Λένα Παπαληγούρα: «Τα παιδιά μου είναι πηγή φωτός, δεν αποκλείω να κάνω και ένα τρίτο!»
Media

Λένα Παπαληγούρα: «Τα παιδιά μου είναι πηγή φωτός, δεν αποκλείω να κάνω και ένα τρίτο!»

Η Λένα Παπαληγούρα παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη, κατά την οποία υπήρξε άκρως αποκαλυπτική για την προσωπική της ζωή, την απόφασή της να γίνει ηθοποιός, αλλά και την μητρότητα.

Είναι μια από τις πιο αγαπημένες ηθοποιούς του κοινού, το οποίο παρακολουθεί την πορεία και την καριέρα της, εδώ και πολλά χρόνια, καθώς κάθε φορά που ερμηνεύει έναν ρόλο, το κάνει με μια ιδιαίτερη εσωτερικότητα.

Η Λένα Παπαληγούρα παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή της ΕΡΤ "Μαμά- δες" και αποκάλυψε τους φόβους που είχε για το αν θα καταφέρει ποτέ στην ζωή της να αποκτήσει παιδιά. Η ηθοποιός είναι παντρεμένη με τον σύζυγό της Άκη Πάντο και έχουν δημιουργήσει πλέον μια υπέροχη οικογένεια, καθώς έχουν αποκτήσει δυο αγόρια. Η Λένα Παπαληγούρα έχει τεράστια αδυναμία στα παιδιά της και νιώθει ευλογημένη, που έχει γίνει μητέρα, ενώ δεν αποκλείειει και το ενδεχόμενο να κάνει ακόμα ένα παιδί, μιας και είναι κάτι που και εκείνη και ο σύζυγός της, γνωρίζουν ότι θα τους δώσει πολύ μεγάλη χαρά.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά η Λένα Παπαληγούρα: «Μεγάλωσα σε ένα σπίτι με πολλή αγάπη και όρια. Δεν ξαφνιάστηκε η οικογένειά μου από την απόφασή μου να γίνω ηθοποιός. Μπήκα στο πανεπιστήμιο, στα ΜΜΕ στο Πάντειο αλλά δεν βγήκα... Ο άντρας μου δεν έχει καμία σχέση με τον χώρο. Μόνο πλάγια, ο αδελφός του είναι σύντροφος της Ιωάννας Παππά και έτσι προέκυψε και γι’ αυτό μας πάντρεψε η Ιωάννα. Τα παιδιά ήρθαν γρήγορα στη ζωή μας. Όταν είναι έτοιμοι οι άνθρωποι συμβαίνει. Επειδή οι γονείς μου με απέκτησαν σε μεγάλη ηλικία και προσπαθούσαν πολλά χρόνια και δεν ήρθα εύκολα, είχα μία μεγάλη αγωνία μήπως συμβεί το ίδιο και σε μένα και θεωρούσα ότι δεν μπορώ εύκολα να κάνω παιδιά. Δεν ήρθε αμέσως ο γιος μου ο πρώτος, ίσως λόγω αυτής της αγωνίας. Όλη μου η ζωή φωτίστηκε αλλιώς. Τα παιδιά μου είναι πηγή φωτός. Δεν αποκλείω ένα τρίτο παιδί.»

«Το σπίτι μας είναι ένας παιδότοπος. Είναι όμορφη η καθημερινότητα. Εγώ δεν έχω αδέλφια και είναι όμορφο να παρατηρώ πώς μεγαλώνουν τα παιδιά μου. Δεν μπορούσα να με φανταστώ χωρίς παιδιά. Οπότε όταν ήρθαν ήθελα να τους δώσω χώρο. Στο πρώτο όταν ήρθε αποφάσισα να μην δουλέψω για να είμαι μαζί του.»

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο με την συνέντευξη της Λένας Παπαληγούρα στην εκπομπή της ΕΡΤ:

Διαβάστε επίσης:

Λένα Παπαληγούρα: «Προτεραιότητα μου είναι σαφέστατα η οικογένεια μου»

Λένα Παπαληγούρα: «Τα παιδιά μου είναι η δύναμη μου»

Λένα Παπαληγούρα: «Στη ζωή είμαι χαμηλών τόνων, στη σκηνή όμως νιώθω δυνατή και ελεύθερη»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved