαθέσιμος χρόνος για ξεκούραση και χαλάρωση και οι περισσότεροι επιλέγουν να πραγματοποιούν βραδινές εξόδους, σε μια προσπάθεια να διασκεδάζουν και να χαλαρώσουν, με τον πιο όμορφο τρόπο.

Έτσι ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv βρέθηκε σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί στο κέντρο της Αθήνας και συνάντησε πλήθος επωνύμων, οι οποίοι επέλεξαν για να διασκεδάσουν, να χορέψουν με τη ψυχή τους και να περάσουν όμορφα.

Ανάμεσά τους είχαμε συναντήσει και τον γνωστό δημοσιογράφο Γιώργο Παπαδάκη, ο οποίος μας ενημερώνει καθημερινά, μέσα από την εκπομπή του στον ΑΝΤ1. Αγκαλιά με τον γιο του, Φοίβο Παπαδάκη, διασκέδασαν μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες στο μαγαζί όπου εμφανίζεται ο Γιώργος Τσαλίκης μαζί με τον Μανώλη Κονταρό.

Πρόκειται για μια από τις σπάνιες κοινές εμφανίσεις τους, αφού και ο ίδιος ο Γιώργος Παπαδάκης αποφεύγει τις δημόσιες εμφανίσεις. Όπως μαρτυρούν οι φωτογραφίες, ο γιος του όσο μεγαλώνει γίνεται όλο και πιο όμορφος, με τον πατέρα του να καμαρώνει για εκείνον.

Νίνα Λοτσάρη – Χρήστος Λεμονίδης

Ο έρωτας ανάμεσα στη Νίνα Λοτσάρη και τον Χρήστο Λεμονίδη ήρθε περίπου τον Φεβρουάριο του 2021 σε περίοδο πανδημίας και καραντίνας.

Ο φωτογραφικός φακός είχε απαθανατίσει το ευτυχισμένο ζευγάρι σε χαλαρή ρομαντική βόλτα του στους δρόμους της Γλυφάδας. Οι δυο τους είχαν καταφέρει -τούς βοηθούσαν και οι συνθήκες- να κρατήσουν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Το ερωτευμένο ζευγάρι είχε βγει να απολαύσει τη βόλτα του με έναν καφέ στο χέρι στο κέντρο της Γλυφάδας, με τον γοητευτικό νέο σύντροφο της τραγουδίστριας και perforemer να δείχνει ιδιαίτερα τρυφερός μαζί της.

Την κρατούσε συνεχώς αγκαλιά και εκείνη έδειχνε πραγματικά ευτυχισμένη στο πλευρό του. Εικόνα που είχαμε πολύ καιρό να δούμε για τη Νίνα Λοτσάρη.

Κώστας Σόμμερ – Βαλεντίνη Παπαδάκη

Ο Κώστας Σόμμερ και η σύζυγός του, Βαλεντίνη Παπαδάκη πλέουν σε πελάγη ευτυχίας καθώς έχει έρθει στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι. Ο ερχομός του γιου τους άλλαξε τη ζωή τους και αυτό βέβαια ήταν κάτι που το ήθελαν πολύ και είναι ευτυχισμένοι που η οικογένειά τους μεγάλωσε.

Το ζευγάρι αφιερώνει πολλές ώρες για την ανατροφή του παιδιού τους και απολαμβάνουν την κάθε οικογενειακή στιγμή.

Ο Κώστας Σόμμερ και η Βαλεντίνη Παπαδάκη δεν μπορούν να σταματήσουν να απολαμβάνουν τις βόλτες τους με τον γιο τους και για τον λόγο αυτό δεν είναι λίγες οι φορές που ο φωτογραφικός φακός τους έχει «τσακώσει» σε οικογενειακές στιγμές.

Εμείς όμως, σας παρουσιάζουμε την πρώτη οικογενειακή τους βόλτα στα Νότια Προάστια.

Λάουρα ΝάργεςΧρήστος Σαντικάι

Η Λάουρα Νάργες και ο Χρήστος Σαντικάι είναι μαζί εδώ και μερικούς μήνες και η είδηση έγινε γνωστή, ύστερα από τις πρώτες τους κοινές διακοπές στη Ρόδο.

Όπως θα δείτε και μόνοι σας στις φωτογραφίες που είχε εξασφαλίσει το gossip-tv.gr, ήταν και είναι full in love. Το ζευγάρι ήταν η έκπληξη του καλοκαιριού καθώς ουδείς γνώριζε πως οι δυο τους έχουν έρθει τόσο κοντά.

Η γνωριμία τους έγινε πριν από έναν χρόνο και έπειτα από λίγους μήνες έγιναν ζευγάρι.

Και μπορεί η Λάουρα να κρατούσε σιγή ιχθύος, όμως πλέον δεν κρύβει ότι είναι σε σχέση με τον Χρήστο Σαντικάι, τον ταλαντούχο μουσικό που γνωρίσαμε μέσα από τους ύμνους που έψελνε στα εννέα του χρόνια στο Alter.

Αργότερα, τον είδαμε σε ηλικία 19 ετών, στο «The Voice» να ερμηνεύει το «Αν είσαι ένα αστέρι» του Νίκου Βέρτη, ωστόσο κανένας κριτής δεν γύρισε. Ξαναπροσπάθησε το 2015 όμως, είχε την ίδια κατάληξη.

Ευαγγελία Συριοπούλου – Στράτος Πατσατζής

Η Ευαγγελία Συριοπούλου έφερε στον κόσμο στις 31 Οκτωβρίου, το πρώτη της παιδάκι καρπό του έρωτα της με τον Στράτο Πατσατζή.

Μόλις έναν μήνα μετά αφού γέννησε η όμορφη ηθοποιός, έκανε μαζί με τον σύντροφο της ζωής της, την πρώτη οικογενειακή βόλτα τους με το καροτσάκι.

Περίμεναν και οι δύο πώς και πώς, τον ερχομό του γιου τους και δήλωναν πανέτοιμοι να γίνουν γονείς και να αφοσιωθούν στην οικογένειά τους.

«Ήταν μια φυσική εξέλιξη. Είμαστε 11 χρόνια με τον Στράτο οπότε κάποια στιγμή θα γινόταν, χωρίς άγχος. Την πρώτη μέρα το ένστικτό μου κάτι έλεγε, οπότε απευθείας πήγαμε σε ένα φαρμακείο. Πάθαμε λίγο ένα σοκ. Στο σίριαλ ήμουν μέχρι το 4 μήνα. Έχω πάρα πολύ καλή εγκυμοσύνη, μόνο που πεινάω. Προσπαθώ να προσέχω λίγο. Έχω πάρει 12 κιλά. Τώρα φτιάχνουμε το παιδικό δωμάτιο…»! είχε δηλώσει λίγο πριν γεννήσει η ευτυχισμένη μανούλα η οποία πλέον έχει αφοσιωθεί ολοκληρωτικά στο μωρό της. Γι' αυτό άλλωστε απέχει από κάθε επαγγελματική δραστηριότητα, θέλοντας να δώσει προτεραιότητα στην ανατροφή του μονάκριβου γιου της.

Ο φωτογραφικός φακός τους είχε απαθανατίσει το ζευγάρι στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στο Κολωνάκι. Μάλιστα, στον περίπατό τους, οι δυο τους συνάντησαν και έναν φίλο τους που τους χαιρέτησε εγκάρδια.

Ευγενία Δημητροπούλου - Στέλιος Βλατάκης

Ήταν 11 Ιουνίου, όταν η Ευγενία Δημητροπούλου παντρεύτηκε μυστικά στην Κηφισιά, με πολιτικό γάμο τον γνωστό νευροχειρουργό, Στέλιο Βλαντάκη.

Η ηθοποιός, η οποία πρωταγωνιστεί στην καθημερινή σειρά, Ήλιος και υποδύεται την Λύδα, προσπαθεί με κάθε τρόπο να κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική της ζωή.

Το ζευγάρι, μετά τον μυστικό γάμο του έφυγε για την πανέμορφη Σαντορίνη όπου και πέρασε τον μήνα του μέλιτος.

Λίγο αφότου επέστρεψε έκανε και την πρώτη κοινή δημόσια εμφάνισή του στο Ηρώδειο για να παρακολουθήσει την παράσταση "Οθέλλος" όπου πρωταγωνιστούσαν οι Γιάννης Μπέζος και Αιμίλιο Χειλάκης.

Αποχωρώντας από το Αρχαίο Ωδείο που βρίσκεται στη "σκιά" της Ακρόπολης, το ζευγάρι πέρασε και μία βόλτα από τα παρασκήνια για να συγχαρεί τους συντελεστές, με τον Αιμίλιο Χειλάκη να συστήνεται με χαρά στον σύζυγο της αγαπημένης του φίλης, όπως απαθανάτισαν οι φωτογραφικοί φακοί.

Ιωάννα ΤριανταφυλλίδουΠάνος Βλάχος

Η σχέση του Πάνου Βλάχου και της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου κρατάει χρόνια και προσπαθούν να κρατήσουν την ζωή τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Για αυτό άλλωστε δεν είναι λίγες οι φορές που δημοσιεύματα τους ήθελαν χωρισμένους, αφού δεν έκαναν κοινές εμφανίσεις.

Αυτό βέβαια, όπως όλα δείχνουν δεν ισχύει καθώς το ζευγάρι είναι πιο ερωτευμένο από ποτέ. Στην πρεμιέρα της παράστασης που πρωταγωνιστεί ο Πάνος Βλάχος και που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής (19/11) βρέθηκε η όμορφη ηθοποιός.

Το ζευγάρι μετρά αρκετά χρόνια κοινής πορείας, πάντα ο ένας στηρίζει τον άλλον και όσοι τους έχουν δει μιλούν για ένα άκρως αγαπημένο ζευγάρι μάτια τους.

Ηλίας Βρεττός - Αναστασία

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv.gr είχε εντοπίσει και απαθανατίσει τον Ηλία Βρεττό και την σύντροφό του, Αναστασία στο νυχτερινό κέντρο που έκανε πρεμιέρα ο Νίκος Οικονομόπουλος.

Οι δυο τους έδειχναν να περνούν φανταστικά μαζί ενώ συνομιλούσαν συνέχεια και δεν έλειψαν και τα τρυφερά τετ α τετ. Και μπορεί να μην είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε τη σύντροφο του Ηλία Βρεττού όμως δεν μπορούμε να μην ξαναπούμε ότι είναι μια κούκλα.

Να θυμίσουμε πως είχε πει χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής στον Γρηγόρη Αρναούτογλου σε παλαιότερη συνέντευξή του: «Θέλω να κάνω παιδί. Η Αναστασία, έτσι λέγεται η κοπέλα μου, δεν έχε καμιά σχέση με τον χώρο και γι΄ αυτό στεριώσαμε τελικά. Είμαστε πάρα πολύ καλά μαζί. Το λέω πρώτη φορά εξάλλου είμαστε μαζί 2,5 χρόνια. Είμαι σε μια πολύ καλή πορεία για τον γάμο την οικογένεια μαζί. Θέλω να πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά…».

Διαβάστε επίσης:

Οι παραμυθένιοι γάμοι του 2021 που μας έμειναν αξέχαστοι! (photos)

Το νέο αίμα της TV για το 2021! Είναι αυτοί οι νέοι σταρ της μικρής οθόνης; (photos)

Αυτοί είναι οι έρωτες που γεννήθηκαν μέσα στο 2021

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved