Survivor: Έξαλλη η Ευρυδίκη με τον Ρουβά- Στα «κάγκελα» οι Διάσημοι στο συμβούλιο!
Media

Survivor: Έξαλλη η Ευρυδίκη με τον Ρουβά- Στα «κάγκελα» οι Διάσημοι στο συμβούλιο!

Survivor: Στο σημερινό συμβούλιο του νησιού, είδαμε τις εντάσεις να πρωταγωνιστούν, ειδικά μεταξύ των Διασήμων, μετά την τελευταία τους διαφωνία. 

Το αγαπημένο ριάλιτι επιβίωσης έχει επιστρέψει για τα καλά και έχει βάλει "φωτιά" στις νύχτες μας, μιας και οι εντάσεις είναι διάχυτες και οι παίκτες βρίσκονται σε συνεχείς προστριβές.

Στο σημερινό συμβούλιο του νησιού του Survivor, είδαμε την Ευριδίκη να κάνει ανοιχτή επίθεση στον Απόστολο Ρουβά, τον οποίο μάλιστα θεώρησε και κύριο υπέυθυνο για την τελευταία διαφωνία που είχαν στη καλύβα, σχετικά με το φαγητό. Η ίδια πήρε τον λόγο και του είπε ότι αρχικά σέβεται την δουλειά του και ότι είναι ένας διακεκριμένος σεφ, αλλά δεν είναι υποχρεωμένος να μαγειρεύει στην καλύβα και ότι ο καθένας μπορεί να φροντίζει μόνος του για τον εαυτό του. Η ίδια ανέφερε το περιστατικό με το ρύζι, που κάποιοι ήθελαν να το φάνε με καρύδα, ενώ οι υπόλοιποι όχι. Οι υπόλοιποι παίκτες έκαναν λόγο για φαγητό με μενού και ότι ο καθένας κοιτάει τι αρέσει σε εκείνον, χωρίς να ασχολείται με το τι κάνει ο διπλανός του.

Όλα ξεκίνησαν πριν από το συμβούλιο στην καλύβα, όταν ο Απόστολος ξεκίνησε το θέμα, λέγοντας πάντα χαρακτηριστικά ότι μπορεί να μαγειρέψει και κάποιος άλλος και ότι το να φτιάξεις ένας ρύζι δεν είναι επιστήμη, αλλά κάτι αρκετά εύκολο, που μπορεί ο ο οποιοσδήποτε να το αναλάβει.

Δείτε το σχετικό βίντεο με την ένταση που προκλήθηκε στην καλύβα των Διασήμων παρακάτω:

Δείτε το σχετικό βίντεο με την επίθεση της Ευριδίκης στον Απόστολο παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

Survivor: Ο Θανάσης Μπέλλος και ο Σταμάτης Καλαφατάς μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο!

Survivor: Οι Διάσημοι έκαναν την ανατροπή και συνέτριψαν τους Μαχητές στο αγώνισμα ασυλίας!

Survivor: Κουρεντή για τον σύντροφό της: «Θα βλέπει όλα αυτά που γίνονται εδώ και θα στενοχωριέται»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved