Η τελευταία ώρα: Ο Αλέξης επιφυλάσσει μια μεγάλη έκπληξη στην Κάτια που ταράζει τη σχέση της
Media

Η τελευταία ώρα: Ο Αλέξης επιφυλάσσει μια μεγάλη έκπληξη στην Κάτια που ταράζει τη σχέση της

Η τελευταία ώρα: Ο Νικόλας δέχεται την απρόσμενη επίσκεψη της Σοφίας και μαθαίνει κάτι που τον αναστατώνει.

Ο Αλέξης επιφυλάσσει μια μεγάλη έκπληξη στην Κάτια που ταράζει τη σχέση της με τον Κωνσταντίνο ενώ ο τελευταίος έρχεται σε ρήξη με τη Νάντια επιβεβαιώνοντας τις υποψίες της.

Ο Ανδρέας καλείται ξανά από τον αστυνόμο Πετρίδη να καταθέσει για τον φόνο της Αρχοντίδου και πανικόβλητος πιέζει την Άσπα να τον βοηθήσει ενώ η Λουκία προσπαθεί με κάθε τρόπο να μάθει αν εμπλέκεται στη δολοφονία.

Ο Νικόλας δέχεται την απρόσμενη επίσκεψη της Σοφίας και μαθαίνει κάτι που τον αναστατώνει. Ο Μάρκος επιστρέφει στην Κύπρο και συναντάει την Έλλη. Έρχονται πιο κοντά από ποτέ αλλά μια αδιόρατη σκιά συνεχίζει να αιωρείται από πάνω τους.

Τι είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο...

Ο Ανδρέας στριμώχνεται από την αστυνομία για τη δολοφονία της Αρχοντίδου, ενώ η Μαρίνα προχωρά σε αποκαλύψεις στην Κάτια. Η Έλλη ανυπομονεί για το γυρισμό του Μάρκου και δέχεται ένα... μουσικό βίντεο από εκείνον πριν τον ερχομό του.

Η Σοφία ζητά για ακόμα μια φορά τη βοήθεια της Φαίης στο ζήτημα που την καίει. Η Ισμήνη ανησυχεί να μην αποκαλυφθούν τα πάντα με αφορμή το φόνο της Μάντυ.

Παράλληλα η Λουκία καλεί σπίτι της κάποιον που πιστεύει ότι μπορεί να της πει πράγματα για τον Ανδρέα. Το σκοτεινό παιχνίδι του Δαμιανού αρχίζει να υφαίνεται.

Διαβάστε επίσης:

Η γη της ελιάς: Η ερωτική σκηνή του Αλέξη με τα... σεντόνια ξεσήκωσαν το Twitter - Απίστευτα σχόλια

Σασμός: Η αγάπη του Μαθιού για την Βασιλική συγκίνησε το Twitter - Επικά τα σχόλια

MasterChef: Λίγο πριν τη λαμπερή πρεμιέρα δείτε για πρώτη φορά φωτό από τα γυρίσματα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved