Elif: Ο Μαχίρ έχει καταστρώσει ένα φοβερό σχέδιο εκδίκησης
Media

Elif: Ο Μαχίρ έχει καταστρώσει ένα φοβερό σχέδιο εκδίκησης

Τι θα δούμε σήμερα, 20 Ιανουαρίου στη σειρά, Elif

Ο Μαχίρ έχει καταστρώσει ένα φοβερό σχέδιο εκδίκησης. Σκοπεύει να βάλει ναρκωτικά στα φορτηγά, που μεταφέρουν τα ρούχα της εταιρίας Χακτανίρ στην Ευρώπη.

Ο Τασκίν, ο άνθρωπος στον οποίο έχει αναθέσει τη δουλειά αυτή ο Μαχίρ, καταφέρνει να βάλει τα ναρκωτικά στο φορτηγό χωρίς να τον δει κανείς. Όλοι στην εταιρία δουλεύουν πολύ για την επικείμενη επίδειξη μόδας.

Η Ασλί καλεί την Ελίφ στην επίδειξη μόδας και η Μελέκ της ετοιμάζει ένα καινούριο φόρεμα με τη βοήθεια της Χουμεϊρά. Ο Κερέμ μαθαίνει πως η Ράνα ζήτησε κάποιες αλλαγές να γίνουν μια μέρα πριν από την επίδειξη.

Έρχεται αντιμέτωπος μαζί της και της λέει σε έντονο ύφος πως θα πρέπει να σταματήσει να μπαίνει στο δρόμο του μόνο και μόνο για να κάνει τους άλλους να την προσέξουν…

Στο προηγούμενο επεισόδιο, είδαμε: Η Ασλί κρύβει την επιστολή της παραίτησής της από τον Κερέμ. Η οικογένεια Χακτανίρ σχολιάζει τα όσα έγιναν στη γαμήλια τελετή με την Παρλά. Η Ματσιντέ συνεχίζει να κρατάει κρυφή την ασθένειά της από την κόρη της. Η Παρλά είναι απελπισμένη και συναντάει την Κιγιμέτ για να ζητήσει βοήθεια. Η Μπιρτσέ και ο Ακίν ζηλεύει ο ένας τον άλλο. Η Ασλί και ο Κερέμ έρχονται πιο κοντά. Όλοι στην εταιρία εργάζονται για την επικείμενη επίδειξη μόδας. Ο Μαχίρ κάνει μια εξομολόγηση στη Μελέκ για τα παιδικά του χρόνια…

Διαβάστε επίσης:

Elif: Ο Τουφάν πιέζει την Ζουλιντέ να τον δεχθεί πάλι πίσω αλλά εκείνη αγαπά τον Σαφάκ

Elif: Η Ελίφ είναι στην εντατική και η Μελέκ είναι θυμωμένη με τον Μαχίρ και τον κατηγορεί

Elif: Η Ελίφ χρειάζεται αίμα στην εντατική κι ο Μαχίρ δίνει το δικό του

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved