Σκοτεινή Θάλασσα: Άφωνη η Δανάη Μπάρκα με το spoiler! Το σοκαριστικό τροχαίο και το νέο στοιχείο
Media

Σκοτεινή Θάλασσα: Άφωνη η Δανάη Μπάρκα με το spoiler! Το σοκαριστικό τροχαίο και το νέο στοιχείο

Σκοτεινή Θάλασσα: Kαταιγιστικές οι εξελίξεις στο νέο επεισόδιο! Ο Χρήστος Δελλής θα έχει ένα απρόσμενο τροχαίο ατύχημα ενώ η αποκάλυψη ενός νέου στοιχείου συγκλονίζει! Με το στόμα ανοιχτό έμεινε η Δανάη Μπάρκα

Στη δραματική σειρά μυστηρίου του MEGA «Σκοτεινή θάλασσα», η υπόθεση της εξαφάνισης της Άννας περιπλέκεται όλο και περισσότερο. Τα μυστικά των χαρακτήρων έρχονται στην επιφάνεια, φουντώνοντας τις θεωρίες για το τι έχει συμβεί.

Ψάχνοντας στοιχεία για να αποδείξει την αθωότητά του, ο κεντρικός ήρωας, Χρήστος Δελλής θα έχει ένα απρόσμενο τροχαίο ατύχημα. Όπως αποκάλυψε ο δημοσιογράφος Αλέξης Μίχας στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» σήμερα, η Σμαρώ θα κάνει έρευνα και θα διαπιστώσει ότι κόπηκαν τα φρένα του αυτοκινήτου, ότι δηλαδή υπήρξε δολιοφθορά.

Θα συλλάβει μάλιστα ως βασικό ύποπτο τον Νίκο, τον μικρό αδερφό της εξαφανισμένης Άννας, για την ενοχή του οποίου υπάρχουν σοβαρά στοιχεία. Αν, τελικά, είναι ένοχος ο Νίκος, ποιος τον έβαλε να το κάνει; Πολλοί μισούν τον Χρήστο και δεν τον θέλουν στην πόλη.

Οι προθέσεις τους ξεδιπλώνονται σιγά-σιγά, κορυφώνοντας την αγωνία στη «Σκοτεινή θάλασσα» κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 22:40, στο MEGA.

Διαβάστε επίσης

Σκοτεινή Θάλασσα: Βασίλης Μηλιώνης: Η Άννα είναι ανασταλτικός παράγοντας για όλα στη ζωή του Κωστή

Σκοτεινή Θάλασσα: Χαρά Μάτα Γιαννάτου: Η σχέση με γνωστό ηθοποιό, οι Πυξ Λαξ και η καταγωγή της

Άρης Λεμπεσόπουλος: Η επιστροφή, η «Αίθουσα του θρόνου», ο Δημήτρης Χορν και η Σκοτεινή θάλασσα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved