Τροχαίο στη Βούλα: Συγκλονισμένος ο Ανδρέας Μικρούτσικος- «Έχω πάρα πολλές ιστορίες με τον Τζώρτζη»
Media

Τροχαίο στη Βούλα: Συγκλονισμένος ο Ανδρέας Μικρούτσικος- «Έχω πάρα πολλές ιστορίες με τον Τζώρτζη»

Με κομμένη την ανάσα παρακολουθούμε τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από το θανατηφόρο τροχαίο με θύμα τον 45χρονο επιχειρηματία, Τζώρτζη Μονογυιό.

Ο Τζώρτζης Μονογυιός, αδερφός της βουλευτού Κατερίνας Μονογυιού, έχασε τη ζωή του σχεδόν ακαριαία έπειτα από σφοδρή σύγκρουση του πολυτελούς αυτοκινήτου που οδηγούσε με δέντρο.

Για τον άτυχο επιχειρηματία, μίλησε το πρωί της Παρασκευής (14-01) μέσα από την εκπομπή Super Κατερίνα και ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Οι δυο τους είχαν γνωριστεί στο Wall, οπού ο Τζώρτζης συμμετείχε ως παίκτης και ο Ανδρέας το παρουσίαζε.

«Έχω πάρα πολλές ιστορίες με τον Τζώρτζη που ίσως δεν έχουν νόημα αυτή τη στιγμή είναι πολύ νωπός ο χαμός του. Ήταν μια φυσιογνωμία και ένα πρόσωπο με μια δράση στο The Wall που δεν είναι απλά αυτές που ξεχνιούνται. Θυμάμαι ατάκες του.

Μια δράση και μια ατάκα του έκανε και το πικ σε ακροαματικότητα στη συγκεκριμένη εκπομπή. Ήταν στην αυλή, είχε σχέση με την Σίσσυ μέσα, μια σχέση παθιασμένη, και είχαν συνεννοηθεί να χάσει για να πάει και εκείνη στην καλύβα για να είναι μαζί. Επειδή το έπαθλο στον αγώνα ήταν χρηματικό εκείνη τελευταία στιγμή αποφάσισε να παίξει κανονικά.

Όταν άνοιξε η πόρτα και μπήκε άλλος παίκτης στην αυλή και όχι η Σίσσυ, τότε φώναξε εκείνη την ατάκα που έγινε και το πικ, “Σίσσυ, τελειώσαμε”. Το κακό είναι ότι χθες είπε στην ίδια τη ζωή ότι τελειώσανε. Ένα νέο παιδί, ένας άνθρωπος πολύ ζωντανός, οξύθυμος, χαρούμενος…» είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Δες το απόσπασμα

Διαβάστε επίσης

Γιώργος Λιάγκας: Η γνωριμία του με τον Τζώρτζη Μονογυιό - Πόσο κόστιζε η μοιραία Ferrari

Καινούργιου: «Χθες είδα την Κατερίνα Μονογυιού, την ενημέρωσαν για τον Τζώρτζη και έφυγε βιαστικά»

Τζώρτζης Μονογυιός: Το τελευταίο τηλεφώνημά του: «Έρχομαι να σου δείξω τι γκάζια έχει το εργαλείο»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved