Παπαγεωργίου: Ο γάμος εξπρές πριν τη Δανάη, η ηλικία, οι σπουδές και ο ρόλος στη Σκοτεινή Θάλασσα
Media

Παπαγεωργίου: Ο γάμος εξπρές πριν τη Δανάη, η ηλικία, οι σπουδές και ο ρόλος στη Σκοτεινή Θάλασσα

Στη νέα συγκλονιστική σειρά του Mega, Σκοτεινή θάλασσα, απολαμβάνουμε φέτος τον Γιώργο Παπαγεωργίου. Μάθε τα πάντα για την ηλικία του, τις σπουδές του, τη διάσημη μητέρα του αλλά και για τον γάμο του πριν παντρευτεί τη Δανάη Μιχαλάκη.

Η ηλικία και οι σπουδές

Γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη το 1981, -είναι δηλαδή 40 ετών- όπου και μεγάλωσε. Είναι γιος του Αργύρη Παπαγεωργίου και της ηθοποιού, Φιλαρέτης Κομνηνού.

Σπούδασε μάρκετινγκ ενώ παράλληλα πέρασε στο Εθνικό. Διέκοψε τις σπουδές του λόγω στρατού και συνέχισε όταν απολύθηκε. Η πρώτη του δουλειά ως ηθοποιός, ήταν στο θέατρο στην παράσταση «Κατσαρίδα».

Οι συνεργασίες

Η πρώτη του συμμετοχή σε σειρά στην τηλεόραση ήταν το 2000 σε ένα επεισόδιο της αστυνομικής σειράς Κόκκινος Κύκλος όπου υποδύθηκε έναν αστυνομικό. Ακολούθησαν συμμετοχές στις σειρές «Ιωάννα της καρδιάς» το 2006 και στην «Τυφλόμυγα» το 2008. Επίσης συμμετείχε σε ένα επεισόδιο της σειράς «Σε Είδα» το 2008 μαζί με την Γιούλικα Σκαφιδά. Το 2012 επρόκειτο να συμμετέχει στην σειρά «Βρικόλακες» στο MEGA, τα γυρίσματα δεν ξεκίνησαν ποτέ λόγω του υψηλού κόστους της σειράς.

Τον Ιούλιο του 2012, το σενάριο προτάθηκε και στον ANT1 όπου υπήρξε ενδιαφέρον. Η σειρά εν τέλη δεν προβλήθηκε ποτέ. Επιπλέον τον Ιανουάριο του 2019, συμμετείχε στην σειρά Η ζωή εν τάφω στην ΕΡΤ1. Τον Οκτώβριο του 2019 πρωταγωνιστούσε στην σειρά Σπίτι Είναι στον ALPHA. Τέλος, τον Ιανουάριο του 2020 πρωταγωνιστούσε στην κωμική σειρά «Σχεδόν Ενήλικες» στο MEGA στον ρόλο του Αλέξη.

Παράλληλα με την πορεία του ως ηθοποιός σκηνοθέτησε για το Θέατρο του Νέου Κόσμου και το Φεστιβάλ Αθηνών, τις παραστάσεις: "Η Ωραία του Πέραν", "Αρίστος", "Η Γιαννούλα η Κουλουρού", "Ξαφνικά Πέρσι το Καλοκαίρι" και "Ο Επιθεωρητής".

Το 2016 ήταν υποψήφιος για το θεατρικό βραβείο "Δημήτρης Χόρν" για τον ρόλο του Babe (Μπέμπης) στο έργο του Τζεζ Μπάτεργουορθ «Mojo», σε σκηνοθεσία Θωμά Μοσχόπουλου.

Ο ρόλος στη Σκοτεινή Θάλασσα

Χρήστος Δελλής

Όμορφος, έξυπνος, αθλητικός, επικοινωνιακός, γοητευτικός, κάποτε δημοφιλής, αλλά όχι το ίδιο αγαπητός πλέον. Γεννημένος για τη μεγάλη επιτυχία ή τη βαθιά αποτυχία, παλινωδεί μονίμως ανάμεσα στα δύο άκρα, καθώς είναι μανιοκαταθλιπτικός. Είναι επιτυχημένος χημικός, εξαργυρώνοντας τη μεγάλη ανακάλυψη που έκανε μαζί με την Άννα. Η φιλία του με τη Σμαρώ είναι ίσως η πιο ουσιαστική σχέση της ζωής του.

Ο γάμος εξπρές πριν παντρευτεί τη Δανάη Μιχαλάκη

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου έχει μιλήσει για τον γάμο εξπρές που έκανε με την τότε σύντροφό του Δώρα, με την οποία χώρισαν ένα χρόνο μετά.

«Παντρεύτηκα και χώρισα μετά από έναν χρόνο. Ήταν μια αυθόρμητη ενέργεια, έγινε πάνω στον ενθουσιασμό. Δεν μετανιώνω, γιατί γνώρισα μια γυναίκα με την οποία παραμένουμε φίλοι. Το θέλαμε και οι δύο τότε, αλλά χρειάζεται μεγάλη υπομονή και δουλειά γι’ αυτά τα πράγματα – και πριν από τον γάμο! Εγώ έκανα πρόταση στους έξι μήνες και αυτό αποδείχτηκε κάπως επιπόλαιο», έχει πει

Πλέον ζει ευτυχισμένος και φουλ ερωτευμένος στο πλευρό της ηθοποιού, Δανάης Μιχαλάκη με την οποία παντρεύτηκαν φέτος το καλοκαίρι στη Σύρο.

«Πιστεύω στο “για πάντα” και όταν τη γνώρισα αυτό που με έκανε να πιστέψω στο δικό μας “για πάντα” ήταν η καλοσύνη που είδα μέσα της. Πέραν του ότι είναι όμορφη, ένα κορίτσι με τρόπους, που ταίριαξαν τα γούστα μας και, κυρίως, το χιούμορ μας, διέκρινα σε εκείνη μια αθωότητα και μια καλοσύνη που με έκαναν να την ερωτευτώ και σταδιακά να την αγαπήσω.

Για μένα ιδανική γυναίκα είναι αυτή που αντέχει να είναι ο εαυτός της. Και η Δανάη είναι αυτή η γυναίκα. Και να σου πω κάτι; Παρότι της ήρθε μια έντονη και απότομη επιτυχία δεν άλλαξε ούτε στο ελάχιστο. Είναι το ίδιο κορίτσι που γνώρισα, με το ίδιο χιούμορ, και αυτό σπανίζει», έχει πει ο ίδιος

Διαβάστε επίσης

Σκοτεινή θάλασσα: Γιώργος Παπαγεωργίου: «Ο Χρήστος υποφέρει από κενά μνήμης»

Παπαγεωργίου-Μιχαλάκη: Ο παράφορος έρωτας και τα τρυφερά λόγια: «Με έκανε να πιστέψω στο για πάντα»

Γιώργος Παπαγεωργίου: Όλα όσα αποκάλυψε για τον ρόλο του στη Σκοτεινή Θάλασσα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved