Elif: Η Ασλί δεν γνωρίζει πως ο γάμος του Κερέμ και της Παρλά τελικά δεν έγινε
Media

Elif: Η Ασλί δεν γνωρίζει πως ο γάμος του Κερέμ και της Παρλά τελικά δεν έγινε

Τι θα δούμε σήμερα, 17 Ιανουαρίου στη σειρά, Elif; 

Τα μέλη της οικογένειας Χακτανίρ είναι ακόμα ταραγμένα από τον τρόπο με τον οποίο έφυγε η Παρλά από τον γάμο. Η Κιγιμέτ είναι πολύ ευχαριστημένη με την κατάσταση αλλά προκαλείται ένταση με τη Χουμεϊρά.

Ο Μαχίρ μιλάει με τη μητέρα του για όσα συνέβησαν. Παρόλαυτά ο Κερέμ δεν είναι θλιμμένος μιας και δεν ήταν ερωτευμένος με την Παρλά.

Η στάση του και τα αισθήματα του για την Παρλά, βοηθούν και τη Ματσιντέ να ξεπεράσει το περιστατικό. Η Μπιρτσέ συνεχίζει να καταπιέζει τα αισθήματά της για τον Ακίν καθώς τον θεωρεί αναξιόπιστο. Ο Ακίν την ακούει να μιλάει για εκείνον στη Φιλίζ και θυμώνει μαζί της.

Η Ασλί δεν γνωρίζει πως ο γάμος του Κερέμ και της Παρλά τελικά δεν έγινε. Αποφασίζει μάλιστα να παραιτηθεί από τη δουλειά της για να μείνει μακριά από τον Κερέμ. Τη στιγμή που δίνει στον Κερέμ την επιστολή με την παραίτησή της, μαθαίνει πως ο γάμος του ματαιώθηκε…

Στο προηγούμενο επεισόδιο, είδαμε:

Όλοι ετοιμάζονται για τον γάμο του Κερέμ και της Παρλά. Η Κιγιμέτ αρπάζει την ευκαιρία και δείχνει χαρούμενη και στο πλευρό της Παρλά. Η Κιγιμέτ όμως ακούει ένα τηλεφώνημα της Παρλά και συνειδητοποιεί πως η Παρλά τη χρησιμοποιεί για το δικό της όφελος. Αυτό το τηλεφώνημα θα γίνει αφορμή για να καταστρώσει πολλά σχέδια εις βάρος της οικογένειας Χακτανίρ και της Παρλά. Τη στιγμή που η Παρλά είναι έτοιμη να πετύχει το μεγάλο της στόχο, μια παγίδα στην οποία πέφτει, φαίνεται πως θα καταστρέψει όλα τα της τα πλάνα. Όλοι επηρεάζονται, ειδικά ο Κερέμ και η Ματσιντέ, από την παγίδα που η Κιγιμέτ και ο κρυφός της σύμμαχος έστησαν. Η Ασλί δεν μπορεί να μη σκέφτεται τον Κερέμ αν και ξέρει πως δεν πρέπει…

Διαβάστε επίσης:

Elif: Ο Τουφάν πιέζει την Ζουλιντέ να τον δεχθεί πάλι πίσω αλλά εκείνη αγαπά τον Σαφάκ

Elif: Η Ελίφ είναι στην εντατική και η Μελέκ είναι θυμωμένη με τον Μαχίρ και τον κατηγορεί

Elif: Η Ελίφ χρειάζεται αίμα στην εντατική κι ο Μαχίρ δίνει το δικό του

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved