Λύτρας στο Πρωινό: «Η Ιωάννα Τούνη είναι το θύμα, μην ξεχάσουμε αυτά που ξέρουμε»
Media

Λύτρας στο Πρωινό: «Η Ιωάννα Τούνη είναι το θύμα, μην ξεχάσουμε αυτά που ξέρουμε»

Ο Απόστολος Λύτρας, ο δικηγόρος, που εκπροσωπεί την Ιωάννα Τούνη μίλησε στο πρωινό και απάντησε στα όσα είπε η δικηγόρος του 35χρονου που είχε βγει λίγη ώρα νωρίτερα στην εκπομπή του ΑΝΤ1!

Αρχικά ο κύριος Λύτρας τόνισε: «Η κα Τούνη έχει κάνει μήνυση εδώ και πολύ καιρό κατά αγνώστων. Και αυτή τη στιγμή που μιλάμε, το άλλο άτομο του συγκεκριμένου ανθρώπου που τραβάει το βίντεο δεν μπορεί να το γνωρίζει η κα Τούνη. Κατ’ αρχήν ο άνθρωπος που έχει κατονομάσει η κα Τούνη της έχει παραδεχτεί ότι είχε το βίντεο στην κατοχή του.»!

Και πρόσθεσε: «Αυτό που σας λέω, δεν το ξέρει μόνο η κα Τούνη αλλά το ξέρουν κι άλλοι άνθρωποι, φίλοι και γνωστοί της. Της είπε ότι το έσβησε. Εννοείται ότι έχουμε μάρτυρες. Ο άνθρωπος που κινηματογραφείται, γυρνάει, χαμογελάει, γελάει, πράγμα που σημαίνει ότι όχι απλά αντιλαμβάνεται ότι τον τραβάνε, αλλά μόνο που δεν δίνει οδηγίες».

Και υπογράμμισε ο δικηγόρος στο Πρωινό: «Όταν ανέβηκε σε σελίδα πορνό το βίντεο, η κα Τούνη δε μπορεί να ξέρει από ποιον ανέβηκε. Μπορεί να το ανέβασε ο ίδιος, μπορεί από ένα κινητό άσχετο, από ένα internet café, δε μπορεί να είναι σίγουρη και γι’ αυτό έκανε τη μήνυση κατά αγνώστων. Το ότι η διαρροή σε τρίτους έχει γίνει από τον συγκεκριμένο, το ξέρει η κα Τούνη. Δεν κρύβεται η κα Τούνη για τη διαδικασία του αυτοφώρου. Θύμα είναι η κα Τούνη, μη ξεχάσουμε αυτά που ξέρουμε».

Δείτε το βίντεο από το Πρωινό παρακάτω!

Διαβάστε επίσης:

Ιωάννα Τούνη: Ξεσπά η δικηγόρος του 35χρονου: «Γιατί δεν υποβάλλει μήνυση;»

H Ιωάννα Τούνη μιλάει πρώτη φορά μετά τη μήνυση από τον άνδρα που κατονόμασε για το ροζ βίντεο!

Ξέσπασε η Καινούργιου: Τη συνδέουν με έναν από τους κατηγορούμενους για τον βιασμό της 24χρονης

Κατερίνα Καινούργιου: «Στενοχωρήθηκα πάρα πολύ, έστειλα μήνυμα στην Ιωάννα Τούνη»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved