Απόστολος Λύτρας: Οι νέες δηλώσεις για την υπόθεση της Ιωάννας Τούνη και του Στάθη Παναγιωτόπουλου
Media

Απόστολος Λύτρας: Οι νέες δηλώσεις για την υπόθεση της Ιωάννας Τούνη και του Στάθη Παναγιωτόπουλου

Super Κατερίνα: Μία εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Απόστολος Λύτρας στην εκπομπή του Alpha.

Ο γνωστός ποινικολόγος μίλησε μεταξύ άλλων για την υπόθεση της Ιωάννας Τούνη αλλά και για εκείνη του Στάθη Παναγιωτόπουλου.
«Η Ιωάννα είναι ένα κορίτσι που έχει βιώσει μια πολύ δύσκολη κατάσταση με την ανάρτηση ενός βίντεο από κάποιον που πλέον τον έχει κατονομάει και θα περιμένουμε τις πλέον τις κινήσεις της δικαιοσύνης. Δεν είναι λάθος όταν γνωρίζει τι έχει συμβεί να αναφέρει τα ονόματα που εμπλέκονται. Θα κάνει μια συμπληρωματική κατάθεση για να αναφέρει τα στοιχεία του ανθρώπου που κατά τη γνώμη της είναι αυτός που διέρρευσε το υλικό και σύμφωνα με τα λεγόμενά της, της το είχε παραδεχτεί ότι είχε το βίντεο αλλά το έσβησε. Δεν γνώριζε για τη βιντεοσκόπηση, ήταν σε ημιλιπόθυμη κατάσταση», δήλωσε ο Αποστολος Λύτρας και συνέχισε:

«Περιμένουμε από τη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος να δούμε ποια θα είναι τα στοιχεία που θα υπάρξουν μετά την κατάσχεση του ηλεκτρονικού υπολογιστή του. Τι έχει διαγράψει και τι έχει αναρτήσει. Ενδεχομένως, αν βρεθεί υλικό που αφορά σε άλλα αδικήματα, να ασκηνθεί νέα ποινική δίωξη. Διαφορετικά οι υποθέσεις θα πάρουν τον δρόμο της δικαιοσύνης. Δεν νομιμοποιούνται να κάνουν αγωγή στον συνεργάτη τους γιατί δεν είναι θύματα. Οι συντελεστές της εκπομπής δεν έχουν ευθύνη, την ευθύνη την έχει εκείνος. Η πελάτης μου έχει επηρεαστεί από την πράξη του Παναγιωτόπουλου», είπε επίσης.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Super Κατερίνα: Άγριος καβγάς on air με τον δικηγόρο του 35χρονου - Διέκοψε τη σύνδεση η Καινούργιου

Ξέσπασε η Καινούργιου: Τη συνδέουν με έναν από τους κατηγορούμενους για τον βιασμό της 24χρονης

Κατερίνα Καινούργιου: «Στενοχωρήθηκα πάρα πολύ, έστειλα μήνυμα στην Ιωάννα Τούνη»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved