Αλέξανδρος Καλπακίδης: «Αυτό που λέγεται συνέχεια με τον «Σασμό» είναι λίγο φάουλ»
Media

Αλέξανδρος Καλπακίδης: «Αυτό που λέγεται συνέχεια με τον «Σασμό» είναι λίγο φάουλ»

Άγριες Μέλισσες: Το ευρύ κοινό τον γνώρισε μέσα από τον τηλεοπτικό «Παναγιώτη» που σερβίρει καφέδες στο Διαφάνι. Ο Αλέξανδρος Καλπακίδης είναι ένας ηθοποιός με μεγάλη κι επιτυχημένη πορεία στο θέατρο, αγαπάει πολύ την δουλειά του και βαβίζει με ήθος και αξιοπρέπεια μέσα σε αυτήν. 

Μιλώντας σε πρόσφατη συνέντευξή του απαντά στο πώς βιώνει τον ανταγωνισμό με άλλα σίριαλ φέτος, όπως ο Σασμός ενώ αποκαλύπτει πως το θέατρο λειτουργεί ψυχοθεραπευτικά για εκείνον.

Πώς βιώνετε αυτόν τον ανταγωνισμό με άλλα σίριαλ φέτος, όπως ο Σασμός;

Είμαι αρχικά πολύ χαρούμενος που υπάρχουν πολλές σειρές φέτος και οι συνάδελφοι έχουν δουλειά. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με τα νούμερα τηλεθέασης. Αυτό που λέγεται συνέχεια με τον «Σασμό» είναι λίγο φάουλ. Γιατί η συγκεκριμένη σειρά τελειώνει περίπου 22.30 και εμείς τότε περίπου ξεκινάμε. Δεν είμαστε απέναντι τηλεοπτικά και δεν μου αρέσει που γίνεται αυτή η σύγκριση. Δεν έχουμε σκοπό να περνάμε σε νούμερα κανένα «Σασμό» και μακάρι να μας περνάνε όλοι οι «Σασμοί» του κόσμου. Το θέμα είναι ότι οι «Άγριες Μέλισσες» ανέβασαν τον πήχη ψηλά και ξεκίνησε να κινείται πάλι η μυθοπλασία στην τηλεόραση. Αυτό είναι επιτυχία.

Τι έχει αλλάξει σε σχέση με την δημοτικότητά σας, από τότε που προβάλλεται η σειρά;

«Τώρα με αναγνωρίζουν κατευθείαν, με φωνάζουν «Παναγιώτη», θέλουν να φωτογραφηθούν μαζί μου, με ρωτούν για την πορεία της σειράς, κλπ... Το απολαμβάνω και μου αρέσει όλη αυτή η αγάπη του κόσμου. Οριοθετώ) βέβαια αυτή την αγάπη τους, γιατί δεν είμαι από αυτούς τους ηθοποιούς που θα ψωνιστώ. Μέσα από τα ωραία λόγια του κόσμου αισθάνομαι μία παραπάνω ευθύνη για να είμαι καλύτερος, χωρίς να εφησυχάζρμαι.

Η υποκριτική γενικά έχει λειτουργήσει θεραπευτικά σε δύσκολες καταστάσεις της ζωής σας;

Λειτουργεί χωρίς να το θέλω εγώ. Ας πούμε, αν κάποιος θέλει να γίνει ηθοποιός γιατί η ψυχούλα του θα γίνει καλύτερη ή θα λύσει τα προβλήματά του, δεν ξέρω αν είναι ο σωστός χώρος. Η υποκριτική είναι μία τέχνη που πρέπει να εμβαθύνεις αρκετά για να μπορείς να υποδυθείς ρόλους. Δεν είναι κάτι εύκολο. Το ότι μέσα από κείμενα και ρόλους εσύ μπορείς να γίνεις καλύτερος άνθρωπος, αυτό μπορεί να συμβεί και είναι και στόχος των ηθοποιών. Εγώ έχει τύχει να χάσω έναν πολύ καλό μου φίλο και να χρειαστεί να παίξω το βράδυ στο θέατρο. Ε αυτά τα λεπτά που ήμουν πάνω στη σκηνή, το θέατρο με έκανε να ξεχαστώ.

Διαβάστε επίσης

Αλέξανδρος Καλπακίδης: «Το χωριό κρατάει στάση άμυνας προκειμένου να τη βγάλει καθαρή»

Άγριες Μέλισσες: Η μοναδική περιγραφή του Παναγιώτη για τους δύο πρώτους κύκλους σε 30 δευτερόλεπτα

Άγριες μέλισσες spoiler: «Μπορεί να μην καταλήξουν μαζί ο Παναγιώτης και η Βιολέτα»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved