Media

Αλέξης Γεωργούλης: «Στο "Είσαι το Ταίρι μου" αναριωτόντουσαν ποιός με προωθεί... Με έλεγαν ατάλαντο»

Gossip-tv Team

Ο Αλέξης Γεωργούλης παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και μίλησε για το ξεκίνημα της καριέρας του και το πόσος σάλος είχε προκληθεί γύρω από το όνομά του, εκείνη την περίοδο. 

Είναι ένας από τους πιο αγαπημένους ηθοποιούς, που το κοινό τον είχε αγαπήσει ήδη από την πρώτη του τηλεοπτική δουλειά, μέσα από τον ρόλο του Σωτήρη στο "Είσαι το Ταίρι μου".

Ο Αλέξης Γεωργούλης παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή "Καλύτερα Δε Γινεται" και υπήρξε άκρως αποκαλυπτικός, σε σχέση με την επαγγελματική του πορεία. Ο ίδιος αποκάλυψε ότι στο ξεκίνημά του είχε δεχτεί πικρόχολα σχόλια, από άτομα, που δεν εκτιμούσαν το ταλέντο του, ενώ πολλοί ήταν εκείνοι που αναρωτιόντουσαν το αν κάποιος τον προωθεί και τον βοηθάει στην καριέρα του. Τα τελευταία χρόνια, ο ηθοποιός έχει απομακρυνθεί από την υποκριτική, μιας και ασχολείται έμπρακτα με την πολιτική, ως ευρωβουλευτής.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Γεωργούλης: «Αυτό που με λυπεί είναι ότι δεν μπορώ να τα κάνω και τα δύο λόγω προγράμματος. Δεν θα δώσω άλλες εξηγήσεις πάνω σε αυτό γιατί όσες εξηγήσεις και να δώσεις πάνω σε αυτό ,γίνεται μια φασαρία που δεν έχει νόημα. Μπορεί να έχω πάθει και ένα είδος ανόσιας από την πρώτη φορά που έγινε αυτό. Όταν ξεκίνησα με το “Είσαι το ταίρι μου” λέγανε ποιος τον προωθεί, ποσό ατάλαντος είναι, τι αλεξιπτωτιστής είναι αυτός από που ήρθε… διάφορα. Όλα αυτά επειδή έκανα βιογραφικό καριέρας μέσα σε έναν χρόνο».

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

Αντώνης Αντωνίου: «Μας κρατά η μεγάλη αγάπη του κόσμου»

Άγγελος Λάτσιος: Εξόρμηση στα χιόνια μαζί με την Γαία Μερκούρη - Αχώριστοι οι δύο νέοι

Βελεσιώτου: Επικοινωνώ το συναίσθημα μου στους ανθρώπους που κάθε φορά έρχονται να με ακούσουν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved