Xαιρέτα μου τον πλάτανο: Οι Πλατανιώτες οργανώνουν σχέδιο δράσης, για να προστατέψουν τις τρούφες
Media

Xαιρέτα μου τον πλάτανο: Οι Πλατανιώτες οργανώνουν σχέδιο δράσης, για να προστατέψουν τις τρούφες

Xαιρέτα μου τον πλάτανο: Ο Κανέλλος, κρυμμένος στο σπίτι των Αργυρών, ανακαλύπτει πως ο γάμος του με την Αλίκη έμπλεξε τον ίδιο

άλλα και ολόκληρο το χωριό, στα πλοκάμια της μαφίας, ενώ ταυτόχρονα ο Παναγής με την Κατερίνα ανακαλύπτουν πως ο Σάββας έχει στενές επαφές με τον Τζίμη και σχεδιάζουν μαζί τα… χειρότερα!

Οι Πλατανιώτες οργανώνουν σχέδιο δράσης, για να προστατέψουν τις τρούφες τους. Ο ραδιοφωνικός σταθμός του Σίμου πάει από το καλό στο καλύτερο και η Τούλα συνειδητοποιεί πως έβαλε τα χεράκια της κι έβγαλε τα… ματάκια της, αφού οι θαυμάστριες του ΡανΤανΠλατάν είναι πολλές.

Η Καρμέλα σκηνοθετεί την αναχώρησή της από τον Πλάτανο και το σχέδιό της φαίνεται να πηγαίνει ρολόι. Θα καταφέρει ο παπάς να ρίξει τους Αργυρούς στην παγίδα του; Τι σκέφτεται να κάνει ο Κανέλλος στην περίπτωση που χρειαστεί να περάσει χειροπέδες στη… γυναίκα του;

Στο προηγούμενο επεισόδιο

Η Καλλιόπη με την Καρμέλα αποτυγχάνουν παταγωδώς να μεταπείσουν τον διοικητή να άρει την ΕΔΕ, που μοιάζει με μονόδρομο για τον απογοητευμένο Κανέλλο.

Ο εν εξάλλω Παναγής ανακρίνει τη Φιλιώ, για να μάθει με ποιον έχει, τελικά, δεσμό πίσω από την πλάτη του, με τις παρεξηγήσεις να δυναμιτίζουν την κατάσταση όλο και περισσότερο, αφού τελικά καταλήγει στο συμπέρασμα πως η μάνα του τα έχει με… τον Τζίμη!

Η Μάρμω κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να προστατέψει τις τρούφες του χωριού, την ώρα που η κόντρα Τζώρτζη και Θοδωρή έχει μετατρέψει -για ακόμη μια φορά- το σπίτι των Αθηναίων, σε εμπόλεμη ζώνη.

Και όλα αυτά, υπό το άγρυπνο βλέμμα της σατανικής Καρμέλας! Η Κατερίνα και ο Παναγής βλέπουν τυχαία τον Σάββα, που πάει να συναντήσει τον Τζίμη και αποφασίζουν να μάθουν τι μαγειρεύουν αυτοί οι δύο…

Διαβάστε επίσης

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Η κόντρα Τζώρτζη - Θοδωρή έχει μετατρέψει το σπίτι σε εμπόλεμη ζώνη

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Η Καρμέλα συνεχίζει ατάραχη τα σχέδιά της να καταστρέψει το χωριό

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Ο καβγάς του Ηλία με τον Παναγή στενοχωρεί τη Φιλιώ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved