Μονογυιός: Η παράκληση της οικογένειας - Κηδεύεται με το κοστούμι που φόρεσε στον πολιτικό γάμο του
Media

Μονογυιός: Η παράκληση της οικογένειας - Κηδεύεται με το κοστούμι που φόρεσε στον πολιτικό γάμο του

Στη Μύκονο γίνεται σήμερα, 18 Ιανουαρίου η κηδεία του Τζώρτζη Μονογυιού, ο οποίος έχασε τη ζωή του στο τραγικό τροχαίο.

Το κλίμα στη Μύκονο, όπου δραστηριοποιούταν επαγγελματικά ο επιχειρηματίας είναι βαρύ, ενώ αρκετοί είναι και οι εργαζόμενοι που θέλουν να παρευρεθούν στην κηδεία, κάνοντας λόγο για έναν εξαιρετικό εργοδότη.

Το Πρωινό βρίσκεται στη Μύκονο και στο εκκλησάκι που θα τελεστεί η κηδεία του άτυχου άντρα. Όπως ανέφερε η εκπομπή του ΑΝΤ1 παράκληση της οικογένειας είναι να μην είναι κανείς στο χώρο, όπου θα τελεστεί η κηδεία.

Η κηδεία θα γίνει γύρω στις 12:30 στον ιερό ναό του Αγίου Λουκά, μόλις φτάσει δηλαδή η σορός στο νησί.

Οι γονείς, η αδερφή του και η σύζυγός του, Αθηνά είναι καταβεβλημένοι.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε ο Γιώργος Λιάγκας χθες μίλησε με την αδερφή του, Κατερίνα Μονογυιού και την μητέρα του, γιατί τους γνώριζε προσωπικά και ο παρουσιαστής ανέφερε ότι ο επιχειρηματίας σήμερα στην τελευταία του κατοικία φορά το κοστούμι που είχε βάλει στον πολιτικό του γάμο και στο μνήμα θα υπάρχει η αγαπημένη του φωτογραφία!

Να σας υπενθυμίσουμε ότι την πρώτη της ανάρτηση στα social media έκανε η βουλευτής Κυκλάδων της ΝΔ, Κατερίνα Μονογυιού, σχετικά με το θάνατο του αδελφού της Τζώρτζη, στο τραγικό τροχαίο δυστύχημα με τη Ferrari στην Βούλα.

Η Κατερίνα Μονογυιού ζητά από τον κόσμο να σεβαστεί την επιθυμία της οικογένειας η κηδεία να γίνει σε στενό οικογενειακό κύκλο, ενώ, αντί για στεφάνια, όποιος θέλει να πραγματοποιήσει δωρεά στο Γηροκομείο της Ιεράς Μητροπόλεως Σύρου και Μυκόνου.

Αναλυτικά η ανάρτηση:

«Η Οικογένεια του πολυαγαπημένου μας Γεωργίου, σε κλίμα μεγάλης θλίψης, επιθυμεί να τον αποχαιρετήσει σεμνά και ταπεινά σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο, σεβόμενη τα μέτρα που υπάρχουν για την πανδημία Covid. Γνωρίζοντας ότι όλοι σέβονται τον πόνο μας, ελπίζουμε ότι θα σεβαστούν και την επιθυμία μας, τόσο οι συγγενείς, οι φίλοι, όσο και τα ΜΜΕ.

Αντί στεφάνου, παρακαλούμε να γίνει η αντίστοιχη δωρεά στην μνήμη του όσοι το επιθυμούν στο Γηροκομείο της Ιεράς Μητροπόλεως Σύρου και Μυκόνου στην Τράπεζα Alpha Bank: GR29 0140 6310 6310 0200 2007 050. Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη στήριξη στο βαρύ πένθος μας, για την αγάπη και για την κατανόησή σας.

Κατερίνα Μονογυιού, Βουλευτής Κυκλάδων ΝΔ».

Διαβάστε επίσης:

Μονογυιός: Οι πρώτες ανατριχιαστικές εικόνες από το δυστύχημα και τον απεγκλωβισμό της γυναίκας του

Τζώρτζης Μονογυιός: Σε σοβαρή κατάσταση η σύζυγός του, Αθηνά Κοντοπάνου (Video)

Τζώρτζης Μονογυιός: Ράκος η σύζυγός του - Ενημερώθηκε για τον θάνατό του και ξέσπασε σε λυγμούς

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved