Σασμός: Κρούσμα κορονοϊού και στη σειρά – Η ανακοίνωση του πρωταγωνιστή και η αγωνία για το μωρό του
Media

Σασμός: Κρούσμα κορονοϊού και στη σειρά – Η ανακοίνωση του πρωταγωνιστή και η αγωνία για το μωρό του

Θετικός στον κορονοϊό πρωταγωνιστής της σειράς Σασμός. Η ανακοίνωση έγινε μέσω facebook και πρόκειται για τον τηλεοπτικό Τάσο, Σπύρο Σαραφιανό, ο οποίος υποδύεται τον μπαμπά της Στέλλας.

Ο ηθοποιός, σύμφωνα με όσα έγραψε πως ο κορονοϊός τον βρήκε μια μόλος ημέρα πριν κάνει την Τρίτη δόση του εμβολίου και αν και απομονωμένος αγωνιά για το μωράκι του, αφού πρόσφατα έγινε μπαμπάς.

«...από το μεσημέρι θετικός, μία μέρα πριν την τρίτη δόση... πηρός το παρόν λίγος βήχας...απομονωμένος στο δωμάτιο ,μεγάλη αγωνία για την οικογένεια και το μωρό...καλή χρονιά είπαμε..?...καλή χρονιά λοιπόν...» έγραψε ο Σπύρος Σαραφιανός στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Δες την ανάρτησή του

Να σας υπενθυμίσουμε ότι την είδηση ότι θα γίνει πρώτη φορά πατέρας το είχε αποκαλύψει στον αέρα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου, Super Κατερίνα:

«Έπεσε αυτό το επεισόδιο στον Σασμό με την εγκυμοσύνη της Στέλλας, που περιμένω το εγγονάκι μου, με την περίοδο που περιμένω το δικό μου παιδί. Τον Δεκέμβρη περιμένω το δικό μου παιδί. Για μένα είναι μεγάλη συγκίνηση, γιατί από τις 8 Δεκέμβρη θα αποκτήσουμε το παιδί μας. Οπότε όλη αυτή η εικόνα ήρθε στο μυαλό μου και με συγκίνησε. Είναι το πρώτο μας παιδάκι»!

Το μωράκι του, ο γιος του, γεννήθηκε στις 24 Νοεμβρίου με τον ίδιο να κάνει τη χαρμόσυνη ανακοίνωση:

«Ο άγγελος στη ζωή μας ήρθε σήμερα το μεσημέρι....ο γιός μας...καρδούλα μου τυχερή και ηλιοφώτιστη να είναι η ζωή σου..!!!»!
Από εμάς γρήγορη ανάρρωση

Διαβάστε επίσης

Σασμός: Η πιο τρυφερή φωτό του τηλεοπτικού Τάσου με τον νεογέννητο γιο του! (photos)

Σασμός: Ηθοποιός ανακοίνωσε στο Facebook ότι έγινε πρώτη φορά πατέρας!

Σασμός: Αποθεώθηκε στο twitter ο μπαμπάς της Στέλλας – Ποιος είναι ο Τάσος Καμαριωτάκης;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved