Survivor: Αποκάλυψη Πρωινού! Η φράση που είπε ο Βαλάντης στην Ευρυδίκη και κόπηκε στο μοντάζ!
Media

Survivor: Αποκάλυψη Πρωινού! Η φράση που είπε ο Βαλάντης στην Ευρυδίκη και κόπηκε στο μοντάζ!

Μία απίστευτη αποκάλυψη έκανε το Πρωινό για… το τελευταίο επεισόδιο του survivor!

Συγκεκριμένα χθες στο συμβούλιο στο οποίο βγήκε υποψήφιος προς αποχώρηση ο Βαλάντης, ο τραγουδιστής είπε μία φράση στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου που κόπηκε στο μοντάζ!

Ο Βαλάντης, σύμφωνα με την ετυμηγορία των υπόλοιπων Διασήμων, είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα. Ο ίδιος, σχολίασε στην Ευριδίκη Παπαδοπούλου κάτι για την υγεία της και εκείνη δεν μπόρεσε να μην αντιδράσει σε αυτό. Πολύ πιο συγκεκριμένα, η ίδια ξέσπασε σε κλάματα, έφυγε από το συμβούλιο και με το που επέστρεψε, ο Γιώργος Λιανός την ρώτησε τι ακριβώς συνέβη, με εκείνη να απαντά: «Μετά την τοποθέτησή μου, ο Βαλάντης γύρισε και μου είπε... αν θέλει μπορεί να το πει γιατί εγώ ντρέπομαι να το εκφράσω. Είναι κάποια πράγματα που δεν τα αγγίζεις. Αναφέρθηκε στην υγεία μου και μου είπε αυτολεξεί μια φράση κι επειδή αυτό με πονάει πολύ μέσα μου... Αν θέλει μπορεί να το πει τι είπε»!

Και ο Βαλάντης απάντησε: «Όχι, έχω περάσει πολλά πράγματα και εγώ και δεν θέλω να τοποθετηθώ, γιατί είναι πολύ λεπτό το θέμα. Της ζήτησα συγγνώμη. Αυτό που έζησα σήμερα, δεν θέλω να το ξαναζήσω»!

Σήμερα η εκπομπή, Το πρωινό ανέφερε ότι η ίδια η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου ζήτησε από την παραγωγή του survivor να κοπεί στο μοντάζ «Η ίδια η Ευρυδίκη ζήτησε να κοπεί στο μοντάζ. Η παραγωγή σεβόμενη την επιθυμία της Ευρυδίκης να μην ειπωθεί στον αέρα η χυδαία φράση του Βαλάντη στην Ευρυδίκη μία φράση για την υγεία της, κόπηκε στο μοντάζ…» είπε ο Νίκος Παρτσώλης στο Πρωινό!

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω!

Διαβάστε επίσης:

Survivor: Υποψήφιος για αποχώρηση ο Βαλάντης- Πλάνταξε η Ευρυδίκη στο κλάμα με όσα της είπε!

Survivor: Η Κουρεντή κατά Βαλάντη: «Πρότεινε στα κορίτσια της ομάδας να κάνουν ψεύτικο love story»

Survivor: Η απίθανη στιχομυθία μεταξύ Κουρεντή και Βαλάντη άφησε άφωνο το τηλεοπτικό κοινό!

Survivor: Οι Μαχητές τρόλαραν τους Διάσημους με τις μιμήσεις τους και «λιώσαμε» από τα γέλια!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved