MasterChef: Λίγο πριν τη λαμπερή πρεμιέρα δείτε για πρώτη φορά φωτό από τα γυρίσματα!
Media

MasterChef: Λίγο πριν τη λαμπερή πρεμιέρα δείτε για πρώτη φορά φωτό από τα γυρίσματα!

Το MasterChef επιστρέφει στους τηλεοπτικούς δέκτες μας την Δευτέρα 10 Ιανουαρίου στις 9 το βράδυ, με το τρέιλερ να έχει ήδη προκαλέσει "πανικό" στους τηλεθατές. 

Είναι το ριάλιτι μαγειρικής, το οποίο εδώ και πέντε χρόνια πρωταγωνιστεί στους τηλεοπτικούς δέκτες μας και κάθε χρόνο οι φανατικοί τηλεθεατές του αυξάνονται σε πολύ μεγάλο βαθμό, παρακολουθώντας το ανελιπώς και χωρίς να μπορούν να χάσουν... επεισόδιο.

Είναι πλέον επίσημο και η έκτη σεζόν του MasteChef βρίσκεται προ των πυλών, αφού θα κάνει πρεμιέρα την ερχόμενη Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2022. Ο μεγαλύτερος, πρωτότυπος, παγκόσμιος τηλεοπτικός διαγωνισμός μαγειρικής, συνεχίζει για άλλη μια συναρπαστική σεζόν την επιτυχημένη πορεία του στο Star για να αναδείξει τον Έλληνα MasterChef για το 2022.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς, ο Πάνος Ιωαννίδης και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είναι οι αγαπημένοι κριτές του ριάλιτι μαγειρικής και φέτος αναζητούν μάγειρες, που διαθέτουν έμπνευση, ενθουσιασμό, ενέργεια και κυρίως δημιουργικότητα. Αυτό είναι το τέλειο “menu” του σωστού μάγειρα για αψεγάδιαστο και απόλυτα γευστικό αποτέλεσμα. Αυτή τη σεζόν, οι τρεις chef δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να γευτούν άτολμα πιάτα αλλά πρωτότυπες και τολμηρές δημιουργίες. Δεν ζητούν απλώς την τελειότητα, αλλά την απαιτούν ξεκάθαρα, για όσους καταφέρουν να κερδίσουν την πολυπόθητη ποδιά και να συνεχίσουν, για να κατακτήσουν την κουζίνα του MasterChef.

Και αυτή τη σεζόν, ο Γιάννης Αποστολάκης, ως chef αλλά και ως παλιός συμμετέχων του διαγωνισμού, είναι ο άνθρωπος, ο οποίος προσφέρει τις απαραίτητες γνώσεις, πληροφορίες και tips προς τους επίδοξους μελλοντικούς MasterChef. H δουλειά του είναι να μυήσει τους παίκτες σε γεύσεις γαστριμαργικού ενδιαφέροντος και να τους συστήσει γνωστούς και βραβευμένους chef στα καλύτερα εστιατόρια της χώρας. Μέσω αυτής της διαδικασίας, οι διαγωνιζόμενοι απολαμβάνουν μοναδικές συνταγές, παρατηρούν λεπτομέρειες που αφορούν στη συνολική εμπειρία του φαγητού (décor, service, plating, food styling) και παίρνουν την απαραίτητη έμπνευση, για την παραμονή τους στον διαγωνισμό.

Το trailer έχει ήδη κυκλοφορήσει και έχει προκαλέσει τις καλύτερες εντυπώσει και όλα δείχνουν ότι η έκτη σεζόν του MasterChef θα είναι ανατρεπτική και μαγική.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο το trailer:

Δείτε παρακάτω περισσότερες φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

MasterChef: Ο κύβος ερρίφθη! Αυτή είναι η ημερομηνία της πρεμιέρας

MasterChef: Αγνώριστη η Ασημίνα Ουστάλλι! Η απώλεια των κιλών, η πλαστική και η περιπέτεια υγείας

O Κουτσόπουλος αποκαλύπτει: «Φέτος θα γίνουν αλλαγές στο MasterChef» (video)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved