Άγριες μέλισσες: Ο Κυριάκος και η Ουρανία οδηγούνται με μαθηματική ακρίβεια στο διαζύγιο
Media

Άγριες μέλισσες: Ο Κυριάκος και η Ουρανία οδηγούνται με μαθηματική ακρίβεια στο διαζύγιο

Άγριες μέλισσες: Μπορεί να ανέλαβε χρέη κοινοτάρχη, αλλά μάλλον δεν θα χαρεί τα νέα του καθήκοντα ο Kυριάκος, αφού σε προσωπικό επίπεδο τα πράγματα δεν πάνε και τόσο καλά.

Η Ουρανία είναι πλέον στην αγκαλιά του Σαραντόπουλου κι όπως αποκάλυψε ο Βαγγέλης Αλεξανδρής, που τον υποδύεται, οι δυο τους οδηγούνται με μαθηματική ακρίβεια προς το διαζύγιο.

O ηθοποιός μίλησε για τις εξελίξεις που έρχονται στα προσεχή επεισόδια, αποκαλύπτει τα επόμενα σχέδιά του και δίνει τις ευχές του για τη νέα χρονιά!

- Ο Κυριάκος δέχτηκε την πρόταση του Ακύλα να γίνει κοινοτάρχης επειδή νιώθει ότι του έχει υποχρέωση ή υπάρχει και το στοιχείο της φιλοδοξίας πίσω από αυτή την απόφασή του;

«Δεν νομίζω ότι είναι θέμα φιλοδοξίας, αλλά μπορεί να συνέβαλε λίγο και η κόντρα που έχει με την Ουρανία. Επί της ουσίας, βέβαια, ξέρει ότι όπως του έφερε τον Μπάμπη πίσω, έτσι μπορεί και να τον πάρει για να τον στείλει πάλι από εκεί που ήρθε και να υποστεί τα χειρότερα. Νομίζω ότι το θέμα του Μπάμπη είναι πάνω από όλα».

- Αυτό τον φέρνει σε ρήξη με την Ουρανία.

«Ναι, αλλά σε ρήξη φέρνει το ζευγάρι και το τρίτο πρόσωπο, ο Σαραντόπουλος. που επιμένει από την προηγούμενη χρονιά. Μέ¬χρι και δάνειο πήραν και έβαλαν υποθήκη το σπίτι τους για έναν άγνωστο. Ο Κυριάκος είναι παιδί της πιάτσας, οπότε δεν τα τρώει αυτά...».

- Και τότε γιατί δέχτηκε να πάρουν το δάνειο;

«Για να μη χαλάσει το χατίρι της γυναίκας του, για να το παίξει λίγο α¬νώτερος, να της δείξει ότι είναι μαζί της στις αποφάσεις που παίρνει. Μέχρι που να τα πάρει εντελώς στο κρανίο, φαντάζομαι...».

Ο δρόμος πάντως για τον Σαραντόπουλο άνοιξε, τους είδαμε να φιλιούνται. Θα το μάθει αυτό ο Κυριάκος;

«Ναι, και θα είναι ταύρος μαινόμενος!».

-Αρα να περιμένουμε σημαντικές εξελίξεις ανάμεσα στο ζευγάρι;

«Νομίζω ότι οδηγούμαστε με μαθηματική ακρίβεια προς το διαζύγιο».

-Ο Τόλλιας πώς θα συνεχίσει να αντιμετωπίζει τον Κυριάκο;

«Γενικότερα με το χωριό ο Κυριάκος είναι ανοιχτό βιβλίο. Τους είπε στο καφενείο: “Αν δεν είμαι εγώ, θα είναι κάποιος άλλος" και τους πρότεινε να παίξει ρόλο διπλού πράκτορα. Είναι με το χωριό και θέλει να είναι με το χωριό. Μπορεί να θέλει να προστατεύσει την οικογένειά του, αλλά αυτό δεν σημαίνει άτι έχει ξεχάσει τις αξίες του. Δεν τον έχουμε δει να έχει φασιστικές ιδέες».

- Ο Κυριάκος γνωρίζει το παιχνίδι που παίζει ο Ακύλας. Υπάρχει περίπτωση να τον δούμε κάποια στιγμή να έρχεται σε σύγκρουση μαζί του;

«Δεν αποκλείεται. Τουλάχιστον όπως εγώ έχω ψυχανεμιστεί το συγκεκριμένο ή ρακί, όσο κι αν λειτουργεί σαν λαμόγιο αυτή τη στιγμή, νομίζω ότι θα αντιδράσει γιατί είναι λαϊκό παιδί και δεν είναι υπέρ ούτε του φασισμού ούτε ανθρώπων που εκμεταλλεύονται τη δύναμή τους εις βάρος των αδυνάτων».

- Πάντως, φαίνεται ότι δεν νιώθει και πολύ καλά με αυτό που κάνει...

«Ακριβώς! Περνάει πάρα πολύ δύσκολα ο Κυριάκος Δεν είναι κι εύκολο σε μια τόσο κλειστή κοινωνία να τα βάζουν όλοι μαζί σου. Δεν είναι εύκολα διαχειρίσιμο αυτό. Παρ' όλα αυτά, εκείνος πιστεύει ότι στο τέλος θα δουν ότι είχε δίκιο σε όλα και ήταν υπέρ τους και όχι κατά τους».

-Ο Μπάμπης θα τον κρίνει πολύ αυστηρά; «Γενικότερα, κρίνει πολύ αυστηρά τον πατέρα του».

-Θα τους δούμε να κοντράρονται;

«Σίγουρα, αλλά δεν νομίζω όπ σταμάτησε η κόντρα τους, είναι βέβαιο όπ θα ξανα- συμβεί».

-Με τη Βιολέτα υπάρχει περίπτωση να ξαναβρεί ο Κυριάκος ένα κοινό σημείο επαφής;

«Προς το παρόν, έχουν μουλαρώσει και οι δύο, δεν ξέρω τι θα γίνει στο μέλλον», είπε στον Τηλεθεατή.

Διαβάστε επίσης:

Άγριες Μέλισσες: H συμμαχία του Δούκα με τους Διαφανιώτες και μια απόπειρα δολοφονίας

Άγριες Μέλισσες: Έρχονται ανατροπές! Μια αποκάλυψη μπορεί να τινάξει τα πάντα στον αέρα

Άγριες Μέλισσες: Μεγάλη ανατροπή- Ο Νικηφόρος κάνει πρόταση γάμου στη Ρένα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved