Η γη της ελιάς: Ο Ισίδωρος δίνει την περιουσία του στην Αντιγόνη - Ο Μάνος περνάει στην αντεπίθεση
Media

Η γη της ελιάς: Ο Ισίδωρος δίνει την περιουσία του στην Αντιγόνη - Ο Μάνος περνάει στην αντεπίθεση

Η γη της ελιάς: Ο Μάνος σε αντίποινα κάνει ότι πιστεύει ότι θα ενοχλήσει πιο πολύ τον πατέρα του. Αρχίζει να φιλά δημόσια τη Μαρίνα και να κυκλο­φορεί ανοιχτά μαζί της. 

Ο Ισίδωρος αφού έχει αρχί­σει να έρχεται κοντά με την Αντιγόνη και μάλιστα να έχει και βαθιά αισθήματα γι' αυ­τήν αλλάζει τη διαθήκη του και αφήνει το 50% της περιουσίας του στην κόρη του. Λίγο αργότερα από αυτή την κίνη­ση αποφασίζει να ενημερώσει τον Μάνο: «Κάθισε, θέλω να σου μιλήσω, θέ­λεις δεν θέλεις, η Αντιγόνη είναι κόρη μου. Είναι αδελφή σου και, το κυριότερο, είναι μια Βρεττάκου. Έτσι κι εγώ αποφάσισα ν' αλλάξω τη δια­θήκη μου και να της παραχω­ρήσω ό,τι δικαιούται. Δηλαδή τη μισή μου περιουσία», του ανακοινώνει.

Ο Μάνος στην αρχή τον κοιτάζει αμήχανα, σαν να μην καταλαβαίνει τι του λέει. Μοιραία όμως έρχονται πατέρας και yιος σε τεράστια ρήξη. Ο Μάνος έξαλλος αρχίζει να του φωνάζει «Δεν πας καλά! Σου έχει στρίψει τε­λείως;» Του χτυπάει την πόρτα στο πρόσωπο και φεύγει σαν τρελός. Λίγο αργότερα ο Ισίδωρος φωνάζει την Αντιγόνη και της ανακοινώνει: «Έστω και αργά, νομίζω ότι έκανα το σωστό. Σου έγραψα το 50% της περιουσίας μου», της λέει και η Αντι­γόνη ενώ στην αρχή σαστίζει, μετά τον αγκαλιάζει και του λέει ευχαριστώ.

Ο Μάνος όμως δεν έχει πει στην τελευταία του λέξη. Σε αντίποινα κάνει ότι πιστεύει ότι θα ενοχλήσει πιο πολύ τον πατέρα του. Αρχίζει να φιλά δημόσια τη Μαρίνα και να κυκλο­φορεί ανοιχτά μαζί της. Μάλιστα δεν σταματά μόνο σ' αυτό. Πηγαίνει στο σπίτι και ανακοινώνει στον Ισίδωρο: «Δεν ήρθα να πάρω ούτε την ευχή σου, ούτε φυσικά την έγκρισή σου. Απλά να σε ενημερώσω ότι μετά το Πάσχα θα παντρευτώ τη Μαρίνα με θρησκευτικό γάμο και γράφω στα παλιά μου τα παπούτσια κι εσένα και τον κόσμο τι θα πει», αφήνοντας τον Ισίδωρο εμβρόντητο.

Πηγή: TV24

Διαβάστε επίσης:

Πρεμιέρα Ελλάδα έχεις ταλέντο: Η σέξι Κρυσταλλία και τα συγκινητικά λόγια των Αρναούτογλου-Ζαχαράτου

Σκοτεινή θάλασσα: Γιώργος Παπαγεωργίου: «Ο Χρήστος υποφέρει από κενά μνήμης»

Τελευταία εξέλιξη: Δεν θα συνεχιστεί η Φάρμα στον ΑΝΤ1 του χρόνου! (video)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved