Σασμός: Ανατριχιάζει το τελευταίο τηλεφώνημα της Μαρίνας στον Πετρή λίγα λεπτά πριν το φονικό
Media

Σασμός: Ανατριχιάζει το τελευταίο τηλεφώνημα της Μαρίνας στον Πετρή λίγα λεπτά πριν το φονικό

Σασμός: Ένα από τα πιο συγκλονιστικά επεισόδια της σειράς πρόκειται να παρακολουθήσουμε απόψε στον Alpha!

Την ώρα που η Θοδώρα παντρεύεται τον Γιώργη ο Αστέρης αντιμετωπίζει τον Πετρή πεπεισμένος πως είναι ο φονιάς του Στεφανή και μια λάθος κίνηση φέρνει το φονικό με τον Πετρή να πέφτει νεκρός μπροστά στα έκπληκτα μάτια της Σεμίνας.

Λίγη ώρα νωρίτερα η μητέρα του, η Μαρίνα τον καλεί στο τηλέφωνο λέγοντας του πως τον ψάχνει ο Αστέρης και πως πρέπει να προσέχει.

Ο Πετρής όμως έχει στο μυαλό του μόνο την κασέτα με τη φωνή του μπαμπά του αλλά και την αγαπημένη του Σεμίνα. Τα λόγια της Μαρίνας και η έκκλησή της να είναι προσεκτικός είναι ανατριχιαστικά!

Δες το σχετικό απόσπασμα

Σήμερα

Ο Αστέρης αναζητά τον Πέτρο για να εξηγηθούν, σε μια συνάντηση που μπορεί να γίνει το χειρότερο, την ίδια στιγμή που όλο το υπόλοιπο χωριό γιορτάζει τον γάμο της Θοδώρας. Η είδηση της δολοφονίας του Πέτρου πέφτει σαν βόμβα στο χωριό, διαλύοντας την οικογένειά του. Ο Αστέρης έχει εξαφανιστεί, όπως και ο μοναδικός μάρτυρας του φονικού.

Η Θοδώρα βλέπει ένα άλλο, διαφορετικό πρόσωπο του Γιώργη. Την ίδια στιγμή, η Αργυρώ ορκίζεται εκδίκηση για το θάνατο του αδελφού της. Η Καλλιόπη με τον Μαθιό μεθοδεύουν τη φυγάδευση του Αστέρη μακριά από την Κρήτη, πριν συλληφθεί από την αστυνομία. Η προσπάθεια της Στέλλας να δώσει ελαφρυντικά για το φονικό, θα φέρει ένταση στη σχέση της με τον Άγγελο. Ο Μαθιός βασανίζεται από τύψεις, την ίδια ώρα που η βεντέτα ετοιμάζεται να ξανανοίξει, και τα όπλα να βγουν απ’ τις θήκες τους.

Διαβάστε επίσης

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved