Σε ξένα χέρια: Ο Χρύσανθος κάνει αγωνιώδεις προσπάθειες να σώσει τη μάνα του από το στόμα του λύκου
Media

Σε ξένα χέρια: Ο Χρύσανθος κάνει αγωνιώδεις προσπάθειες να σώσει τη μάνα του από το στόμα του λύκου

Σε ξένα χέρια: Ο Μάνος ανακαλύπτει το ηχητικό αρχείο που καίει τη Διώνη. 

Ο Πιπερόπουλος προσπαθεί να κάνει στη Μάρω τον ορό της αλήθειας, για να μάθει ποιος την έστειλε στο σπίτι του και η Σούλα ζητάει από την Τόνια να της ανοίξει την καρδιά της σε σχέση με τον Μάνο.

Ο Χρύσανθος κάνει αγωνιώδεις προσπάθειες να σώσει τη μάνα του από το στόμα του λύκου, ενώ ο Μάνος ανακαλύπτει το ηχητικό αρχείο που καίει τη Διώνη. Πώς θα αντιδράσει η Διώνη στο φλερτ του Πιπερόπουλου;

Θα καταφέρει ο Μάνος να έρθει πιο κοντά με την Τόνια; Και, τέλος, πώς θα αντιδράσει η Τόνια όταν δει μία ανακοίνωση στο Ιντερνετ που αφορά στο μωρό της;

Τι είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο...

Η Διώνη «τσακώνει» τη Σούλα στο σπίτι και την κάνει να νιώθει άβολα. Η Τόνια μαθαίνει από τον Χρύσανθο ότι το πτώμα του Φλοριάν μεταφέρεται από τη Βουλγαρία στη Ρουμανία συνοδεία του πατέρα του και πάει στο τμήμα να ξεκαθαρίσει την κατάσταση.

Η Μάρω μπαίνει στα «άδυτα» του Πιπερόπουλου αλλά τελικά την κάνουν τσακωτή, την ίδια ώρα που ο Χρύσανθος ανησυχεί για τη ζωή της.

Η Τόνια δέχεται επίσκεψη από τον Μάνο, ο οποίος συλλαμβάνεται εξαπίνης από τη Σούλα, που «πετάει» ότι το μωρό στη φωτογραφία δεν είναι ο Μπάμπης.

Διαβάστε επίσης:

Άγριες Μέλισσες: Έρχονται ανατροπές! Μια αποκάλυψη μπορεί να τινάξει τα πάντα στον αέρα

Σασμός spoiler: Η οργή της Θοδώρας φέρνει οδυνηρό τέλος στη ζωή του Πετρή - Η Αργυρώ κινδυνεύει

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Η κόντρα Τζώρτζη - Θοδωρή έχει μετατρέψει το σπίτι σε εμπόλεμη ζώνη

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved