Elif: Η Μελέκ καταλαβαίνει πως η Ασλί έχει αισθήματα για τον Κερέμ
Media

Elif: Η Μελέκ καταλαβαίνει πως η Ασλί έχει αισθήματα για τον Κερέμ

Τι θα δούμε σήμερα, 7 Ιανουαρίου, στη σειρά του Star, Elif

Η Παρλά υπενθυμίζει στον Κερέμ την υπόσχεση του να την παντρευτεί και εκείνος με μεγάλη του λύπη ξέρει πως πρέπει να το κάνει, να κρατήσει τον λόγο του. Η Παρλά έρχεται στην έπαυλη με δείγματα για προσκλητήρια και όλοι ξαφνιάζονται όταν μαθαίνουν πως ο Κερέμ και η Παρλά όρισαν ημερομηνία γάμου. Η Χουμεϊρά έρχεται σε σύγκρουση με την Παρλά.

Η Ασλί ετοιμάζει πρωινό και μιλάει με ενθουσιασμό για τον Κερέμ, γεγονός που δεν περνάει απαρατήρητο από τη Μελέκ. Η Μελέκ καταλαβαίνει πως η Ασλί έχει αισθήματα για τον Κερέμ. Ένα σχετικό σχόλιο της Μελέκ προκαλεί αμηχανία στην Ασλί, η οποία καίγεται με το τσάι.

Αργότερα ο Κερέμ βλέπει το χέρι της και λυπάται για το ατύχημά της. Ο ένας δεν μπορεί να πάρει τα μάτια του από τον άλλο. Η Κιγιμέτ λέει σε έναν δημοσιογράφο πως το ίδρυμα Χακτανίρ δεν πλήρωσε τις υποτροφίες, που έχει αναλάβει.

Η Μελέκ αποφασίζει να επισκέπτεται κάθε μέρα τη Ματσιντέ. Η Φιλίζ πιέζει την Μπιρτσέ να παραδεχθεί τα αισθήματά της για τον Ακίν. Η Μπιρτσέ αρνείται επίμονα ότι ισχύει κάτι τέτοιο. Η συζήτηση αυτή κάνει την Ασλί να σκεφθεί τα δικά της πραγματικά αισθήματα για τον Κερέμ…

Διαβάστε επίσης:

Elif: Ο Τουφάν πιέζει την Ζουλιντέ να τον δεχθεί πάλι πίσω αλλά εκείνη αγαπά τον Σαφάκ

Elif: Η Ελίφ είναι στην εντατική και η Μελέκ είναι θυμωμένη με τον Μαχίρ και τον κατηγορεί

Elif: Η Ελίφ χρειάζεται αίμα στην εντατική κι ο Μαχίρ δίνει το δικό του

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved