Γη της Ελιάς - Σασμός: Ιουλία και Θοδώρα ντύνονται νύφες και φέρνουν την ανατροπή στις εξελίξεις
Media

Γη της Ελιάς - Σασμός: Ιουλία και Θοδώρα ντύνονται νύφες και φέρνουν την ανατροπή στις εξελίξεις

Οι δυο ηρωίδες από τις σειρές Γη της Ελιάς και Σασμό, θα δουν τη ζωή του να αλλάζει δραματικά μετά το γάμο τους.

Η Ιουλία από το σίριαλ του Mega έχει ήδη ντυθεί νύφη και μάλιστα απολαύσαμε έναν υπέροχο τηλεοπτικό γάμο ενώ η Θοδώρα στο σίριαλ του Alpha θα δει την πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής της να βάφεται με αίμα αφού την ώρα του γλεντιού θα γίνει γνωστή η είδηση του θανάτου του Πετρή!

Και οι δυο γυναίκες όπως έχουμε δει από τις ιστορίες τους δεν παντρεύονται τον άντρα με τον οποίο είναι πραγματικά ερωτευμένες.

Η δε Ιουλία χώρισε από τον μεγάλο της έρωτα, τον Στάθη όταν εκείνος της το ζήτησε αφού η σύζυγός του, Αρετή είχε μείνει ανάπηρη ενώ η Θοδώρα χώρισε από τον παιδικό της έρωτα Πετρή, αφού γνώρισε τον Γιώργη και από εγωισμό δεν ήταν ποτέ ξανά ζευγάρι.

Πώς θα εξελιχθεί όμως ο έγγαμος βιος των δυο ηρωίδων μας;

Ιουλία και Κουράκος

Μπορεί όλα να είναι όμορφα και ρομαντικά, όμως η Ιουλία μέσα της υποφέρει. Ειδικά μετά τον γάμο, οι μέρες που θα περνά στο πλευρό του συζύγου της θα είναι όλο και πιο δύσκολες. Στο μυαλό της τριγυρνά ο Στάθης Καπερνάρος, ο μεγάλος έρωτας της ζωής της. Ο Κουράκος δε θα αργήσει να καταλάβει πως η Ιουλία δεν έχει ξεπεράσει τον πρώην της, με αποτέλεσμα το τέλος της σχέσης τους να έρχεται στην γη της ελιάς. Σύμφωνα με το περιοδικό TiVi, στα επόμενα επεισόδια θα συμβούν κάποια γεγονότα, τα οποία όχι μόνο θα κλονίσουν τη σχέση τους, αλλά θα δημιουργήσουν κι επικίνδυνες καταστάσεις

Θοδώρα και Γιώργης

Η ηρωίδα μετά την απόρριψη του Πέτρη, τον καταγγέλλει στην αστυνομία. Η είδηση φτάνει στα αυτιά του Αστέρη, οπού πάνω στον καβγά τους, ο Πετρής πέφτει νεκρός. Ο γάμος της Θοδώρας «βάφεται» με αίμα αφού την ώρα του γλεντιού γίνεται γνωστή η είδηση και εκεί, ξεκινά ο εφιάλτης της. Μετά το σκηνικό και αφού η Θοδώρα μαθαίνει πως ο Πετρής είναι νεκρός, δεν μπορεί να πιστέψει πως εξαιτίας της ο έρωτα της ζωής της δεν είναι πια στη ζωή. Η Θοδώρα πέφτει σε κατάθλιψη με τον Γιώργη να αρχίζει να αντιλαμβάνεται πως τελικά ο Πετρής ήταν ο μεγάλος της έρωτας. Η συμπεριφορά της φτάνει τον Γιωργή στα άκρα με τον ίδιο να της συμπεριφέρεται άσχημα. Η Θοδώρα με το πέρασμα των ημερών αρχίζει και συνέρχεται, μιλά για όλα στον Γιώργη και προσπαθεί να φτιάξει και πάλι τη ζωή της έχοντας πλέον ως μοναδικό στήριγμα τον σύζυγό της.

Διαβάστε επίσης

Σασμός spoiler: Η ζωή της Θεοδώρας μετατρέπεται σε εφιάλτη! Η αλλαγή του Γιώργη και η τιμωρία

Αποκλειστικό: Ο Ηλίας Παλιουδάκης μπαίνει στο Σασμό! Ο γάμος της Θοδώρας και η στιγμή του φονικού

Η γη της ελιάς: Ο πολυπόθητος γάμος της Ιουλίας έφτασε και το twitter «κατακεραυνώνει» τον Στάθη

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved