Η τελευταία ώρα: Η Σοφία βάζει σε εφαρμογή το σχέδιο "αποπλάνησης" του Αλέξη
Media

Η τελευταία ώρα: Η Σοφία βάζει σε εφαρμογή το σχέδιο "αποπλάνησης" του Αλέξη

Η τελευταία ώρα: Ένα παιχνίδι της τύχης θα φέρει το μενταγιόν της Έλλης ξανά στα χέρια της.

Ο Ανδρέας νιώθει πιεσμένος από την αστυνομία, όμως η Άσπα είναι πολύ κοντά στο να πάρει από τον Αμάρ αυτό που θέλει. Η Μαρίνα παίρνει τα αποτελέσματα του τεστ dna και επισκέπτεται τη Λουκία, αποφασισμένη.

Η Σοφία βάζει σε εφαρμογή το σχέδιο "αποπλάνησης" του Αλέξη, ενώ ο Κωνσταντίνος παίρνει μια σημαντική απόφαση. Ένα παιχνίδι της τύχης θα φέρει το μενταγιόν της Έλλης ξανά στα χέρια της.

Τι είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο...

Η Έλλη έχει έναν ακόμα άσχημο εφιάλτη με την Κατερίνα και ξυπνάει τρομαγμένη, πράγμα που ανησυχεί τον Μάρκο. Όταν τη ρωτάει τι της συμβαίνει και τι της προκαλεί άγχος, αυτή είναι έτοιμη να του μιλήσει για τα πάντα.

Ο Ανδρέας αποκαλύπτει όλη την αλήθεια για την Άσπα και την ΜΚΟ στην Ισμήνη όπως και το ότι σκέφτεται να πάρει την οικογένειά του και να φύγει μέχρι να ξεχαστεί η υπόθεση Αρχοντίδου. Ο Νικόλας λέει στη Μαρίνα για την απόφαση του Αλέξη και της Κάτιας να παντρευτούν, ελπίζοντας πως ούτε εκείνη θα ήταν σύμφωνη με αυτή, αλλά τελικά η Μαρίνα τον αιφνιδιάζει.

Την ίδια στιγμή η Σοφία ζητάει από τη Φαίη το τηλέφωνο της κοπέλας που θα την πέσει στον Αλέξη για τον χωρίσει από την Κάτια. Ο Μάρκος ζητάει από έναν φίλο του χάκερ να μπει στα αρχεία των αεροπορικών για να βρει ποιος πέταξε από Κύπρο για Ελλάδα και Ρόδο τις μέρες που ήταν κι αυτός με την Κατερίνα και τέλος η Άσπα αναλαμβάνει δράση για να κλείσει μια και καλή η υπόθεση της Αρχοντίδου.

Διαβάστε επίσης:

Άγριες Μέλισσες: Έρχονται ανατροπές! Μια αποκάλυψη μπορεί να τινάξει τα πάντα στον αέρα

Σασμός spoiler: Η οργή της Θοδώρας φέρνει οδυνηρό τέλος στη ζωή του Πετρή - Η Αργυρώ κινδυνεύει

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Η κόντρα Τζώρτζη - Θοδωρή έχει μετατρέψει το σπίτι σε εμπόλεμη ζώνη

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved