Media

Άγριες Μέλισσες: H συμμαχία του Δούκα με τους Διαφανιώτες και μια απόπειρα δολοφονίας

Άγριες Μέλισσες: Καταιγιστικές οι εξελίξεις στα προσεχή επεισόδια της σειράς με τον Δούκα να συμμαχεί με τους Διαφανιώτες και μια νέα απόπειρα δολοφονίας τα ταράζει και πάλι τα νερά. 

Ο Δούκας καλείται να πάρει σημαντικές αποφάσεις, που δεν έχουν να κάνουν μόνο με τη δική του ζωή αλλά και με των συγχωριανών του. Κι είναι η Αντιγόνη αυτή που τον ενημερώνει για τα κρυφά σχέδια του Ακύλα, κάνοντάς τον έξαλλο. Από την πρώτη στιγμή που γνώρισε αυτό τον άνθρωπο, δεν έκρυψε την απέχθειά του, όπως και ότι δεν προτίθεται να εμπλακεί στα βρόμικα σχέδιά του. Αυτό βέβαια τον φέρνει σε ρήξη με τον Μελέτη, ο οποίος πια έχει συγγενικούς δεσμούς με τον Ακύλα. Δεν του κρύβει μάλιστα ο νεαρός πως νιώθει αποκλεισμένος.

Ο Δούκας, όμως, τον διαβεβαιώνει πως δεν υπάρχει καμία περίπτωση να κάνει πίσω και τον βάζει μπροστά σε ένα μεγάλο δίλημμα. Να διαλέξει αυτόν ή τον πεθερό του... Παράλληλα, φεύγει από το σπίτι, ενώ δεν διστάζει να προτείνει συμμαχία στους Διαφανιώτες όταν ανακαλύπτει τα πραγματικά σχέδια του Ακύλα για το αεροδρόμιο. Και μπορεί στην αρχή οι περισσότεροι να είναι δύσπιστοι απέναντι στον Δούκα, η επιθυμία τους όμως να αποκαλύψουν την πραγματική δράση του Ακύλα, τους κάνει να αποδεχτούν την πρότασή του. Τελικά, το παρελθόν του Ακύλα ξεδιπλώνεται, αλλά τα λάθη του παρελθόντος επαναλαμβάνονται και μια απόπειρα δολοφονίας θα τους συνταράξει όλους...

Ο πόλεμος που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Λάμπρο και τον Ζάχο δεν έχει τελειωμό. Οι συνεχείς συγκρούσεις που υπάρχουν ανάμεσά τους φέρνουν σε πολύ δύσκολη θέση την Ελένη, η οποία παράλληλα έχει αρχίσει να ανησυχεί με την αλλαγή συμπεριφοράς και τα ξεσπάσματα του άντρα της.

Εκρηκτική είναι η κατάσταση και ανάμεσα στον Κυριάκο και την Ουρανία. Ο χωρισμός είναι πια μονόδρομος για το ζευγάρι και μάλιστα θα γίνει με το χειρότερο τρόπο. Στο μεταξύ, ο Μπάμπης επιστρέφει και ο νέος κοινοτάρχης έρχεται αντιμέτωπος και με το γιο του, για τα νέα καθήκοντα που ανέλαβε. Αυτό όμως που δεν θέλει να μάθει με τίποτα είναι ότι χωρίζει με την Ουρανία. Ξέρει ότι ο γιος του της έχει μεγάλη αδυναμία και δεν υπάρχει περίπτωση να του το συγχωρήσει αυτό. Εκείνη βέβαια, που έχει αντίθετη άποψη, του αποκαλύπτει την αλήθεια, φέρνοντάς τον σε πολύ δύσκολη θέση.

Πηγή Τηλεθεατής

Διαβάστε επίσης

Άγριες Μέλισσες: Έρχονται ανατροπές! Μια αποκάλυψη μπορεί να τινάξει τα πάντα στον αέρα

Άγριες Μέλισσες: Μεγάλη ανατροπή- Ο Νικηφόρος κάνει πρόταση γάμου στη Ρένα!

Πρωταγωνίστρια Άγριων Μελισσών: «Με έπιασε το στομάχι μου όταν έμαθα για τη διαρροή άσεμνου υλικού»

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved