Survivor 5: Η ατάκα της Ελευθερίου: «Ήμασταν αγγελάκια μπροστά σε αυτά που γίνονται σήμερα»
Media

Survivor 5: Η ατάκα της Ελευθερίου: «Ήμασταν αγγελάκια μπροστά σε αυτά που γίνονται σήμερα»

Η κάμερα της εκπομπής MEGA Καλημέρα συνάντησε την Ελευθερία Ελευθερίου, οι οποία μίλησε για τις απογοητεύσεις στο χώρο του τραγουδιού, τα πισώπλατα μαχαιρώματα, τη μεγάλη περίοδο που έμεινε χωρίς σύντροφο αλλά και το survivor!

«Με τον κορoνοϊό ακυρωθήκαν όλες οι εμφανίσεις, έχω πολύ ελεύθερο χρόνο», είπε η αγαπημένη τραγουδίστρια, ενώ αποκάλυψε ότι «Υπάρχει τραγούδι που απέρριψα και το είπε άλλος και έγινε επιτυχία. Δεν μπορείς να ξέρεις όταν ακούς ένα τραγούδι αν θα γίνει επιτυχία».

«Ήμουν σε ένα ταξί και ήθελα να τσιρίξω όταν άκουσα πρώτη φορά τραγούδι μου στο ραδιόφωνο. Ήταν πολύ περίεργο, ήταν μεγάλη η χαρά μου», παραδέχτηκε η Ελευθερία Ελευθερίου, ενώ σημείωσε ότι «Ένα καλό παιδί βασανίζεται σε αυτή τη δουλειά. Αλλά όταν έχεις πείσμα τα καταφέρνεις. Έχω δεχτεί πισώπλατα μαχαιρώματα».

«Είναι δύσκολο ο λόγος σε αυτή τη δουλειά να γίνει συμβόλαιο. Πολλές φορές έχω προδοθεί σε αυτή την δουλειά», πρόσθεσε στο ίδιο θέμα.

Σχολιάζοντας τα του Survivor, από το οποίο έχει περάσει και η ίδια, η Ελευθερία Ελευθερίου είπε ότι «Δεν είχαμε καμία σχέση εμείς όταν ήμαστε στο Survivor με αυτά που γίνονται τώρα. Εμείς ήμαστε αγγελάκια μπροστά σε αυτά που γίνονται σήμερα στο Survivor».

Τέλος, μιλώντας για την προσωπική της ζωή, η Ελευθερία Ελευθερίου τόνισε ότι «Είμαι καλά. Κρατάω μακριά από τα φώτα την προσωπική μου ζωή, δε μου αρέσει να προκαλώ», ενώ παραδέχτηκε ότι «Έχω μείνει πολύ καιρό μόνη μου. Δεν μπαίνω εύκολα σε σχέσεις».

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω από την εκπομπή, Mega Καλημέρα!

Διαβάστε επίσης:

Survivor: Η Κουρεντή κατά Βαλάντη: «Πρότεινε στα κορίτσια της ομάδας να κάνουν ψεύτικο love story»

Survivor: Η απίθανη στιχομυθία μεταξύ Κουρεντή και Βαλάντη άφησε άφωνο το τηλεοπτικό κοινό!

Survivor: Οι Μαχητές τρόλαραν τους Διάσημους με τις μιμήσεις τους και «λιώσαμε» από τα γέλια!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved