Survivor: Ο Θανάσης Μπέλλος και ο Σταμάτης Καλαφατάς μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο!
Media

Survivor: Ο Θανάσης Μπέλλος και ο Σταμάτης Καλαφατάς μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο!

Survivor: Στο σημερινό αγώνισμα ασυλίας, υπήρχαν πολλοί τραυματισμοί και οι παίκτες διακομίστηκαν στο νοσοκομείο, ώστε να τους προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες. 

Είναι το αγαπημένο ριάλιτι επιβίωσης, το οποίο έχει ξεκινήσει εδώ και μερικές εβδομάδες και ήδη οι πρώτες εντάσεις είναι εκείνες που πρωταγωνιστούν.

Στο σημερινό επεισόδιο (10-1), είδαμε να εκτυλίσσεται ο δεύτερος αγώνας ασυλίας της εβδομάδας και όλοι οι παίκτες έβαλαν τα δυνατά τους, για να κατακτήσουν το τελικό δέκα και να καταφέρουν να πάνε στο συμβούλιο του νησιού ως απλοί θεατές. Φυσικά δεν έλειψαν οι τραυματισμοί, μιας και ο στίβος μάχης ήταν ιδιαίτερα απαιτητικός και έκρυβε πολλές δυσκολίες.

Πολύ πιο συγκεκριμένα, ο Θανάσης Μπέλλος ήταν εκείνος που είχε έναν σοβαρό τραυματισμό και αναγκάστηκε να μεταφερθεί με σκάφος στο νοσοκομείο, ώστε να του προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες και να αποκατασταθεί η υγεία τους, ώστε να μπορέσει να συνεχίσει. Ο ίδιος τραυματίστηκε κατα τη διάρκεια του run του και παρ' όλα αυτά κατάφερε να δώσει νίκη στην ομάδα του.

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

Μετά την λήξη του αγωνίσματος ασυλίας και τη νίκη των διασήμων, ο Σταμάτης Καλαφατάς, επίσης από την ομάδα των Μαχητών, ένιωσε έντονη δυσφορία και δεν μπορούσε να αναπνεύσει, αφού λιποθύμησε. Εκείνος, με τη σειρά του έφυγε από τον αγωνιστικό χώρο με την βοήθεια των συμπαικτών του, οι οποίοι τον μετέφεραν στους ειδικούς, για να του προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες.

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

Survivor: Οι Διάσημοι έκαναν την ανατροπή και συνέτριψαν τους Μαχητές στο αγώνισμα ασυλίας!

Survivor: Κουρεντή για τον σύντροφό της: «Θα βλέπει όλα αυτά που γίνονται εδώ και θα στενοχωριέται»!

Survivor: «Άναψαν τα αίματα» στους Διασήμους και οι Μαχητές δεν το άφησαν ασχολίαστο!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved